e-mól 07.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No może jutro coś uda się pstryknąć, ale to już nawet miejscami nie są kulki tylko hmm "wałki" lub meszek, oparcie zupełnie inne jest w dotyku niż siedzisko, a to nie jest nasza główna codzienna kanapa tylko taka w kącie filmowo zabawkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Lasche, w IKEA chyba można kupić len. Tak przynajmniej piszą - tkanina AINA.Nie we wszystkich sklepach jest dostępny, ale pewnie jakaś dobra dusza by się znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jakoś tak mi wychodzi, że z 7-8 metrów bym potrzebowała na obicie całego kompletu ...a to już przy filcu robi się sporawo ...ba przy lnie tak samo ...nie mówiąc już o koszcie tapicera ...by the way czy ktoś wie ile teraz bierze tapicer? Uszaki wwędrowałyby do gościnnego więc użytkowanie byłoby ...częste :) choć jak u nas nie ma jeszcze drzwi to może goście powstrzymaliby się od sprawdzania czy gryzie w gołą dupkę a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 To bardziej od gospodarzy i gości zależy niż od drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 oj gospodarze tolerancyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 oj coś czuję że tu za raz gorąco będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 a będzie jak poczekasz z pół godziny to wkleję coś fajnego z motywem sówek i za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 hej!!!! bo ja tu właśnie po hot whiskey, z rokokowego przepisu dawaj te sufki i sobie pomyslałam, ze filcu nie trzebaby obrabiać, a len się jednak strzępi. do samozwańczego tapicerstwa filc lepszy!!!! e-mola kanapka wyglądała na prawdę bosko. e-mól, wklej fotki after i before !!!!! te co już masz. plizzzzzz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 U mnie już jest gorąco, nie dość że herbatkę wciągam taką zwykłą, (bez procentów bez przepisów nawet bez cukru) to jeszcze prawie gołe foty brzuszyska wkleiłam A mogą być ciut szybciej te ptaszyska? kiepsko dzisiaj spałam i oczy mi się kleją, spiję co zostało i spać before nie mam zzoomowanej, starałam sie żeby wyszła jak najpiękniej, a jutro mam pokazać jej jak najgorsze strony więc to trochę mało równomierne porównanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 http://laschejunk.blogspot.com/2011/12/pracowita-sroda-tablica-korkowa-nie.html się starałam jak najszybciej A before and after Emólkowej kanapy znam zachwycające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No i zdążyłam a ptoków nie widzę, jak się wyśpię to jeszcze raz zajrzę i pewnie ujrzę, a Arici chyba chodzi o beforze po afterze i afterze skulanym, zgadza się siostro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 siem zgadza, sis!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ale jak ptaków nie widać jak widać??? no u mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Przyszłam popodziwiać Nabrałam energii Uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.12.2011 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 witaj Lasche, bloga znam od dawna, ten wątek też i chyba jeszcze oficjalnie tu nie pisałam.Super tablice wyszły, generalnie cały dom super i Twoje DIY'e przeoryginalne:)pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to wyspana idę jeszcze raz oglądać, przyznaję się ze nie nadazam za wątkiem i nie wiem jakie są wytyczne i na czym stanęło ale było coś o apteczce w łazience, ta by fajna była jakby krzyzyki selektywnie malnąć na czerwono. http://allegro.pl/apteczka-design-lata-60-70-panton-era-pop-art-i1969229718.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Teraz widzę, kąt biurkowy świetny, jeszcze mi się ten wieszak z Tobą skojarzył. http://allegro.pl/yellow-duzy-stojacy-wieszak-ruchome-ramiona-i1960527529.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.12.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ..a filcu ???? pamiętam, jak monah pisała, że Jej boska kanapa również się pilinguje!!! e, nie - pilingowała się na początku tylko. fafoły schodziły. teraz się za to wyciera - po 3 latach już nie jest taka filcowa, jak była... znaczy się w obszarach poddupnych... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dopiero sobie przypomnialam o tych fotkach, a już ciemno, przypomnijmy mi lashe jutro najlepiej z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.12.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Nelli a gdzie Ty się podziewasz ...aż idę sprawdzić czy skończyłaś rozpierduchę Asiulkowo witam serdecznie ...rozgość się ...co prawda nie na filcowo - kocowych uszakach ...ale zawsze E-mól nic nie szkodzi zmiana obicia to plan na 2012 ..co najmniej Monah dzięki za opinię ...czyli filc też ma pewne wady ...hm ...skłaniam się do koców bo przynajmniej tańsze A teraz przepraszam ale muszę przerwać rozważania o uszakach bo ... no ale po kolei ...chciałabym serdecznie podziękować Betib za zaproszenie do konkursu ...spędziłam dziś fantastycznie twórczy dzień nie ukrywam, że chętnie przygarnęłabym nagrodę ale sam fakt twórczy już sprawił mi niesamowitą frajdę ...zdjęcia zamieszczę na stronie Werandy jutro ...bo jeszcze świta mi jeden pomysł ...a na razie mam tryptyk Kolorowych świąt http://i1.fmix.pl/fmi2210/feabe7e5000a69674ee11449/zdjecie.jpg i laschowa choinka http://i2.fmix.pl/fmi1479/1772f43c002999384ee1144d/zdjecie.jpg i choinka lego na specjalne zamówienie starszaka http://i2.fmix.pl/fmi2011/407a6d560019f3a54ee114a4/zdjecie.jpg a wieczorkiem machnęłam jeszcze z chłopcami książkę - CO wiesz o Mikołaju ...pomysł autorski starszaka i malucha ...jutro publikacja na blogu zapraszam zatem ...a szczegóły dzisiejszych poczynań już w najbliższą "pracowitą środę" Edytowane 8 Grudnia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts