Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

julinka 1 podpowiedziała mi skąd dorwać oryginalne lustro :)

:) no właśnie.. lasche miałam dwa takie lustra /kiedyś przy komunistycznych szafach takie montowali/ ale w końcu wyrzuciłam.

w domu rodzinnym mam jeszcze takie jedno szczególne ;) /wysyłam linka na PW/.

moje 'tajne źródło HCL-u' pierwsze co to zapytało się po co mi kwas?! opowiedziałam o lustrze i dostałam odpowiedź zwrotną - trzeba było tydzień wcześniej, 'ktoś' własnie takie w zeszłym tygodniu wyrzucił.

muszę chyba założyć wątek 'oddam' i tam wyrzucać moje/nasze 'wydałoby się' niepotrzebne rzeczy ;)

no i świetna wizualka!! lasche z bugs'owymi uszami ;), że Ci się tak chciało! pewnie miałaś sama z tego niezły ubaw :D

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a mnie mój osobisty sąsiad-chemik z wykształcenia, powiedział, że hcl nie zachodzi w reakcję z aluminium :(..że do tego są właśnie potrzebne np. wodorotlenki, a nie chlorki wodoru... i coś tam jeszcze mówił, ale mendelejew chyba ze mnie nie najlepszy ;)

ogólna konkluzja - można spróbować kretem ;) :lol2:

Lasche - wątek przeglądałam trzy dni. Dałam radę. Fajny domek i piękne inspiracje :) Bardzo ,ale to bardzo podobają mi się krzesła w jadalni. Piękne są. Mam pytanie natury innej niż budowlana, mianowicie, jak wszystko przetransportowaliście do Polandu? Możesz polecic jakąś firmę przewozową może? Nas to czeka za rok, ale już głowa mnie boli....pozdrowienia :)

świetne:jawdrop: a w ogóle jaka świetna strona... pierwsze o niej słyszę:o

Świetna strona, też wcześniej jej nie znałam!

Ależ kuleżanki nieuświadomione :rotfl:

Dobrze, że rere Was uświadomiła.

Ta strona to skarbnica pomysłów!