kacha.crac 04.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aricia się odblokowałam a nowy wątek ??? wejdź na dany dział i na panelu po prawej stronie jest zakładka narzędzia forum ...tam szukaj Kacha ...kompromitacja muszę powiedzieć, że dziś byłam w TK Maxx przypadkiem i myśłałam o Tobie niestety we Wrocławiu w centrum posterów brak i dzięki za głos na kuchnię ŁO BOZE no wiem ale ta Bonarka w Krakowie to absolutnie nie moja srona Wisły, wyprawa tam przekracza moje wszelkie mozliwosci logistyczne. APEL: jesli ktos moze mi kupic te obrazki to plis blagam...zaplace za wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 gładkie szare fronty, mniam....od tej fotki siem zaczęło : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A w czym problem jeśli chodzi o oświetlenie??? Kinkiety się nie zmieszczą, ale przy nadstawkach nie są już konieczne;) Wystarczy "dyskretne" światło spod szafek (tych nadstawek ma się rozumieć). Skoro masz kable pod kinkiety, to masz kable do oświetlenia szafek:lol: Mi się pomysł podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.11.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mi tez sie pomysł podoba a szczególnie ta ostatnia inspiracja z nadstawkami z brązie! PIKNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.11.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Lasche,Ty naprawdę masz bombowe, odjechane pomysły - będzie czadowo, połączenie gładkich frontów i retro, stareńkiej nadstawki!!! Kacha,no trzymajcie mnie, masz pod nosem TK a nie byłaś?????? Ale rozczaruję Cię, z tym sklepem jest tak: jedziesz - coś Ci wpadnie w oko - łapiesz i do kasy - i nie przychodzi Ci nigdy do głowy, że "eee, jeszcze będzie". Jak jest rzut, to trafiają się max 2-3 sztuki, i koniec. Czasem partia towaru się powtórzy, ale tam nie ma "stałej oferty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 no raczej....choć dzięki temu zatraca się poczucie "masówki", jak w ikea, np.http://emoty.blox.pl/resource/slini_sie.gif poza tym rodzaj ekspozycji też wymaga użycia wyobraźni i odrobiny czasu ale za to przedmioty są takie jakby bardziej...no dla mnie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z nadstawkami super pomysł, zdecydowanie bardziej do Twojego domu, Ciebie pasuje niż ta "stara" wizja, a jakie one są? takie błyszczące + gięte szybki, czy odrapane i kanciaste, trudna sztuka dobrze to spiąć, fronty zdecydowanie SZARE, polecam metalec czy jakoś tak taki cudny(moim zdaniem) efekt uzyskasz, bo przy lakierze i szarym kolorze łatwo o efekt plastkiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lasche, tak mnie e-mól natchnęła Kuchnię będziesz miała na wymiar? Fronty muszą być białe? Może takie jak IKEA Rubrik stal nierdzewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Na co Cię natchnęłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) ooo, jaki fajny klimacik , szczególnie wyspa !!! bomba!!! szary, wbrew temu co się powszechnie uważa, nie jest łatwym kolorem przy aranżacjach. jest tyle jego odcieni, ze czasem naprawdę np. zły dobór jednego z nich może popsuć cały efekt. szara skóra często lubi wyglądać jak twór skórobodobny ( w zamszu za to szary prezentuje się dobrze ) ja też lubię matowe fronty! u mnie niestety było tak ciemno w mieszkaniu ( okna mam na pł/wsc i zach), że lepiej wyglądało szkło i lakier. i dla tego, żeby za ładnie nie było, staram się psuć efekt pseudojunksowymi dodatkami ... a że uwielbiam takie połączenia za zgrzytem....to już caaaałkiem inna bajka pomagałam znajomym przy kuchni...zrobiliśmy właśnie proste, szare, matowe fronty w dolnej partii i szafie agd. jak pozwolą, pocykam focie Edytowane 6 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Fajnie, że Wam się podoba ...ja ciągle się z tym przegryzam ...w sumie nie chcę się podniecać dopóki nie będę pewna, że nadstawki się zmieszczą ...ale ciężko nie podążyć za pomysłem więc ... no i wykrakałam prosektorium podoba mi się pomysł z frontami "stalowymi" a IKEA to właśnie półka cenowa, która będzie mnie interesować albo jeszcze taniej tu przykład wyspy z tymi frontami http://daisyadairsbeforeandafter.blogspot.com/2010/11/ikea-rubrik-stainless-steel-island.html tym bardziej, że w kuchni ma stanąć ten pomocnik http://i1.fmix.pl/fmi1737/111af52f001ee1aa4cd1b353/zdjecie.jpg jeśli nie to to może szary mat ...tu fajnie przemalowane http://www.ikeafans.com/forums/decoration/11029-mixing-kitchen-cabinets.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aricia fajne zdjęcie i chętnie zobaczyłabym kuchnię znajomych Magda ale ja tyle o nie walczyłam (kinkiety znaczy się ) Psosin Sharlotka E-mól Narendil dzięki za podrzucenie pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.11.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To mi zdecydowanie bardziej pasuje do Ciebie i do nadstawek i pomocnika niż stalowe http://farm2.static.flickr.com/1407/1096584937_f3a3ba0a7b.jpg?v=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 tylko to trzeba malować ...again Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) sorry, ale mnie taki rodzaj frontów chyba się "niezbyt"...kojarzy mi się z moją pierwszą kuchnią, taką wiecie, blackredwhite-style;), w kolorze calvados http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif ( baaaardzo zbliżone do wersji przed malowaniem...) ...teraz tylko gładkie, najlepiej bez uchwytów... jak wrócą sąsiedzi, w tym tygodniu, to napadnę na nich z aparatem.... Edytowane 6 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 te stalowe fronty fajne, ale na fotce mają masaktystyczne uchwyty , że o blacie nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 blat tylko i wyłącznie drewniany ... Aricia nie marudź to są fronty klasyczno - angielskie ... calvados ...brrr... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja co do kuchni się nie wypowiem, bo sama jestem początkująca w temacie i siem uczem ALE, uważam,że jesteś super kreatywną babką, masz genialne pomysły, czasem siedzę z otwartą buzią i zastanawiam się- skąd Ona to bierze?? podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kasiu bardzo CI dziękuję ...wypowiadaj się szybko o kuchni ... a ja zapraszam Was serdecznie na mój blog we wzruszeniowo - wspomnieniowym poście wspominam Podlasie i piszę o tych skarbach ... http://i1.fmix.pl/fmi2686/f4b241d600224f9f4eb6ea7f/zdjecie.jpg http://laschejunk.blogspot.com/2011/11/wedrowki-niedzielne-podlasie-powroty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Lasche, skarby są naprawdę cenne. I piękne, bo rodzinne. Z duszą, historią - coś wspaniałego. Twoje pomysły odjazdowe ale stalowym elementom mówię nie po prostu zupełnie mi się nie podobają a jeszcze mniej mi pasują do Twoich kuchennych wizji. Górki kredensowe na pewno są super, warte zachodu i ratunku i bardzo mi się ta idea podoba - żeby były zamiast wiszących szafek. Natomiast dół - gładki owszem ale metal? My jesteśmy uczuleni. Odradzać nie będę bo to nie moja kuchnia ale jedno z drugim nie gra . Natomiast gładkie, greige, szare, białe czy jakiekolwiek inne byłyby BOMBA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts