Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to niebywałe, jak Twoje wizualki zmieniają się w real :D

a widok za oknami, jaki cudny!!!!!

daj nóżce trochę na luz, po Ci nie daj Bóg, przypomni o sobie za niedługo, w najmniej potrzebnym momencie!!!!! nie wariuj!!!! rower, łańcuch...kobito!!!!! przecież to dopiero parę dni!!!! kapustka rulez!!!! :D

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny... Z tym rowerem to nie głupi pomysł - być może to w myśl zasady : co nas nie zabije to wzmocni lub innej- głowa boli?dupie lżej.

usmialam sie :)ale ja juz oczyma wyobrazni widze pedzaca na rowerze Lasche z zawinieta nozka:lol2:, ciekawe czy dzis mniej :cool:boli

tak dla równowagi w przyrodzie - ja też dziś piprzłam gołą stopą w nogę krzesła, chyba palec złamałam.

lashe - zwichnięcia,skręcenia leczą się dłużej niż złamania. Każdy ortopedał powie ci że powinnaś oszczędzać kończynę i ją usztywnić ( to oczywiście rady science-fiction dla nas kobiet, matek na 1,5 etatu) a z rad bardziej realnych to chodzić w butach na wyższym obcasie ( tylko nie szpilki !!!), altacet w żelu i bandaż elastyczny ( tylko nie za ścisło) okłady z lodu lub innej mrożonki ( najlepszy groszek) no i końska maść ( tylko ta zielona - ona chłodzi inne rozgrzewają) do tego dowaliłabym Nimesil ( lek przeciw: zapalny, bólowy) i na osłonę żołądka Polprasol. Wymienione leki tylko na receptę więc skontaktuj się z lekarzem lub farmaceuta ponieważ lek ........ :)

Gdy to nie pomoże - masz jeszcze drugą nogę

Ty to kochana potrafisz dawac drugie zycie przedmiotom:yes::yes::yes: komoda wyglada super! :jawdrop:juz widze rozesmiana buzke Waszego Mlodego na jej widok!;):)

dobrze, ze rower Odpuscilas :yes:choc jak podejrzewam - tymczasowo:lol2:

no pracowicie spedzilas dzionek salon...hmmmm....nabiera kolorow;)piekny...

Anetko, Yokasta, Agawi, Anja, Aricia, Narendil - dzięki dziewczyny ..ja mam wciąż wrażenie, że wszystko ciągnie się w ślimaczym tempie ;) ...ale schody zabejcowane i pomalowane (wygrała opcja klasyczna więc stopnie ciemne i białe podstopnice)

http://i1.fmix.pl/fmi1173/8c2394df000df81d4e933316/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1235/5994c9a70022156f4e933311/zdjecie.jpg

i moi chłopcy

http://i1.fmix.pl/fmi1723/fbf4e6f40019a2c34e933359/zdjecie.jpg

Anja kolor podam Ci wieczorkiem jak położę moich łobuzów ...i obiecuję trochę inspiracji, bo coś dawno ich nie było :)