Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasta nie narzekaj ...przynajmniej masz chwasty ...u nas pole pole łyse pole :)

Olamil

słusznie ale gdybyś jednak potrzebowała ...

Aricia nic nie pisze (w końcu dałam jej 20 min na protest ;) ) więc wklejam link

http://www.art-renowacja.pl/paint-remover/5273/

głośno myślę : ta warstwa ochronna jednak być musi bo usuwasz tylko tę część, którą chcesz postarzyć

Edytowane przez lasche

no pefko, ze możesz !!!!

postarzajcie, drapcie i zdajcie relację... ja siem popatrzę....bo plan mam, ale na razie jakaś twórczo zaczopowana jestem....wszystko przez to, ze miałam drobne zamówienie...odpłatne....i szczerze mówiąc, nie czuję się z tym najlepiej...zawsze rozchodziło się po ludziach, bez finansowej otoczki ;)

Agawi , Narendil wieszaka nie rozważam choć świetny, bo mam już stojak na parasole a wieszak chcę zrobić sama ...muszę tylko ograbić tatę lasche z podestu, który używają na rusztowaniach :) jest tak cudnie zachlapany hi hi ...poza tym pomna doświadczeń innych raczej będę wklejać już kupione przedmioty ;) więc ten "oddaje" komuś do rozważenia :)

puk, puk...

ja tak troche "ni z gruszki, ni z..." ale mam pytanie, dotyczace malowania.

Ja juz wiem, po lekturze watku :) ze Lasche wiesz wszystko, przetestowalas drugie tyle, wiec na pewno pomozesz...

chodzi mi o recepte, jak pomalowac meble: tyle ze nie sa drewniane jeno z plyty wiorowej chyba , pokrytej jakas taka okleina - papier? BRW typowe :)

zeby ich nie zalatwic a nadac nowy wyglad?

pozdrawiam, bardzo serdecznie

Marzena