aneta s 19.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kurcze ja tez z tych niecierpliwych co wszystko chca miec zrobione na wczoraj...Lasche nad czym teraz pracujesz? napisz prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 19.10.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Z każdym kolejnym postem Lasche, utwierdzam się w przekonaniu, żeś mą wirtualną siostrą... Nie-matowienie kolejnym dowodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Waderko ...hi hi ja też coś tak czułam od dawna :) Anetko a proszę bardzo ...historia pewnej miłości ...pamiętacie marzenie starszaka o złotym pokoju? postanowiłam częściowo je spełnić fundując mu złotą półkę na sportowe trofea ...a że półka ni jak nie pasuje kolorem do reszty pomieszczenia, postanowiłam ją ukryć w końcu spryt i kombinatorstwo to główne cechy matek ...i tak powstał pomysł na szafę ...szafę z odzysk, która jest częścią obrzydliwej meblościanki z PRL http://i3.fmix.pl/fmi947/b3827ecf0005ce674e9f26fe/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1587/2f964c7e000608d94e99daa0/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi842/d9852765001f6f724e9f2ae6/zdjecie.jpg a kulisy powstawania i więcej zdjęć tutaj http://laschejunk.blogspot.com/2011/10/pracowita-sroda-historia-pewnej-miosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Haaa wiedzialam, ze Ty cos szykujesz i znowu nas Zaskoczysz. Super to wyglada:D:yes:, szafa - niby tylko napis a jak wiele zmienia no i polka na trofea...Mlody jest na pewno w 7 niebie:D. Jakiej bialej farby uzywasz? czeka mnie troche malowania i nie bardzo jestem zadowolona z tej co mam, walkiem Malowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Malowałam wałkiem bo ...szybciej ...a farba to niezniszczalny Betolux ...mogę ją reklamować moim domem bo i podłoga w sypialni, schody i malowane meble zostały nią pokryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julinka1 19.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No własnie jak TWOJA-moja ulubiona podłoga sie uzytkuje.Mam nadzieje,ze ta super farba zatrzymała "żółcioche".Ja probowałam jej na brzozie i daje rade(juz ze 2miesiace ale brzoza nie ma zywicy) Moze tak jakas fotke z pieknym ujeciem podłogi-(klękam)oczywiscie jak bedziesz miała czas.Widze ,ze chłopcy lubia układac zabawki tak czysciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.10.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Julinka ja cię proszę ...chłopcy??? ...układać??? a fotkę strzelę jak podłogę odgruzuję ...na tę chwilę mam na niej wszystkie pudła z pierdołami do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dobrze, że w kartonach bo już myślałam że gotujesz w sypialni. Właśnie, Lasche, a kiedy kuchnia? Jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.10.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 moja ostatnia próba malowania mebla białą farba skończyła się wyrzuceniem mebla . Tobie wychodzi to super ! ja dodałabym jeszcze jakieś śmieszne gałki. na "szarym" ktoś wrzucił niedawno takie coś ( może Ci się kiedyś przyda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.10.2011 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) mnie, z kolei, udał się skończyć, co już daaaaawno zaczęłam ...czyli mo-tyl-ki !!! ciężko nie zauważyć "inspiracji" pracami vilinski'ego ...ale nie mogłam się powstrzymać, coby posiadać choć namiastkę ! kazałaś, to wklejam Edytowane 21 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.10.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aricia :jawdrop:zatkalo mnie:yes: piekne motylki, z czego one sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.10.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 lasche umiesz tchnąc zycie nawet w prlowskie graty aricia i Ty tak sama samiutenka te motylki pieknie przysiadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.10.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja podejrzewam, że z puszek ARICIA http://www.motocykle.tczew.pl/forum/images/smiles/531.gif JESTEŚ DEBEŚCIARA ...i to jaka skromna no zwalają z nóg te Twoje wyczyny ...byłam pewna, że to będzie bomba ...nawet specjalnie dla Ciebie nauczyłam się wklejać inne emotionki myślę, że spokojnie możesz otwierać biznes ...ale wklejanie jielde masz zabronione, bo mnie ciągle skręca z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.10.2011 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Co do uchwytów to je widziałam i myśłę, że byłyby idealne gdyby ...główną zabawą moich chłopców nie były wyścigi samochodowe (czyt. bierze się największe auto i pędzi jak najszybciej się da , żeby wyprzedzić brata do sypialni - przyszłej rodziców ...co jest najdłuższym odcinkiem w domu) ...słabo mi się zrobiło na samą myśl rozlewu krwi w zderzeniu z takim uchwytem no poczekamy tych kilka lat Pepe dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lasche, a weźże zrób lepsze zdjęcie Ta półka jakoś mało złoto mi wygląda! A marzenia dzieci? No cóż... Trzeba je spełniać, choć ile się przy tym nakombinujemy I dziecko szczęśliwe, i mama zadowolona! Komputer już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.10.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aricia! :jawdrop: To jest RE-WE-LA-CYJ-NE! PS. Mam wprawdzie trochę mroczne skojarzenia, ale dopóki takie dzieło nie wisi u mnie, to mogę się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lasche Aricia tak mi w glowie namieszala tymi motylkami, ze zapomnialam Ci podziekowac za odpowiedz w sprawie farby:oops: - dziekuje Kochana:hug: Niestety u mnie tez tego typu zabawy odchodza ale solo...Okruszek ma sporo metalowych autek, roznych rozmiarow i szaleje z tym po calej gorze - bo ustalilismy, ze na dole zabawek nie ma (w koncu po cos mamy ta bawialnie) . Wiesz, ze Twoj starszak nauczyl Łukaszka 2 elementow swojego magicznego ptasiego tanca i Okruszek probuje go nasladowac i wije sie po podlodze - smiesznie te jego jeszcze nieporadne ruchy wygladaja... Aricia pomysl o produkcji takich cudeniek - ja moge byc pierwsza klientka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 20.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aricia :jawdrop: to jest cudne!!! Lasche,złota półka godna mistrza Wklejam jeszcze link do fajnej stronki,sporo dobrych inspiracji http://www.houseofpictures.dk/view.php?template=slideshow&page_id=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wymiatacie laski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.10.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Paula bo bedre to jeden z moich ulubionych skandynawskich magazynow wnetrzarskich...fajny link! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts