yokasta 05.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Będziemy miały takie same uchwyty na papier jak już kupisz ten badziew na rolkę to napisz mi jaki bo nie wiem jeszcze jak to przerobić :) Kurcze, musisz mieć narożnik ? Może czerwony ? Bo ten kolor uszaków fajnie tam pasuje i bardzo mi się podoba :o:o Lampę musiałabyś powiesić, na stoliku się wydaje że jest ok, zwłaszcza jak pojawi się narożnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 lascheńko, a jak już ten narożnik nabędziesz, to co planujesz zrobić z uszakami? Będą gdzieś rezydować, czy będzie wyprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lasche podziwiam Cie jako Mame jestes mega fajna Mamusia Przeczytalam caly Twoj watek trzymam kciuki za Twoja Mame... jestescie naprawde fantastyczna Rodzinka.... Jesli pozwolisz bede Cie tutaj odwiedzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lasche, lampa jest OK. Możesz ją na jakiś kolorek pomalować, jeśli za szaro Powieś i wtedy ocenisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 będzie Pani zadowolooooona !!! ale wieszasz ją na takim długim, podwieszonym kablu ? a uszaki są tak cudne!!!!! już je widzę, obszyte szarym, wojskowym kocem, z "pordzewiałymi" pinezkami tapicerskimi !!!!!! a pokaż, jaki narożnik Ci się widzi!!! znalazłaś już coś zbliżonego choć do ideału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 05.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ZAPRASZAM DO KONKURSUhttp://www.weranda.pl/konkursy/konkursy-fotograficzne?controller=konkurs&kid=43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 05.12.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lasche,przepiękny salon, kolorystyka ścian, podłogi, mebli - rewelka!!!!aaaaaa, i ściana tablicowa bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) lasche, bardzo lubię do Ciebie zaglądać i postępy oglądać - to jeden z wątków do którego wracam. bardzo mi się podoba laschowy śmietnik i laschowe pomysły. łazienka powalająca, Banksy na korytarzu też, sypialnia dla gości bomba... wcielasz swoje pomysły w życie z pasją. fajną mają mamę te Twoje chłopaki Przy okazji pozdrawiam Monah(może podczytuje),bo od Niej zaczęło sie moje uzależnienie od forum. ano podczytuje - lasche akurat dość regularnie dzięki, miło mi. też pozdrawiam! no i w ogóle wszystkie stałe bywalczynie Edytowane 5 Grudnia 2011 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.12.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Monah,fajnie Cię widzieć, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Monah, fajnie Cię widzieć, wiesz? a to miło mi bardzo ale to wątek laschowy, więc się nad tym nie rozczulajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.12.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Wszelki Duch ...czy jak tam ...kogo me oczy widzą dzięki Monah choć za każdym razem jak czytacie co ja z chłopcami fajnego nie wyprawiam pamiętajcie proszę, że jestem mega rozdarta (jak stare prześcieradło) ...także żaden tam ideał rodzicielski a chłopców moich kocham nad życie ...ot co ... Yokasta Ty spryciaro powiem powiem ...a czerwonego to ja strasznie nie lubię Anna Maria na wyprzedaży to ja je kupiłam i nie zamierzam oddawać Kasiu witam Cię bardzo serdecznie ...bo i mój ulubiony Banks w awatarku ...no i Irlandia ...to niesamowite jak mi się tęskni za Anglią pisz dużó ...choćby jaka u Was pogoda Narendil hi hi pomaluj ...no jak Wy mnie rozpracowałyście w kilka chwil Aricia jasnowidz czy co??? a to miała być taka mega bomba ...uszaki w szarym kocowym wcieleniu ...kurcze no ... psujesz mi podgrzewanie atmosfery a narożnik ...no nie wiem ...tani ma być ...wygodny ...i może szary Betib dziękuję ...zabieram się więc do dzieła Sharlot podziękować podziękować Anja Ciebie też to się nazywa rozdwojenie jaźni edit lasche sobie przypomniała Edytowane 5 Grudnia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 O jaaaaaaaaa, Mikołaj nam Monah przyniósł na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a bo mi Lasche i te jej śmietnikowe pomysły nie dają o forum zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 na wyprzedaży to ja je kupiłam i nie zamierzam oddawać I bardzo dobrze, bo piękne som:lol2: Już to kiedyś zresztą pisałam,więc gdybyś kiedyś jednak chciała się ich pozbyć lasche, to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 05.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Lasche przepraszam, ale ja też zajrzałam (choć Twój watek uwielbiam i bloga tyż) gdy zobaczyłam, że monah się odezwała. W końcu od Ciebie monah i ja regularnie zaczęłam tu bywać. Wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Anna Maria na wyprzedaży to ja je kupiłam i nie zamierzam oddawać Tak też myślałam, ale spytałam na wszelki wypadek, bo mam potrzebę przygarnięcia jednego uszakowego fotela do pokoju starszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mooonah ! Wooow! )))) fajnie, że jesteś ! Lasche, tylko rób prędzej ten uchwyt na papier bo po srajtaśmę strasznie niewygodnie sięgać na geberit (właśnie zauważyłam, że w słowniku forumowym jest słowo srajtaśma a geberitu ni ma ) _ _ Dwa uszaki to w sam raz do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 lasche - świetne te postery, zresztą inne na stronce którą podałaś również. Uszaki super się zadomowiły w tym kąciku - aż żal będzie je stamtąd eksmitować Powieś lampę i na pewno będziesz zadowolona Moja czarna czeka na zawieszenie w kuchni I muszę, choć to laschowy wątek - Witaj Monah - wracaj do nas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Agawi ...będę pamiętać choć nadziei sobie nie rób Mother 24 ależ nie gniewam się wcale witaj jak mi wątek zacznie padać napiszę tylko do Monah i się szum zrobi :) ale jak nam miło jak ona wpada ...czyż nie? Anna Maria ...to co na okres Waszej wizyty mam wynieść do sąsiadów ?? Atia dzięki i za Twój głos Zatem lampa zostaje A teraz się zwierzę ...łapy mi odpadają ...nie żebym jakoś strasznie się napracowała ...otóż dopadła mnie wena twórcza () i postanowiłam pomalować abażur ...niby nic nadzwyczajnego ...ale on był w pozycji wiszącej a ja na krześle stojącej dobrze, że nikt mnie nie widzi jak mnie dopada po prostu musiałam to zrobić now a nie było nikogo w pobliżu do rozmontowania lampy Edytowane 6 Grudnia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 06.12.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 o Monah się pojawila ...........a właśnie wczoraj o niej myślałam....... witaj ciotka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts