narendil 16.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Częstuj się Mogę nawet, specjalnie dla Ciebie sfotografować drugą część I zaczątek biblioteczki mojego łobuza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.10.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 17.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 bardzo się cieszę, że odrapaniec się spodobał!! .. w klimacie mebli z recyklingu podrzucam inspirację - stolik mojego kolegi /nudzi mu się w Norwegii i majstruje różne cuda;)/ jemu zaś podesłałam Twoją biblioteczkę. był zachwycony. już organizuje skrzynki i czerwoną farbę : http://www.szarymary.pl/images/25876725059562088944.jpg http://www.szarymary.pl/images/83285022373212487964.jpg u zaprzyjaźnionej firmy 'za płotem' mam tez takie szpule po kablach. gdzieś widziałam stoliki z takich szpul. jeśli widzisz w nich potencjał?/np.stolik ogrodowy??/ możemy coś pokombinować z transportem chłopakom 'co i rusz' zmienia się asortyment szpul, mogę wyhaczyć jakąś w 'dobrym-ciekawym' stanie http://www.szarymary.pl/images/97229222521730054926.jpg http://www.szarymary.pl/images/09183961468017440908.jpg MadziaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dawaj dawaj Łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.10.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nelli ,Zosik miejsce się znajdzie dla każdego Jak dla każdego to i ja sie piszę. Cudna ta gościnna sypialnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 17.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 o szpule, z duzych stolik z małego taborecik ;)Jak Lasche dostanie te wszystkie rzeczy to ludzie pomysla we wsi ,ze otworzyli nowy PUNKT SKUPU - zart.Powaznie ,takie szpule mozna tez przystosowac jako meble ogrodowe-jak sie nie chce w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 robiłam próbę "decoupage".....użyłam wycinków z gazetek...i nie dość, że się pomarszczyło, to jeszcze poprzebijała druga strona...ja się chyba do tego nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aricia, bo gazety się do tego nie nadają. Są za cienkie. Ja skanuję gazety i robię wydruk laserowy.Tak jak tu: https://lh5.googleusercontent.com/-HUa6pJjKmYo/ToIILLTu9uI/AAAAAAAACvE/IhTudY7XZJk/s512/gazetnik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 oszszszszsz Ty bestio!!!!! dzięki za poradę jakąś dozę niesmiałości mam do tego decoupage i może dla tego tak mi nie idzie spróbuję z wydrukami z drukarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ale muszą być laserowe. Atramentówka Ci się rozmaże. A, i dobrze jest je namoczyć przed przyklejeniem. Łatwiej łapią klej. I nie bój się, nie rozmokną. Powodzenia! Decoupage nie jest straszny. Jakby co, to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.10.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dziewcze Ty to masz znajomych świetny stolik ...a szpule nawet kiedyś chciałam z UK targać ...ale mąż tylko pukał się w głowę ...potem dostałam farbę w takim walcu, którego widać na zdjęciu ...i to on zdaje się zostanie naszym stoliczkiem na kawę ...w tym kąciku ma stanąć jeszcze uszak coby lasche się mogła legnąć z książeczką Narendil nie widziałam ...ale skanuję dysk ...może mam jakiegoś babola co mi nie pozwala widzieć zdjęć Atika a zapraszam zapraszam Julinka wkrótce się dowiem co myślą idę na zapoznawczo - wiejskie andrzejki ...tylko umówiliśmy się wirtualnie i muszę sprawdzić którzy to sąsiedzi Aricia ja nigdy nie próbowałam więc pokaż swoje dzieło a w związku z tym, że przez większość dnia miałam jakiegoś doła ...na przekór dołom wysyłam Wam pozytywną energię i to zdjęcie z dzisiaj ...oczywiście w rękach malucha plon naszego ogrodu - poziomki dżajentowe http://i2.fmix.pl/fmi664/3e628f21000800004e9c8d31/zdjecie.jpg i moja mamusia wyszła w końcu z domu po zakończeniu cyklu chemii i gdzie poszła? sadzić tulipany ...no wariatka http://i1.fmix.pl/fmi2251/a474dd9b0029fcc24e9c8d3c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Lasche nie Wariatka tylko Twarda Babka - ja juz widze po kim Ty taka Jestes...:lol2:poza tym widze, ze pomocnikow miala z pierwszej ligii no i jak przyjemnie wiosna bedzie. a wszelkim dolom mowimy sioooooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.10.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 a widzisz Anetko jak mówię mamusi ...mam to po tobie to ona zawsze ...oooo nie to to masz na pewno po ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 dół to ostatnio moje drugie imię....niestety!!! i o jakiś wydumany, bo patrząc z boku moje życie, to czysta sielanka!!!! dlatego postanowiłam, że bez walki się nie poddam ... a naklejanek nie mam co pokazywać, bo to była tylko ( na całe szczęście) próba na sklejce. dobrze,że się zawodowiec wśród nas trafił ! będzie kogo pomęczyć uściskaj mamulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Lasche, uściski dla mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mamusia najlepsza! Cała rodzinka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.10.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Uściskaj Mamę - naprawdę Twarda z niej Babka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 18.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Brawa dla mamy,tulipany na wiosnę na pewno pięknie zakwitną Tak jak Twoja mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mi coś tam po głowie kołacze, ze się dużo po dziadkach dziedziczy - i to by wiele tłumaczyło Lasche w Waszym przypadku... Uściskaj Mamę i Łobuziaków. I jakbyś na tę kawę do Magdy jechała, to pamiętaj, że ja blisko tej stolycy mieszkam i serdecznie zapraszam Biblioteczka jest cudna, ja od dawna szukam takich skrzynek, bo chciałam z nich regały na zabawki u Trzeciej zrobić i albo nie ma, albo kosztują majątek. Teraz mi pomysł podsunęłyście (dzięki Julinko), bo tu sadów jabłkowych mnóstwo, a i bagażnik mam spory - muszę popytać. Lasche, a Ty matowiałaś komodę przed malowaniem? Na turnus się nie zapisuję, gdyż sypialni nie potrzebuje - mam zarezerwowaną podłogę wszak Aricia, ja też decoupaguję - metodą serwetkową (ta zadrukowana część z serwetek zwykłych) i papierem do decou (dostępny na allegro i - coraz częściej - w zwykłych sklepach papierniczych). Zdecydowanie papier najłatwiej nakleić. Warto popróbować, bo to naprawdę fajne hobby jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dziękuję w imieniu mamusi Waderko powinnam była zmatowić ale mi się nie chciało ...no i udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts