aricia 20.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja dalej jestem za białym. jeżeli myslisz o tym mebelku poważnie, to znaczy, chcesz go na forever, to biel nada mu ponadczasowości, właśnie... znalazłam takie coś http://media.collecton.pl/files/instance-01/main_photo/2011/08/26/30/57/5ea933b7d2543df7e3045274a482a355.jpg ( zobacz ceny http://www.collecton.pl/pl/classifieds/art-and-antiques/furniture/world/polska/swietokrzyskie/bieleckie-mlyny/kredens-k1-142142.html) http://www.proartstudio.eu/meble_francuskie.php http://www.art4strony.pl/meble/zielony.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Schody piękne! Kredens bym na greige pomalowała. Cały, na gładko Na zdjęcia czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.10.2011 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Narendil no ja właśnie nad tym gładkim myślę ...dość intensywnie... E-mól feria barw będzie na górze a na dole chciałam ogólny spokój więc raczej nie wyjdę poza kolory bazowe drewno, biel, czerń, szarości i greige właśnie (czy tam beż ) ...filmiku tańca nie mam ale zdjęcie ...proszę bardzo ta poświata to starszak http://i1.fmix.pl/fmi1892/09ea74b40004417d4ea1097f/zdjecie.jpg i maluch http://i2.fmix.pl/fmi925/05b51e6f001b6bba4ea1097d/zdjecie.jpg Anetko byle do dziś wieczorem :) a na zdjęcia czekamy z niecierpliwością Aricia przecierki mówisz? hm ...miałaś ułatwiać a nie dodawać możliwości ...no to konkurs trwa przecierka kontra greige na gładko ...na biało zawsze machnę ...tylko z tymi przecierkami to trzeba tyle czekać ...a ja niecierpliwa bardzo jestem do takich projektów DIY ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 21.10.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lashe tak sobie poczytuję namiętnie wieczorami Twój wątek ostatnio i aż mi głupio się nie przywitać ... no więc się witam:D Piękny dom tworzysz ,aż miło popatrzeć więc jak pozwolisz to się zadomowię i odsapnę troszeczkę u Ciebie . Wiesz jak tak sobie popatrzyłam na zdjęcia chłopaków myjących zęby na dworzu to przypomniało mi się jak moje myły zęby przy basenie . Pozwolę sobie skraść zdjęcie schodów ( inspiracji ) bo jak moje padną kiedyś to takie sobie zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jaki ptasi taniec!!?? Toż to klasyczny brazylijski wojownik, na całego. To może ten kredens w kolorze ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.10.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Kubel witaj serdeczni ...ja też bywam u Ciebie i chyba czas się ujawnić E-mól a no właśnie taka myśl mnie przeszła przez łepetynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika_sk 21.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam serdecznie, od dłuższego czasu dzień rozpoczynam wchodząc na Twój (i kilka innych) wątek. Przeczytanie, że u Kogoś prace się posuwają daje mi motywację do tego, żeby i u siebie trochę popracować. Nie lubię się udzielać na forum, ale mam prośbę. Mogłabyś Lasche podać mi rodzaj czcionki, której używałaś do napisu "Lasche Junks" na pierwszej stronie postu? Wstawiałaś link do strony z czcionkami na swoim blogu, ale niestety nie działa. Gratuluję rodzinki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.10.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Lasche, schody ponadczasowe. Starszak i Maluch wymiatają . Ja bym kredens pomalowała na kolor ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Lasche nie maluj kredensu w kolorze ściany, to dopiero będzie nuuuuda;) A nuda do Ciebie niepodobna, więc... biały z przecierkami? Edytowane 21 Października 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.10.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No ja pomyślałam od drugiej strony, to nie będzie nuda kiedy się coś na tym kredensie postawi, to samo w witrynkach. Pusty stał nie będzie. Biały z przecierkami też fajny, ale popularny a Lasche coś wyjątkowego powinna mieć. Poza tym średnio widzę biały z przecierkami w połączeniu z tymi krzesłami i stołem ale to nie mój kredens więc nie mój wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ty dopiero masz, lasche, cudne motylki i to dwa!!! po co wywlokłaś problem kredensu na forum? teraz masz większy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.10.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Prawda? zamiast pomalowac i pokazać jaki On wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja słówko do arici Cudne to Twoje dzieło! Jestem pod ogromnym wrażeniem lasche podoba mi się pomysł na kredens z inspiracji jak pokazałaś Gratulacje dla mamy za tak twardą postawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 21.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 jezeli mozna...to rowniez chcialabym oddac glos:)jestem za kredensem w kolorze jak najbardziej zblizonym do sciany...-aaa mialam tu napisane dlaczego, ale sie rozpisalam niepotrzebie, delete i niech zostanie- ...bo takie moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 mi się pomysł z kredensem w kolorze ściany podoba:yes:czekam na schody:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ja widzę ten kredens w greige'u:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 A ja widzę kredens po prostu w kolorze białym I wyobrażam sobie, że będzie wypełniony kolorowymi przedmiotami lub przedmiotami w róznych kolorach Wiem jednak, że cokolwiek wymyślisz - będzie dobrze :)Witaj, dawno mnie nie było Śliczne schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Sis, wpadłam na chwilkę więc muszę pochwalić postępy prac w domku, a Twoje DIY są świetne!!! Skrzynki w sypialni rewelacyjne, ponieważ moje poszukiwania takich skrzynek spełzły na niczym więc już kombinuję jak tu takie zrobić samemu i zaczęłam już urabiać męża A i jeszcze dodam, że ja jestem z tych akuratnych i staram się przestrzegać czasu schnięcia między warstwami Buziaki dla rodzinki Aricia, trochę dołożyłaś z tymi motylkami, to ja już się nie dziwię dlaczego to tak długo trwało... wycinałaś nożyczkami takie motylki... chapeau bas!!! Świetny efekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Lasche ma męża w chałupie, to czego się spodziewacie? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mam, w końcu maaaam kloooosz!!!!! ...a Ciebie nie ma p.s. pozdrów męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts