Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja chcę takie schody!!!

Lasche, czym ta komódkę malowałaś (zadała sakramentalne pytanie Waderka), bo ja mam od tygodnia taki jeden pomysł wymagający pomalowania sosny na inny kolor...

Synków nie zazdroszczę tylko dlatego, że posiadam córki, a od piątku była tu rówieśniczka numeru 2 i jestem chwilowo maksymalnie nasycona dziećmi - no ale boscy są :)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mada już lepiej niech ja się tą wykończeniówką zajmę ...hi hi

Waderko nawet mi nie przypominaj o tej farbie ;) przywiozłam ją z UK ..po pomalowaniu tworzy dziwną warstwę ...jednolitą i z połyskiem ...jak plastik - fantastik ;) ale schnie latami ...więc nie zostałyśmy przyjaciółkami ...jak będziesz chciała to podam nazwę producenta ...

Agawi no może to tylko ja - wariatka chciałabym w końcu mieć wszędzie podłogę ;) dobija mnie wszechobecny piach rysujący moją najśliczniejszą bieloną deskę hi hi

Anja farba salonowa to Flugger na bazie Flutex 5 na etykiecie było napisane kolorant BB936 YO 442 RE 442 generalnie nie wiem o co chodzi ...były też jakieś inne numerki ale nie wiem do końca który to numer koloru :)

Lasche nic sie nie slimaczy, tempo macie ekspresowe:jawdrop::) niestety niektorych etapow nie nadgonisz chocbys spac przestala...ale rozumiem Cie doskonale:hug:, uwierz juz niedlugo usiadziecie w salonie :)schody beda cudne...mnie tez kusilo na biale podstopnice ale sie ugielam ...:bash:

Chlopaki...Bosze...ale Oni slodcy...Dziewczyny a ja Wam powiem, ze w realu to Oni sa jeszcze bardziej FANTASTYCZNI ale pomysly maja takie, za Lasche na pewno sie nie nudzi:lol2::lol2::lol2:. Laschenko wysciskaj Ich od nas:hug:

i Pisz Kochana jak noga:rolleyes:

monia, podglądając prace nad Waszym domkiem, upodobania i gusty ( jak dla mnie ) przestają być pierwszoplanową sprawą. najbardziej lubię patrzeć, jak to wszystko powstaje z pracy waszych łapek, zaangażowania kilku pokoleń rodziny Lasche;)...że każdy ma w tym swój udział, każdy coś wystruga ( dzięki bogu, że strugać potrafią :lol2: )...takie budowanie serduchem!!!!

...już widzę , jak naokoło budują się podobne domki, z innym kolorem drzwi każdy, i powstaje wioska - oaza rodzinnej miłości i kreatywności :D:D:D

stanie się główną atrakcją turystyczną okolicy, a zabiegane mieszczuchy będą mogły przyjeżdżać i chłonąć tę energię, wylegując się na siedziskach i leżankach skonstruowanych z palet!!!!! po czym połowa z nich oczarowana klimatem, porzuca swe dotychczasowe życie i postanawia się tam osiedlić! ( druga połowa wraca do domów zaopatrzona we wszelkie wyroby diy )

oczywiście ja łapię się na pierwszy turnus!!!!

aricia, wizja fantastyczna. Jadę z Tobą :D

Lasche, lubię do Ciebie kukać, bo buzia zawsze mi się śmieje. Zawsze tyle tu pozytywnej energii. Uwielbiam patrzeć jak u Was coś powstaje z niczego... No i na deserek Twoi wspaniali chłopcy. Zarażają swoim śmiechem ;)

Ps. Trzeba było zobaczyć na puszce ile schnie farba, bo zawsze tą insormację podają ;)

A ja kupia się zastanawiam jak na kuchnię zarobię ...otwieram więc turnusy :lol2: pigułka szczęścia lasche za 2 zł a ekstrakt za 5, 50 zł ;) A w ramach reklamy opowiem anegdotkę coby zobrazować czym lasche holiday będą Was zaskakiwały ;)

Maluch siedząc na "posiedzeniu" w dolnej łazience patrzy na płytki

- mamo dlaczego mamy takie cegły w łazience?

po chwili zastanowienia triumfalnie ...żeby nas wilk nie zdmuchnął ? :rotfl:

Aricia :hug:

Rere Monah macie 50 % zniżki ;)

Anetko kostce zrobiłam test szpilki ...(czyt. założyłam moje ulubione łudząc się, że rehabilitacja na rowerze zdziałała cuda ;) ) - i wróciłam do noszenia adidasów ;)

Paula dziękuję

I kilka zdjęć ...pojawiają się u nas pierwsze ścienne dekoracje

http://i1.fmix.pl/fmi1155/f1394fd9000ab0374e9492a9/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi754/98d82ae30021840e4e9492ac/zdjecie.jpg

ale też wujek zaczął działać w salonie

http://i1.fmix.pl/fmi341/b099dd890014347f4e9492af/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi798/519f03f0000a20d14e9493ee/zdjecie.jpg

i pierwsze przymiarki mebli ...bałam się trochę tych odcieni drewna ale jestem bardzo zadowolona

http://i1.fmix.pl/fmi2866/c221865400250a774e9493f6/zdjecie.jpg

Maluch siedząc na "posiedzeniu" w dolnej łazience patrzy na płytki

- mamo dlaczego mamy takie cegły w łazience?

po chwili zastanowienia triumfalnie ...żeby nas wilk nie zdmuchnął ? :rotfl:

:lol2::lol2::lol2::cry::lol2::lol2::lol2:

Pierwsze ścienne dekoracje superaste aż włączyłam translator co by tłumaczyć :rotfl::rotfl:;)

Przymiarka mebelka w salonie ( i dechy napisowe ) wow. Aż nie chcę myśleć głośno co będzie i jak będzie ... gdy wszystko poukładasz na salonach.....