lasche 15.10.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 no i co ja mam z Wami zrobić A pewnie, że ja łont i to bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 15.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No tylko wczesniej daj sygnał co by aranzacje pewne poczynic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pierwszy raz w życiu widzę taki kącik czytelniczy, jedyny w swoim rodzaju:jawdrop:, z czego te półeczki som?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 :jawdrop: parę dobrych chwil przyglądałam się zdjeciOM, zastanawiając - jak to możliwe, że na tej inspiracji jest taka sama lampka jak Twoja? Dopiero po chwili dotarło do mnie, że to TWÓJ REGAŁ, TWOJA SYPIALNIA:jawdrop: wow:no: A na dziewcze nie mam słów:no: To naprawdę święty mikołaj, albo raczej jakiś anioł... Gdybyście wiedziały co jeszcze ze mną kombinuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.10.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kobitki Wy się tak nie dziwcie toć ja od dawna trąbię, że w sypialni skrzynki na owoce (ups na książki) będą ...ale i mnie one urzekły Julinka dam na pewno ale w tym roku t się raczej nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kobitki Wy się tak nie dziwcie toć ja od dawna trąbię, że w sypialni skrzynki na owoce (ups na książki) będą ...ale i mnie one urzekły ( Ja się tak po cichu domyślałam,że znając lasche to pewnie jakieś skrzynki, ale nie sądziłam, że one będą się tak czadowo prezentować w roli regałów na książki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 15.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie no te se poleciałas w kulki Skrzynki zawsze przydatne i sadownicy ,ktorzy maja dobre serce i oddaja dla dziwolągów (mowie o sobie).Tak tylko dlaczego jak sa potrzebne na jabłka(czyli własciwe przeznaczenie)nie moge nigdzie kupic ? Lasche nie zabij ale jak przesuwałam zdjecie w dół z ta Twoją super sypialnia goscinna..i...tak przesuwałam po scianie.. po "plakatach" to nie wiem czemu...wyobraziłam sobie stoliki nocne..z duzych klocow drewna w kolorze lekkiego brazu.Nie zrozum mnie zle tak tez jest super ale no nie wiem moze mi sie tak zrobilo bo za duzo drzewa sie nawoziłam wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Sypialnia gościnna miała być mono z założenia i na razie taka pozostanie A drewniane klocki jako stoliki bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 regał :jawdrop: !!!! marzy mi się podobny u Młodego, na zabawki, ale nigdzie nie mogę namierzyć skrzynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ja się przyznam, że wszystkie przyjechały z UK ...ich niewątpliwą zaletą było to, że pomogły mi przewieźć szkło i inne kuchenne pierdoły ...niestety cena do zalet nie należała ...rozumiem, że to drewno i robota Panów ...ale myślę, że można je zrobić samemu ...naprawdę ...więc Aricia wszystko przed Tobą ...jak chcesz mogę machnąć Ci fotki szczegółów a by the way co z tymi motylami???? już jesień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hehehe !!!! baaaardzo śmieszne motylki są już....prawie, prawie....szukam chętnego do wywiercenia paru dziurek w ścianie ( mój małżonek, niestety, został stworzony do wyższych celów ) ja niestety nie dysponuję sprzętem i umiejętnościami ... ale teraz, pod presją, to nie wiem, czy wogóle je ujawnię, bo to nie żaden cud świata a fotki poglądowe z chęcią zobaczę...widoku cudnego regału nigdy dość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ej, Lasche, tak pokazałaś ten kąt czytelniczy, że żadnego tytułu nie mogę odczytać Mam nadzieję, że na fotkach dla aricii (dobrze odmieniam?) będzie widać nie tylko łaczenia desek A poza tym mankamentem - podoba mi się! Lasche, mogę? Aricia, masz rewelacyjną skrzynkę na rośliny! I lampę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 16.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Sadownicy maja duzo takich skrzynek(skrzyki drewniane na owoce)W okolicach Grójca wielu ich jest.Aricia poproś sasiada o przysługe,zobaczysz efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Aricia nie ściemniaj ja Ci motylków nie odpuszczę a zdjęcia wkrótce Narendil zbiór książkowy niestety nie mój ...odziedziczony po rodzicach więc głównie Sienkiewicz, Prus i takie tam a na dole cała encyklopedia i seria 20 książek o życiu papieża ...ja zawsze byłam zwierzę biblioteczne czego na stare lata bardzo żałuję ...bezwzględnie chciałabym wielką ścianę pełną książek ...ale najpierw muszę zacząć zakupowe szaleństwo w księgarniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Lasche mowe mi odjelo...:jawdrop::jawdrop:tez chce takie skrzynki:yes:no pieknie to wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D&p=4950814&viewfull=1#post4950814 :D:D Edytowane 16 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Lasche, my (niestety) wydajemy majątek na książki. Musimy mieć je w domu i co miesiąc nowa porcja. I, kurczę, tak mi wychodzi, że nasz nowy pół-apartament ma za mało ścian Ściskam kciuki za szybkie zapełnianie biblioteki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Anetko dziękuję Aricia idealnie pasuje ...ja bym się z tymi kołkami nie spieszyła Narendil a może chcesz się pozbyć części księgozbioru ? pójdzie w dobre ręce ...obiecuję hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Lasche, mimo iż wirtualnie czuję do Ciebie sympatię, to książek nie oddam. Ale jakby co, będziesz pierwsza na liście Na pocieszenie, możesz sobie ode mnie zdjęcie ściągnąć, chcesz? Edytowane 16 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kcem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts