Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... to ja nie wiedziałam, że jest jeszcze jeden z serii!!!! a Ty go tak w tajemnicy....przede mną...how could you !!!!!! ;)

...a sypialni nie poczebuję...jak klimat pozwoli, to mnie te leżanki z palet wystarczą!!!! btw, my z ragazzą już bilety bukujemy na windowsillparty :lol2:

młody rulezzz!!!! padłam! :lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez aricia

Hmmm a ja tak dawno we Wrocku nie byłam:rolleyes: Kiedy najbliższy wolny termin? Tylko mi dziewczyny tam nie poniszczyć tej cudnej sypialni:mad:

lasche, a jak się salon zapowiada:jawdrop: Cieszę się, ze tak ci zagroziłam z tymi panelami i postawiłam pod ścianą:lol2:;)

... a schody...:rolleyes:

aaaaa, no i maluch:o szał:rotfl:

Aricia :oops::oops: był tylko jeden ...by the way powiedz, że przesyłka dotarła bo zaczynam się martwić :)

Magda u mnie drzwi zawsze otwarte więc moi drodzy czy przejazdem czy specjalnie z wizytą u lasche serdecznie zapraszam ...a my jesteśmy umówione na kawę w Warszawce :) i nie wygłupiaj się ja Cię proszę :)

Narendil AnnaMaria Emól Anja Pysiaczek Balbina Leaat DZIĘKUJĘ :)

Marjel lampa wyczajona w TK Maxx mej mecce ;)

Yokasta no właśnie chciałam NIE szary ;) a moja mamusia biedna przyczłapała 3 dni po chemii, bo nie mogła wytrzymać, że koloru nie widziała i mówi ...no ładnie ...tak tu u was szaro ...:rotfl:

Słońce a nie widziałam ...ja w ogóle mam czas bardzo ograniczony internetowo (czy ja już pisałam, że na naszej wsi chyba internet trzeba nosić w wiaderku???)

Anetko niestety zniknęłam trochę na własne życzenie (najpierw starałam się nadrobić zaległości w Waszych wątkach i najzwyczajniej zasypiałam zanim dotarłam do siebie ;) ...a potem odcięli mnie od internetu ...again...;( )

A teraz przedstawiam Wam bombę ...stałe czytelniczki wątku Madzi znają historię z Dziewcze w roli głównej ...otóż moi drodzy ten Św. Mikołaj zawitał i do mnie ...i to w połowie października ...no słów mi brak na tą kobietę ...Patrycjo ogromnie dziękuję ...a oto skarb, którym zostałam obdarowana ...nie zamierzam zmieniać w tym cudnym odrapańcu nic a nic ...ta lampa jest idealna :) :)

http://i2.fmix.pl/fmi1854/8066bfba00196c7e4e99da9a/zdjecie.jpg

a tak będzie się prezentować w kąciku czytelniczym w sypialni

http://i1.fmix.pl/fmi2245/14ed11a60012ad084e99dabc/zdjecie.jpg

i mini biblioteczka z bliska

http://i1.fmix.pl/fmi2868/599e04b3001a0d3c4e99daa6/zdjecie.jpg