Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

parę dobrych chwil przyglądałam się zdjeciOM, zastanawiając - jak to możliwe, że na tej inspiracji jest taka sama lampka jak Twoja?:o Dopiero po chwili dotarło do mnie, że to TWÓJ REGAŁ, TWOJA SYPIALNIA:jawdrop: wow:no:

A na dziewcze nie mam słów:no: To naprawdę święty mikołaj, albo raczej jakiś anioł... Gdybyście wiedziały co jeszcze ze mną kombinuje:rolleyes::o

Kobitki Wy się tak nie dziwcie :) toć ja od dawna trąbię, że w sypialni skrzynki na owoce (ups na książki) będą ...ale i mnie one urzekły :)

(

Ja się tak po cichu domyślałam,że znając lasche to pewnie jakieś skrzynki, ale nie sądziłam, że one będą się tak czadowo prezentować w roli regałów na książki:cool:

Nie no te se poleciałas w kulki :) Skrzynki zawsze przydatne i sadownicy ,ktorzy maja dobre serce i oddaja dla dziwolągów (mowie o sobie).Tak tylko dlaczego jak sa potrzebne na jabłka(czyli własciwe przeznaczenie)nie moge nigdzie kupic ? Lasche nie zabij ale jak przesuwałam zdjecie w dół z ta Twoją super sypialnia goscinna..i...tak przesuwałam po scianie.. po "plakatach" ;) to nie wiem czemu...wyobraziłam sobie stoliki nocne..z duzych klocow drewna w kolorze lekkiego brazu.Nie zrozum mnie zle tak tez jest super ale no nie wiem moze mi sie tak zrobilo bo za duzo drzewa sie nawoziłam :) wybacz

ja się przyznam, że wszystkie przyjechały z UK ...ich niewątpliwą zaletą było to, że pomogły mi przewieźć szkło i inne kuchenne pierdoły ...niestety cena do zalet nie należała ...rozumiem, że to drewno i robota Panów ...ale myślę, że można je zrobić samemu ...naprawdę ...więc Aricia wszystko przed Tobą ...jak chcesz mogę machnąć Ci fotki szczegółów ;) a by the way co z tymi motylami???? już jesień????

hehehe !!!! baaaardzo śmieszne ;) motylki są już....prawie, prawie....szukam chętnego do wywiercenia paru dziurek w ścianie :D ( mój małżonek, niestety, został stworzony do wyższych celów :rolleyes::lol2:) ja niestety nie dysponuję sprzętem i umiejętnościami ... ale teraz, pod presją, to nie wiem, czy wogóle je ujawnię, bo to nie żaden cud świata :oops:

a fotki poglądowe z chęcią zobaczę...widoku cudnego regału nigdy dość!!!! :D

Ej, Lasche, tak pokazałaś ten kąt czytelniczy, że żadnego tytułu nie mogę odczytać :rotfl: Mam nadzieję, że na fotkach dla aricii (dobrze odmieniam?) będzie widać nie tylko łaczenia desek :p

A poza tym mankamentem - podoba mi się!

Lasche, mogę?

Aricia, masz rewelacyjną skrzynkę na rośliny!

I lampę...

Aricia nie ściemniaj ;) ja Ci motylków nie odpuszczę :) a zdjęcia wkrótce

Narendil zbiór książkowy niestety nie mój ...odziedziczony po rodzicach więc głównie Sienkiewicz, Prus i takie tam ;) a na dole cała encyklopedia i seria 20 książek o życiu papieża ...ja zawsze byłam zwierzę biblioteczne czego na stare lata bardzo żałuję ...bezwzględnie chciałabym wielką ścianę pełną książek ...ale najpierw muszę zacząć zakupowe szaleństwo w księgarniach :)

Lasche, my (niestety) wydajemy majątek na książki.

Musimy mieć je w domu i co miesiąc nowa porcja.

I, kurczę, tak mi wychodzi, że nasz nowy pół-apartament ma za mało ścian :bash:

Ściskam kciuki za szybkie zapełnianie biblioteki!

Lasche, mimo iż wirtualnie czuję do Ciebie sympatię, to książek nie oddam. Ale jakby co, będziesz pierwsza na liście :)

Na pocieszenie, możesz sobie ode mnie zdjęcie ściągnąć, chcesz? :rotfl:

Edytowane przez narendil