rere79 06.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lasche, to drugie lustro jest tam gdzie ja mieszkam. Jakby co to się polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Rere naprawdę :jawdrop:wiedziałam wiedziałam, że na Was można liczyć :) zaraz pędzę sprawdzić wymiary ...bo wolałam nie robić sobie nadziei wczoraj Aniu dziękuję ...nie śmiałabym Twojego tatę fatygować taki kawał (ale w sumie tak piszę, bo Rere zaoferowała pomoc ...w innym przypadku pewnie błagałabym na kolanach Aricia, bo lustro z marketu to nie to samo można ...pewnie...nawet sama o tym myślałam ...no ale tamto jest STARE hura Siner w związku z laschową dziurą budżetową limit wydatków to ok 50 zł więc ja Cię proszę ... ale ta szafka jest ...no sama wiesz jaka ...kurcze no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.01.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lasche . Mam nadzieję, że ten ktoś na szlaku komunikacji miejskiej mieszka, bo będę z dwoma krasnalami po lustro jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lasche, przynoszę blog, który pewnie Ci się spodoba http://www.decor8blog.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 joliska - też dzisiaj nań trafiłam Podobno wyznacznik wnętrzarski w blogowym świecie Ja też mam smakowity kąsek dla lasche http://moderncountry.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A czemu mi nikt takich piękności nie przynosi. Lasche, uwielbiam Cię, kurcze tej kawki nie mogę się doczekać ale tak się ostatnio wystrachałam, że mnie będziecie jak gówniarę traktowały :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.01.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 o rany!!!aż siem chyba cofnem do tych stron, co to się każda wyspowiadała o ilościach wiosen....yokasta, umiesz już pisać, to chyba nie jest tak źle .... a poza tym poczułam się staruuutko..... [FOCH] ( choć nie planowałam być, niestety, na tej kafusi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aricia, ale głupoty pleciesz (i co to znaczy nie planowałam, jak to nie planowałam )? Nie tylko umiem pisać ale i piec zmywarkowe muffinki (wyższa szkoła jazdy) :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie tylko umiem pisać ale i piec zmywarkowe muffinki (wyższa szkoła jazdy) :D:D. No to czego się boisz głupia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nie planowałam, bom ja nie z tych okolic!!!!! AAAAAAALE , jak kiedyś tam zbłądzę bądź zaproszenie na pole namiotowe dostanę to nie omieszkam zawitać zmywarkowe? no to muuusisz podzielić się przepisem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aricia, zajrzyj do mnie to może coś zaradzisz i się nauczysz piec takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Rere ...kurcze to może jednak nie co? to chyba nie najlepszy pomysł z lustrem i dziećmi? Joliska, Arcobaleno wielkie dzięki dziewczynki ...zerknęłam tylko na chwilkę i wiem, że z pewnością mi się spodoba YOkasta ...najwyżej będziesz drinki donosić jako frycowe Aricia toć cały łan na Ciebie czeka ...świeżo zasiany ...już ozimina wychyłknęła będziesz mieć mnięciuchno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Phi! Frycowego się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lasche, a jakie to duże lustro jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no właśnie sporawe 35x 46 cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Eee to maleństwo! Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 really??? to ja mogę kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 06.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Phi! Frycowego się zachciało POWIEM Ci yo-Ania, że jak raz odwiedzisz lasche to wpadniesz po uszy z tym frycowym to ściema nie dość, ze u lasche jak w Soplicowie brama na oścież otwarta to i gościnność iście staropolska !! nie ma się co szczypać – po prostu dobry niemałostkowy człowiek i piękna kobieta! naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.01.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A jesteś mój Święty Mikołaju :) Przyznam się, że próbowałam Twego specyfiku na lustrze Najpierw pożegnałam się z rodzicami (tak w razie czego jakby mnie zeżarło ) a potem dałam ociupinkę na lustro ...i czekałam z dwie minuty ale się znudziłam a rano jak sprawdziłam to wyżarło wszystko - farbę i posrebrzenie teraz muszę się uzbroić w cierpliwość i spróbować raz jeszcze ...i odczekać czy zaobserwuję reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 06.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no właśnie to trzeba wyczuć patrzyłam na tą ulotkę, spróbowałabym jakieś 60 min PS ho ho ho ciastka i ciasta pycha! zwłaszcza królewiec z polewą orzechową. wiesz, że tez piekłam taki na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts