e-mól 29.12.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 U Ciebie te prowizorki często biją na głowę hiper wykończone aranżacje, dzielna kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No i Pierwsze Święta w Nowym Domy za Wami...fajnie wszystko wygląda...Pisz koniecznie o co chodzi z tą szafką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no dobrze mała podpowiedź ...najbardziej zwariowana forumowiczka ...co to dwa razy nie trzeba jej powtarzać (spytajcie Magdy ZZZ) ...i jeszcze kwas przywiozła a szafka jest ...laschowa może uda mi się zrobić jej zdjęcie ...bo wyjeżdżamy za chwilę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 29.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 no pieknie pieknie!!! szafka? no ciekawe jaka;-) a na candy zapisana;-))) czyli ze szukamy motyli na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 dziewczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 29.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Po pierwsze : witam, bo u Ciebie jeszcze nie pisalam....po drugie : sama nie wiem, czym najbardziej sie zachwycam, dziecmi ?, Toba w roli mamy ?, koncepcja domu i tego jak ja realizujesz ?, w kazdym razie nieustannie podziwiam Ciebie i Twoja Rodzinke !po trzecie : chcialam zlozyc zyczenia swiateczne, ale monitor nam padl przed samymi swietami (co wcale nie bylo takie zle - Swieta bez komputera !) i dlatego skladam NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA Z OKAZJI ZBLIZAJACEGO SIE NOWEGO ROKU, DUUZO DUZO ZDROWIA I RADOSCI DLA CALEJ RODZINKI LASCHEod Ewy & co.ps : najbardziej zwariowana forumowiczka to dziewcze pewnie bedzie, pozdrawiam E. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.12.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Dziewcze Laschenko Wasze dekoracje wigilijne sa przesliczne ale gwiazdka z "metrowki" powalila wszystko miodzio Na candy oczywiscie sie zapisalam Edytowane 29 Grudnia 2011 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Martaibartek dzięki za linka Nemi zbliżenia choinki nie będzie ...bo już rozebrana ...musieliśmy ją wynieść na zewnątrz, bo łudzimy się, że wiosną zasili nasz ogródek Aniu Aricia zaraz Ci humor poprawię E-mól, Anetko dziękuję Psosin a tak będzie to motylowa wiosna mam nadzieję Narendil bingo E&co dziękuję za tyle ciepłych słów ... i witaj serdecznie ...i zgadłaś Kasiu tak tak A teraz wyobraźcie sobie tą scenę ...siedzę za stołem objedzona świątecznie popijając drinka popołudniową porą w gronie dawno nie widzianych ciotek (zwłaszcza jedna to niezłe ziółko więc zaśmiewamy się do łez) a tu NASZĄ drogą w NASZE pole jedzie niezidentyfikowane auto (tzn. niezidentyfikowane przez rodzinkę ). I zaczęło się ...przypominanie kto zna kogokolwiek z okolic onej rejestracji samochodowej ...a wiecie jak to jest z przypominaniem sobie czegokolwiek po świątecznych dopalaczach No nic myślę ...wychodzę ...raz kozie śmierć ...a tu wyskakuje uśmiechnięta od ucha do ucha Dziewczę z mężem jej przystojnym i taszczą szafisko oj rozradowało się serce lasche http://i2.fmix.pl/fmi945/b0e638ee000ee4504efc98a4/zdjecie.jpg a ta z za pazuchy kwas solny tudzież inny jakiś wyciąga no niesamowita kobitka tylko zostać na imprezce rodzinnej nie mogli ...a szkoda bo to by się dopiero Dziewcze uśmiała jakby zobaczyła miny ciotek ...a kto to? a ciociu taka koleżanka z internetu szafę przytargała :jawdrop: ...od razu zaznaczyłam, że to dla mnie, bo tata lasche spoglądał na nią łakomym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aniu No tak... Że też tego kwasu nie pokojarzyłam od razu zaznaczyłam, że to dla mnie, bo tata lasche spoglądał na nią łakomym okiem Przynajmniej wiadomo, po kim lasche ma takie ciągoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Przynajmniej wiadomo, po kim lasche ma takie ciągoty szczerze mówiąc chyba po teściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Kobito - Ty jesteś niesamowita ! Dekoracje - bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.12.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Nemi zbliżenia choinki nie będzie ...bo już rozebrana ...musieliśmy ją wynieść na zewnątrz, bo łudzimy się, że wiosną zasili nasz ogródek No cóż... pozostaje kciuki trzymać żeby się przyjęła. http://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 To gdzie te moje pierniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi1048/7b7d009d0018bdd04efcc568/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Mniam! Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Arcobaleno zaglądaj zaglądaj ogrodnicza wróżko, bo lasche z bólem serca będzie myśleć o ogrodzie ...już wkrótce Nemi oj trzeba trzymać bo podobno mało takich choinek się przyjmuje Narendil łakomczuchu ...podziel się z E&co i Kasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Narendil łakomczuchu ...podziel się z E&co i Kasią Nooo doobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cudne laschowe pierniczki:jawdrop:A Dziewcze to niezły numer:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 29.12.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Niezła historia Super dziewczę z tej dziewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tak myślałam, że to dziewcze dziewczyna na 5 . Lasche, cudnie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts