Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche dla Ciebie, Twoich Chłopców i całej Rodzinki zostawiam życzenia noworoczne. :)

Alfabet życzeń na Nowy Rok:

A... anioła stróża u boku

B... buziaków słodkich miliony

C... czasu wolnego dla siebie

D... drogi usłanej różami

E... ekskluzywnych wakacji

F... fury pieniążków

G... gwiaździstego nieba

H... horoskopu korzystnego

I... i oprócz tego

J... jasności umysłu

K... kolorowych chwil

L... lotów wysokich

M... miłosnych uniesień

N... nieprzemijającej urody

O... oddechu od codzienności

P... pogodnych dni

R... romantycznych wieczorów

S... szalonych nocy

T... tylko spełnionych marzeń

U... uroku osobistego

W... wiary w sukces

Z... zawsze uśmiechniętej buzi

Na każdy dzień 2012 roku.

http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif

Nasz Sylwester (jak widać na załączonym obrazku) spędziliśmy na dzieciowej imprezie ...było fantastycznie, przebieranki, tańce, serpentyny w sprayu, pokaz petard oglądany z wnętrza domu przez uchylone drzwi przesuwne, wspólne dekorowanie sali a Nowy Rok obchodziliśmy wraz z Rosjanami coby wszystkie dzieci (zwłaszcza maluchy) dotrwały ;) śmiesznie było :)

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Lasche wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Ale z Ciebie wysoka i elegancka babka w tej sukni z futrem ;) (lata 20?) tylko ten twój mąż jakiś taki mikry :lol2: od razu widać kto tu rządzi

Starszak miłośnik Gwiezdnych Wojen? ach aż mi się łezka w oku zakręciła

A Młodziak za co był przebrany? faktycznie podobny bardzo

Przede wszystkim dziękuję za wszystkie życzenia ...mam nadzieję, że nowy rok będzie lepszy a przynajmniej nie gorszy od ostatniego ;)

Dziś dopadły mnie uroki mieszkania na wsi ...nie było prądu cały dzień ...a u nas wszystko na prąd ...właśnie czeka mnie rozpalanie w piecu ...cudowności ;)

Mały to rzeczywiście cały tatuś (przebrany za Sportakusa z Lazy Town - synek nie tatuś ...Siner mój mąż zakłada leginsy tylko dla mnie ;) więc wybacz ale te fotki Cię ominą :lol2:) a starszak założył maskę w razie czego ...jakby matka chciała to zdjęci wykorzystać przeciwko niemu ;)

SIner czerwoną lampę widziałam ale cena nie dla mnie ;) a i za skrzynki dziękuję Rere ale u nas wielkogabarytowe sprzęty z UK już przyjechały więc nawet nie wchodzę na ebay ;)

Aricia masz już jakiś gotowy poster? albo choćby pomysł? zastanawiam się jak go zrobić bo ramka z Ikea dość spora więc druk odpada ...chyba będę drukować pojedyncze litery i wklejać ...

zastanawiam się jak go zrobić bo ramka z Ikea dość spora więc druk odpada ...chyba będę drukować pojedyncze litery i wklejać ...

A o czymś takim jak druk wielkoformatowy w drukarni to koleżanka słyszała?

Mój alfabet ze zwierzętami tak zrobiłam. Jeśli nie pamiętasz, to zapraszam do siebie.

Format 50x70, koszt ok. 30 zł.

lashe... a już miałam nadzieję, że sobie pooglądam ;)

Jeśli szanowny małżonek wstydliwy i nie lubi się lansować na forum to możesz mi przesłać na priva ;) ( ale to w sumie dopiero za rok, może zmienisz zdanie).

Co do lampy to powiem szczerze, że tak naprawdę to już nie wiem ile to jest drogo a ile tanio. Znajduję różne ciekawe rzeczy w takich dziwnych cenach, że już chyba mam lekko skrzywione spojrzenie na pewne rzeczy - taka pomroczność jasna.

Uważam, że ta lampa nie jest droga - staroć po renowacji i to jakiej! Kolorek zajebiaszczy a żarówka to idealna kopia pierwszej żarówki Edisona.

No dla mnie bomba !

Mam pytanie - czy któraś z szanownych koleżanek reflektuje na stare metalowe i drewniane szafki z rejestracji ( takie na karty pacjentów) ? Moje dzieci należą a w zasadzie są stałymi klientami przychodni która wygląda jak by czas się zatrzymał. Wiem z pewnego źródła, że szykują się do remontu i będą to wywalać. Zasadziłam się na szafki i już dałam cynk, że je chcem!!! Ponieważ jestem mocno zakumplowana z rejestratorkami dadzą mi znać kiedy i co. Domyśla się, że będzie to trzeba kupić ( mienie NFZ ) ale pewnie za grosze. W rejestracji stoją dwie. Jedna wielka drewniana z milionem szufladek ( ale to ta moja ) i druga metalowa, wysoka w kolorze granatowym. W piwnicy są jeszcze jakieś inne w których mają archiwum. Jutro a w zasadzie dziś się tam niestety znowu wybieram, więc może obejrzę te w piwnicy. Dam znać czy i co widziałam. Czy ktoś chce?