narendil 06.12.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ...otóż dopadła mnie wena twórcza () i postanowiłam pomalować abażur ...niby nic nadzwyczajnego ...ale on był w pozycji wiszącej a ja na krześle stojącej dobrze, że nikt mnie nie widzi jak mnie dopada po prostu musiałam to zrobić now a nie było nikogo w pobliżu do rozmontowania lampy Wena twórcza to straszna rzecz Nigdy nie wiem, kiedy i gdzie Cię dopadnie! Pokazuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Laschenko ja czesto odwiedzam Anglie (dokladnie Nottingham) poniewaz mam tam siostre Pogoda w tym roku jest tragiczna leje non stop prawie i jest zimnooo a moj Synek czeka na snieg i codziennie sie pyta kiedy wreszcie spadnie Co do Banksa.... mam swoje ulubione (ten w avatarku to jeden z Nich) i napewno bede je miala kiedys u siebie Jak Ci sie znudza Twoje to ja chetnie przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 OMG jestem dopiero na 20 stronie tej kopalni wiedzy, jeszcze tylko 6x tyle Żeby się wkupić przynoszę - znacie tego użytkownika? http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=14705101 Fajne ma podusie szare z nadrukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.12.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monah, fajnie Cię widzieć, wiesz? Wszelki Duch ...czy jak tam ...kogo me oczy widzą dzięki Monah O jaaaaaaaaa, Mikołaj nam Monah przyniósł na forum Lasche przepraszam, ale ja też zajrzałam (choć Twój watek uwielbiam i bloga tyż) gdy zobaczyłam, że monah się odezwała. W końcu od Ciebie monah i ja regularnie zaczęłam tu bywać. Wracaj. Mooonah ! Wooow! )))) fajnie, że jesteś ! I muszę, choć to laschowy wątek - Witaj Monah - wracaj do nas !! o Monah się pojawila ...........a właśnie wczoraj o niej myślałam....... witaj ciotka ! nosz kurna, i jak tu przejść obojętnie i lasche wątku nie zaśmiecić znowu ale dobroduszna lasche wybaczy... ...ciotki kochane Wy też się witam z Wami i tak, stęskniłam się. postanowiłam wątek zamknąć z określonych powodów, ale może kiedyś go odblokuję jeszcze... jak wreszcie wygram w totka ściskam, i wiedzcie, że nie znacie dnia i godziny - zaglądam do Was, choć po cichu jak mi wątek zacznie padać napiszę tylko do Monah i się szum zrobi :) buhaha, jasne, jasne - temu fajnemu wątkowi akurat to nie grozi POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.12.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 lasche słyszałaś o tym?? http://biznes.newsweek.pl/kupic-sobie-dworzec-wyprzedaz-dworca-centralnego,85427,1,1.html Świetny pomysł Monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 06.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lashe co do Twojego dzieciowego rozdarcia, to się tak nie przejmuj.Chyba większość babek tak ma, że jak jest w pracy to ciągle myśli,ze za mało czasu poświęca dzieciom,a jak jest z dziećmi to się martwi,że nie pracuje.Ja tak przynejmniej mam,a jestem potrójną mamą. Monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Lasche kurcze a ja nie moge sie doczekac Twoich swiatecznych dekoracji...a planujesz jakis inny kolorek na ten czerwony komplecik? Monah fajnie Cie "widziec":wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.12.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Narendil pokażę pokaże ...tylko jeszcze nie skończyłam ... Kasiu Banksy często bywają w TKju ...w Anglii rzecz jasna pada mówisz? no fantastycznie Dorcia witaj ...o strasznie współczuję przeprawy przez mój wątek dla mnie nie do przebrnięcia ...może na stare lata siądę sobie w ogrodzie laschowego śmietniska z herbatą miętową i przeczytam Monah tylko, żebyś pamiętała o tym otwieraniu wątku po wygranej ...a nie jakieś Bahamy Ida a nie słyszałam ...noż kurna czemu ja się dowiaduję po fakcie??? Klaraja no dziękuję CI bardzo za wsparcie ...tylko, że ja miałam na myśli rozdarcie w sensie wrzasku no wrzeszcząca zołza jestem ot co ... Anetko a świąteczne dekoracje powoli zaczynamy ...zaraz wrzucę coś na bloga i podeślę Wam link ...dziś moje 7 letnie dziecię nauczyło mnie robić ozdoby ale było zabawy A czerwony komplecik rzeczywiście planowałam w szare koce wystroić ...wcale nie żartowałam z tym jasnowidztwem Aricii ...albo w worki (te akurat mam sztuk 20 chyba Edit http://laschejunk.blogspot.com/2011/12/boys-tutorial-ozdoba-swiateczna.html Edytowane 6 Grudnia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Gwiazdka sliczna tez takie robilismy z moim Synkiem pierwszy raz w tym roku Poluje na banksy i licze na szczesliwy "traf" w tkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 07.12.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A o takie rozdarcie Ci chodziło! która z nas jest bez winy w tej materii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 w kocyki, w kocyki http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif http://emoty.blox.pl/resource/jump.gif będą takie bardziej milaśne!!!!! a z worków poduchy i tepe !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 już je widzę, obszyte szarym, wojskowym kocem, z "pordzewiałymi" pinezkami tapicerskimi !!!!!! Mam nie polecam, zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 e-mól, no tak!!!! Ty masz kanapę kocową!!!! coś się z nią dzieje? czy to kwestia materiału, czy wykonania, czy coś jeszcze innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Emól pisz no tu szybko co jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nie w temacie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kula się mocno, to primo.A dwa ze ja mam pokrowiec uszyty, taka "kieckę" i wiadomo ze tak dobrze się nie trzyma jak zwykle obicie, ale on się rozciagnał zwyczajnie, zmiękł mocno, na pufie i do wymiany raz na rok to ok, ale na tapicera by mi szkoda było kasy, przykro mi bardzo ze z takimi wiesciami przychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Madzia chodzi o obicie moich uszaków szarym ala wojskowym kocem Emól toś mnie podłamała ...ale może to o jakość koca chodzi? no kurcze i pomysł padł ...wkleiłabyś jakieś zdjęcia poglądowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 witamz marchwi wstałamco do koca lub worka ... a może by tak filc lub naturalny len ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 tylko ta cena lnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) ..a filcu ???? ale tak sobie pomyślałam, że może jakiś tapicer z sąsiedztwa, niedrogi + dobra pianka wysokoodbojna do wypełnienia( coby się nie zapadało i nie deformowało ) + niedrogi kocyk = fajny zestawik !!!!! pamiętam, jak monah pisała, że Jej boska kanapa również się pilinguje!!! byłam ostatnio u moich znajomych i też mają kulki ...na siedzeniu, na oparciu... ale przecież to się da ogolić ...a najwyżej, za parę lat wymiana, na lepszy materiał!!!!! nie żartuję...bo dobry filc to parę stówek i to leciutko!!! po cichutku, żeby nie było że się chwalę , powiem tylko, że na moim filcu ( ani na sofie ani na fotelu) nie widziałam nigdy ani jednej kulki!!!! a wiem...że można go zamówić ( niby jako klient, który kupował już meble )....i pamiętam, że było to coś w granicach 150pln/m2. wydaję mi się, że cena nie była masakrująca, jak na sprawdzoną tkaninę obiciową..aha, i zapomniałam dodać, że mój filcyk w ogóle nie gryzie..nawet w gołą dupkę Edytowane 7 Grudnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts