Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dobrze mała podpowiedź ...najbardziej zwariowana forumowiczka ...co to dwa razy nie trzeba jej powtarzać (spytajcie Magdy ZZZ) ...i jeszcze kwas przywiozła :lol2:

a szafka jest ...laschowa :) może uda mi się zrobić jej zdjęcie ...bo wyjeżdżamy za chwilę ...

Po pierwsze : witam, bo u Ciebie jeszcze nie pisalam....

po drugie : sama nie wiem, czym najbardziej sie zachwycam, dziecmi ?, Toba w roli mamy ?, koncepcja domu i tego jak ja realizujesz ?, w kazdym razie nieustannie podziwiam Ciebie i Twoja Rodzinke !

po trzecie : chcialam zlozyc zyczenia swiateczne, ale monitor nam padl przed samymi swietami (co wcale nie bylo takie zle - Swieta bez komputera !) i dlatego skladam NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA Z OKAZJI ZBLIZAJACEGO SIE NOWEGO ROKU, DUUZO DUZO ZDROWIA I RADOSCI DLA CALEJ RODZINKI LASCHE

od Ewy & co.

ps : najbardziej zwariowana forumowiczka to dziewcze pewnie bedzie,

pozdrawiam E.

Edytowane przez E & co.

Martaibartek dzięki za linka

Nemi zbliżenia choinki nie będzie ...bo już rozebrana ...musieliśmy ją wynieść na zewnątrz, bo łudzimy się, że wiosną zasili nasz ogródek :)

Aniu :no:

Aricia zaraz Ci humor poprawię :)

E-mól, Anetko dziękuję

Psosin a tak będzie to motylowa wiosna :) mam nadzieję :)

Narendil bingo :)

E&co dziękuję za tyle ciepłych słów ... i witaj serdecznie ...i zgadłaś

Kasiu tak tak

A teraz wyobraźcie sobie tą scenę ...siedzę za stołem objedzona świątecznie popijając drinka popołudniową porą w gronie dawno nie widzianych ciotek (zwłaszcza jedna to niezłe ziółko więc zaśmiewamy się do łez) a tu NASZĄ drogą w NASZE pole jedzie niezidentyfikowane auto (tzn. niezidentyfikowane przez rodzinkę ). I zaczęło się ...przypominanie kto zna kogokolwiek z okolic onej rejestracji samochodowej ...a wiecie jak to jest z przypominaniem sobie czegokolwiek po świątecznych dopalaczach ;) No nic myślę ...wychodzę ...raz kozie śmierć ...a tu wyskakuje uśmiechnięta od ucha do ucha Dziewczę z mężem jej przystojnym i taszczą szafisko :) oj rozradowało się serce lasche

http://i2.fmix.pl/fmi945/b0e638ee000ee4504efc98a4/zdjecie.jpg

a ta z za pazuchy kwas solny tudzież inny jakiś wyciąga :lol2: no niesamowita kobitka :) tylko zostać na imprezce rodzinnej nie mogli ...a szkoda bo to by się dopiero Dziewcze uśmiała jakby zobaczyła miny ciotek ...a kto to? a ciociu taka koleżanka z internetu szafę przytargała :jawdrop::jawdrop: ...od razu zaznaczyłam, że to dla mnie, bo tata lasche spoglądał na nią łakomym okiem ;)

Nemi zbliżenia choinki nie będzie ...bo już rozebrana ...musieliśmy ją wynieść na zewnątrz, bo łudzimy się, że wiosną zasili nasz ogródek :)

No cóż... pozostaje kciuki trzymać żeby się przyjęła. :D

http://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif