wadera 10.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ja chcę takie schody!!! Lasche, czym ta komódkę malowałaś (zadała sakramentalne pytanie Waderka), bo ja mam od tygodnia taki jeden pomysł wymagający pomalowania sosny na inny kolor... Synków nie zazdroszczę tylko dlatego, że posiadam córki, a od piątku była tu rówieśniczka numeru 2 i jestem chwilowo maksymalnie nasycona dziećmi - no ale boscy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Oj, fajny kolor stopnic:yes: ale... chłopcy jeszcze fajniejsi:DI absolutnie NIC się nie ślimaczy- moim zdaniem lasche masz tempo ekspresowe:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mada już lepiej niech ja się tą wykończeniówką zajmę ...hi hi Waderko nawet mi nie przypominaj o tej farbie przywiozłam ją z UK ..po pomalowaniu tworzy dziwną warstwę ...jednolitą i z połyskiem ...jak plastik - fantastik ale schnie latami ...więc nie zostałyśmy przyjaciółkami ...jak będziesz chciała to podam nazwę producenta ... Agawi no może to tylko ja - wariatka chciałabym w końcu mieć wszędzie podłogę dobija mnie wszechobecny piach rysujący moją najśliczniejszą bieloną deskę hi hi Anja farba salonowa to Flugger na bazie Flutex 5 na etykiecie było napisane kolorant BB936 YO 442 RE 442 generalnie nie wiem o co chodzi ...były też jakieś inne numerki ale nie wiem do końca który to numer koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 10.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Schodki będą jak ta lala! Chłopcy rewelacyjni i na pewno zadowoleni z "nowej" komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Lasche nic sie nie slimaczy, tempo macie ekspresowe:jawdrop: niestety niektorych etapow nie nadgonisz chocbys spac przestala...ale rozumiem Cie doskonale:hug:, uwierz juz niedlugo usiadziecie w salonie :)schody beda cudne...mnie tez kusilo na biale podstopnice ale sie ugielam ... Chlopaki...Bosze...ale Oni slodcy...Dziewczyny a ja Wam powiem, ze w realu to Oni sa jeszcze bardziej FANTASTYCZNI ale pomysly maja takie, za Lasche na pewno sie nie nudzi:lol2::lol2:. Laschenko wysciskaj Ich od nas:hug: i Pisz Kochana jak noga:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 monia, podglądając prace nad Waszym domkiem, upodobania i gusty ( jak dla mnie ) przestają być pierwszoplanową sprawą. najbardziej lubię patrzeć, jak to wszystko powstaje z pracy waszych łapek, zaangażowania kilku pokoleń rodziny Lasche;)...że każdy ma w tym swój udział, każdy coś wystruga ( dzięki bogu, że strugać potrafią )...takie budowanie serduchem!!!! ...już widzę , jak naokoło budują się podobne domki, z innym kolorem drzwi każdy, i powstaje wioska - oaza rodzinnej miłości i kreatywności :D:D stanie się główną atrakcją turystyczną okolicy, a zabiegane mieszczuchy będą mogły przyjeżdżać i chłonąć tę energię, wylegując się na siedziskach i leżankach skonstruowanych z palet!!!!! po czym połowa z nich oczarowana klimatem, porzuca swe dotychczasowe życie i postanawia się tam osiedlić! ( druga połowa wraca do domów zaopatrzona we wszelkie wyroby diy ) oczywiście ja łapię się na pierwszy turnus!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 11.10.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 podpisuję się pod powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 aricia, wizja fantastyczna. Jadę z Tobą Lasche, lubię do Ciebie kukać, bo buzia zawsze mi się śmieje. Zawsze tyle tu pozytywnej energii. Uwielbiam patrzeć jak u Was coś powstaje z niczego... No i na deserek Twoi wspaniali chłopcy. Zarażają swoim śmiechem Ps. Trzeba było zobaczyć na puszce ile schnie farba, bo zawsze tą insormację podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 A ja kupia się zastanawiam jak na kuchnię zarobię ...otwieram więc turnusy pigułka szczęścia lasche za 2 zł a ekstrakt za 5, 50 zł A w ramach reklamy opowiem anegdotkę coby zobrazować czym lasche holiday będą Was zaskakiwały Maluch siedząc na "posiedzeniu" w dolnej łazience patrzy na płytki - mamo dlaczego mamy takie cegły w łazience? po chwili zastanowienia triumfalnie ...żeby nas wilk nie zdmuchnął ? Aricia Rere Monah macie 50 % zniżki Anetko kostce zrobiłam test szpilki ...(czyt. założyłam moje ulubione łudząc się, że rehabilitacja na rowerze zdziałała cuda ) - i wróciłam do noszenia adidasów Paula dziękuję I kilka zdjęć ...pojawiają się u nas pierwsze ścienne dekoracje http://i1.fmix.pl/fmi1155/f1394fd9000ab0374e9492a9/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi754/98d82ae30021840e4e9492ac/zdjecie.jpg ale też wujek zaczął działać w salonie http://i1.fmix.pl/fmi341/b099dd890014347f4e9492af/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi798/519f03f0000a20d14e9493ee/zdjecie.jpg i pierwsze przymiarki mebli ...bałam się trochę tych odcieni drewna ale jestem bardzo zadowolona http://i1.fmix.pl/fmi2866/c221865400250a774e9493f6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 niesamowita sypialnia gościnna. Lasche jestem pełna podziwu. Ps. Pakuję już walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Maluch siedząc na "posiedzeniu" w dolnej łazience patrzy na płytki - mamo dlaczego mamy takie cegły w łazience? po chwili zastanowienia triumfalnie ...żeby nas wilk nie zdmuchnął ? :lol2::lol2: Pierwsze ścienne dekoracje superaste aż włączyłam translator co by tłumaczyć :rotfl: Przymiarka mebelka w salonie ( i dechy napisowe ) wow. Aż nie chcę myśleć głośno co będzie i jak będzie ... gdy wszystko poukładasz na salonach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W tej sypialni lokujesz pensjonariuszy? Pakuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Lasche widze , ze u Was w repertuarze tez bajka o 3 swinkach:lol2: Pedzicie jak burza...matko ale przez tydzien u Was poszlo do przodu... a sypialnia goscinna...Ty wiesz, ze ja ja kocham od pierwszego spojrzenia;)i panele fajniutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 no to ja sporządzam listę zapisów na naclegi ...tylko mi się pilnować systemu kolejkowego a jutro mój teśc rozpoczyna montowanie schodów ...no takie tempo to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 to prosze mnie tez uwzglednic w harmonogramie turnusowym;) rozumiem ze czerwne winko tez bendzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To ja następna w kolejce do TEJ sypialni:) Jesssuuuu jak pięknie! Tekst Malucha mnie rozwalił http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 I ja się zapisuje na KILKA turnusy:)sypialnia i dekoracje miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 11.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mnie też zapisz,jak będę we Wrocku,będę miała najbliżej i mogę być w 5 no może 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Anetka (notka o czerwonym zapamiętana na wieki wieków ), Mada Pepe Paula - zapisano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mnie również proszę na turnusik zapisać. W takiej sypialni to ja odpocznę Tradycyjnie: bosko I super chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts