rere79 31.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lasche, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, zdrówka dla całej rodzinki, a w szczególności dla Mamy Lasche! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrEhZi2cqAvj2N-DtxfiGChveMLFSNnCzbas7PzZDTqNAgNT3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lasche dla Ciebie, Twoich Chłopców i całej Rodzinki zostawiam życzenia noworoczne. Alfabet życzeń na Nowy Rok: A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.12.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi194/f1553a2f000cd4d34eff8393/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 31.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lasche! najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i rodzinki! (a tak w ogóle to Twoje ostatnie zdobycze mnie powaliły! - ja też trochę przytachałam od rodziców, ale są niczym w porównaniu z Twoimi). GDZIE ten targ staroci???!!! pozdrowienia i udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.01.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nasz Sylwester (jak widać na załączonym obrazku) spędziliśmy na dzieciowej imprezie ...było fantastycznie, przebieranki, tańce, serpentyny w sprayu, pokaz petard oglądany z wnętrza domu przez uchylone drzwi przesuwne, wspólne dekorowanie sali a Nowy Rok obchodziliśmy wraz z Rosjanami coby wszystkie dzieci (zwłaszcza maluchy) dotrwały śmiesznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 02.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 lashe.. ale ten twój najmłodszy jest podobny do najstarszego (męża znaczy się). Może w przyszłym roku zamień im kostiumy. Już widzę Twojego męża w obcisłych niebieskich leginsach buhaha. O starszym synu trudno cokolwiek powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Lasche wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ale z Ciebie wysoka i elegancka babka w tej sukni z futrem (lata 20?) tylko ten twój mąż jakiś taki mikry od razu widać kto tu rządzi Starszak miłośnik Gwiezdnych Wojen? ach aż mi się łezka w oku zakręciła A Młodziak za co był przebrany? faktycznie podobny bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.01.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Lasche, może się przyda http://www.ebay.co.uk/itm/LARGE-WOOD-WINE-BOX-CRATE-HAMPER-STORAGE-PLANTERS-SHELVES-/190622263358?pt=UK_Home_Garden_Garden_Plants_Pots_Window_Boxes_CV&hash=item2c61f8e83e Zdjęcie rodzinki cudne. Fajny pomysł z obruceniem ról Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wow, rere, ale cudo wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 lasche super zdjęcie rodzinne Wszystkiego dobrego w Nowym Roku A te Twoje poświąteczne łupy z targu i strychy lepsze od niejednych wyprzedaży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wszelkiego najcudowniejszego w Nowym Roku!!!! literka boska!!!! ...a postery okulistyczne również zdarzyło mi się popełnić wybieram się właśnie na dniach, coby jeden z projektów przenieść do realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Przede wszystkim dziękuję za wszystkie życzenia ...mam nadzieję, że nowy rok będzie lepszy a przynajmniej nie gorszy od ostatniego Dziś dopadły mnie uroki mieszkania na wsi ...nie było prądu cały dzień ...a u nas wszystko na prąd ...właśnie czeka mnie rozpalanie w piecu ...cudowności Mały to rzeczywiście cały tatuś (przebrany za Sportakusa z Lazy Town - synek nie tatuś ...Siner mój mąż zakłada leginsy tylko dla mnie więc wybacz ale te fotki Cię ominą ) a starszak założył maskę w razie czego ...jakby matka chciała to zdjęci wykorzystać przeciwko niemu SIner czerwoną lampę widziałam ale cena nie dla mnie a i za skrzynki dziękuję Rere ale u nas wielkogabarytowe sprzęty z UK już przyjechały więc nawet nie wchodzę na ebay Aricia masz już jakiś gotowy poster? albo choćby pomysł? zastanawiam się jak go zrobić bo ramka z Ikea dość spora więc druk odpada ...chyba będę drukować pojedyncze litery i wklejać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 zastanawiam się jak go zrobić bo ramka z Ikea dość spora więc druk odpada ...chyba będę drukować pojedyncze litery i wklejać ... A o czymś takim jak druk wielkoformatowy w drukarni to koleżanka słyszała? Mój alfabet ze zwierzętami tak zrobiłam. Jeśli nie pamiętasz, to zapraszam do siebie. Format 50x70, koszt ok. 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziś dopadły mnie uroki mieszkania na wsi ...nie było prądu cały dzień ...a u nas wszystko na prąd ...właśnie czeka mnie rozpalanie w piecu ...cudowności He, he ja w mieście i też wszystko na prąd:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 lashe... a już miałam nadzieję, że sobie pooglądam Jeśli szanowny małżonek wstydliwy i nie lubi się lansować na forum to możesz mi przesłać na priva ( ale to w sumie dopiero za rok, może zmienisz zdanie). Co do lampy to powiem szczerze, że tak naprawdę to już nie wiem ile to jest drogo a ile tanio. Znajduję różne ciekawe rzeczy w takich dziwnych cenach, że już chyba mam lekko skrzywione spojrzenie na pewne rzeczy - taka pomroczność jasna. Uważam, że ta lampa nie jest droga - staroć po renowacji i to jakiej! Kolorek zajebiaszczy a żarówka to idealna kopia pierwszej żarówki Edisona. No dla mnie bomba ! Mam pytanie - czy któraś z szanownych koleżanek reflektuje na stare metalowe i drewniane szafki z rejestracji ( takie na karty pacjentów) ? Moje dzieci należą a w zasadzie są stałymi klientami przychodni która wygląda jak by czas się zatrzymał. Wiem z pewnego źródła, że szykują się do remontu i będą to wywalać. Zasadziłam się na szafki i już dałam cynk, że je chcem!!! Ponieważ jestem mocno zakumplowana z rejestratorkami dadzą mi znać kiedy i co. Domyśla się, że będzie to trzeba kupić ( mienie NFZ ) ale pewnie za grosze. W rejestracji stoją dwie. Jedna wielka drewniana z milionem szufladek ( ale to ta moja ) i druga metalowa, wysoka w kolorze granatowym. W piwnicy są jeszcze jakieś inne w których mają archiwum. Jutro a w zasadzie dziś się tam niestety znowu wybieram, więc może obejrzę te w piwnicy. Dam znać czy i co widziałam. Czy ktoś chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 03.01.2012 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Lasche, wszystkiego NAJ na nowy rok, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń dla całej Twojej rodzinki! duużo zdrowia dla Laschowej mamusi łupy superowe, najbardziej podoba mi się skrzynka odjazdowa z Was rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts