Siner 10.11.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 lashe... Postaraj się o fotki tych nadstawek plissssss.Co planujesz na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 My właśnie z narożnikami będziemy mieli problem nie wiem jak go rozwiązać bo nie mam żadnej maszynki do drewna a montować będziemy sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 czy ja się mogę wprowadzić? JESTEM ZA A dom pod lasem zajmę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 My właśnie z narożnikami będziemy mieli problem nie wiem jak go rozwiązać bo nie mam żadnej maszynki do drewna a montować będziemy sami . tata lasche niech wam pożyczy:lol: jezusiczkuuuu, ja znowu spóźniona:sick: 60 subskrybcji - to stanowczo ponad moje możliwosci;) Obłędne te listwy!!! Niesamowite jk zmieniają wnętrze:no: A czym malowane? Bo mają taki piękny połysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 JESTEM ZA A dom pod lasem zajmę ja Czyli reflektujesz na pustostan bez okien jak na razie, ale z pięknym dachem i perspektywami, nie mówiąc o widokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.11.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 lasche - piękne te listwy.... ja tez planuję białe drewniane u siebie i patrząc na Twoje jeszcze bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) masz może jakiś tutorial ze szpachlowania listew? robię teraz remont u taty i zdecydowałam się na quick-step http://www.podlogi-sklep.pl/floors-QuickStep--Dab-bielony-jasny--Rustic-RIC1497_286_828.html i do tego białe, proste listwy. wysokości 8cm. może choć wrzuć jakieś zbliżenie, pjosię Edytowane 10 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Anetko aż poleciałam do Rasi zupełnie nie pamiętałam o jej kuchni ale jak słusznie zauważyła Aricia do lekko rustykalnych ( a w końcu będą nadstawki) kuchni lepiej wygląda biel z drewnem ...w nowoczesnych widzę sprawdza się szare połączenie Sharlotka gościnny już gotowy więc zapraszam :) Siner hi hi kiedy oglądałam nadstawki to modliłam się , żeby mi dach na głowę nie spadł ...nie w głowie mi było robienie zdjęć ...przypominam, że nadstawka została w rozwalonej chacie i ma za zadanie przetrwać zimę a tą od teściów sfotografuje przy najbliższej sposobności ...może już w weekend a podłowa będzie jednakowa na całym dole ...więc panele Yokasta jak tylko przeczytałam, że potrzebujesz maszynki spytałam tatę ...ale niestety to nie jego tylko pożyczona ...przykro mi ...byłam pewna, że to jego Joliska Magda jak wszystko u nas Bondexem ...zaczynam być żywą reklamą tej farby ...mogliby płacić jakieś tantiemy Atika ja nie wyobrażam sobie innych Aricia zbliżenie cyknę ale tutoriala nie mam ...jakoś się to działo za moimi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lascheńko nie ma problemu bardzo mi miło, że pytałaś . Spróbujemy gdzieś wypożyczyć bo kupować to się nie opłaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bondexem... ale to w połysku? półmacie? Mają parę odcieni bieli czy tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja kupiłam bondex celem pomalowania drzwi zdaje się że z tych farb co kupowałam nie było do wyboru mat/nie mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Bondex jest tylko w połysku ...ale już się do niego przyzwyczaiłam i dla Aricii narożniki są jednak akrylowane (no widzicie jak ja się znam na tych szczegółach ) http://i1.fmix.pl/fmi2144/be18b539001f28254ebc5b50/zdjecie.jpg listwy mocowane na klej ale dla pewności na gwoździe przed http://i1.fmix.pl/fmi1007/45e4ee7b001e8e9f4ebc5b53/zdjecie.jpg po http://i2.fmix.pl/fmi549/cff24b5d000870d14ebc5b5d/zdjecie.jpg i łączenie listew http://i1.fmix.pl/fmi1500/78bedd9a000c8f544ebc5b56/zdjecie.jpg generalnie jestem zadowolona i nic mi nie przeszkadza oprócz ścierania z nich kurzu ...brrr... Edytowane 10 Listopada 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 hej. polecam napaść na praktikera...poczytaj u szarlotki ....do 13-go 20%off!!!! dzięki!!!! muszę pamiętać o tym akrylowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No właśnie z stamtąd wróciłam ...od Sharlotki znaczy nie z Praktikera ale chwalicie a nikt fotek nie wkleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 bo ja mam ino kunia na kółkach....ale miałam pocykać fotki w sklepie....bo wlazłam tam "tylko na sekundę", a Młody z Małżem siedzieli w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Lasche, ale to farba akrylowa ? Ja mam jakąś wielką bondexu akrylową (chciałam żeby woda była rozpuszczalnikiem) i na pewno nie jest w połysku . Jeśli masz olej to wszystko jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 o...pomęcz yokastę o fotki....ona pół praktikera wykupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 E tam pół . Babeczka na kasie powiedziała "ohoho, fajne święta będą" Niestety wszystkie misie, koniki, pinokio i spinacze poszły spać do wora w gościnnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2011 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dawać mi tu fotki szybko bo nie wiem czy pędzić w sobotę ja mam tą do podłóg hi hi i woda jej na pewno nie rozpuszcza ...no i śmierdzi ...więc znaczy się to ojelna być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.11.2011 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aa no pewnie tak ja do drzwi mam akrylową i na to lakier . Fotek nie mam aparatu zbrakło , ale coś tam Sharlotka zamieszczała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts