MagdaZZZ 07.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 POWIEM Ci yo-Ania, że jak raz odwiedzisz lasche to wpadniesz po uszy z tym frycowym to ściema nie dość, ze u lasche jak w Soplicowie brama na oścież otwarta to i gościnność iście staropolska !! nie ma się co szczypać – po prostu dobry niemałostkowy człowiek i piękna kobieta! naprawdę. łeee, to Wam udał o się spotkać a NAM nie:cry: Już nigdy na sylwestra nie wyjadę - taka strata;) Kurczę, żeby mieć cię już u bram i przywitać nie można:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 07.01.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 łeee, to Wam udał o się spotkać a NAM nie:cry: Już nigdy na sylwestra nie wyjadę - taka strata;) Kurczę, żeby mieć cię już u bram i przywitać nie można:( no tak;) u ciebie Madziu mikołaje nie mają tak łatwo.. nie dość, że kilkanaście kominów od kilku adresów to jak już się odpowiednią wieżę namierzy to czeka kilka level'ów do pokonania: brama, ochrona.. "nie bój mała" kiedys nadrobimy z nawiązką też ubolewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 no tak;) u ciebie Madziu mikołaje nie mają tak łatwo.. nie dość, że kilkanaście kominów od kilku adresów to jak już się odpowiednią wieżę namierzy to czeka kilka level'ów do pokonania: brama, ochrona.. "nie bój mała" kiedys nadrobimy z nawiązką też ubolewam no tak - u mnie łatwo nie ma;) ale ta ochrona jak widać czasem się na coś przydaje... jakąś ramkę przechowa... Trzymam cię za słówko:yes: Mam nadzieję, ze to nadrobimy:hug: A ja idę Ci na maile odpisywać - ale Cię zaniedbałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 07.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kochana,nie wiem czy śledzisz foto forum,wpadłam na taki wątek i myślę,że Cię zainteresuje http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,131993685,131993685,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.01.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 kupuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mam pytanie do dziewczyn które mieszkają tam gdzie nie ma telefonów i internetu stacjonarnego ( takiego z kabla) . Z jakiego netu korzystacie ?Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja z Polsatu, który właśnie niezbyt domaga więc musimy dołożyć dodatkową antenę, zaczniemy od zewnętrznej a jak się nie uda to przy kominie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 yokasta niewiele Ci to pomoże (z transmisją może być lepiej, czyli połączenie z przekaźnikiem, ale z prędkością jeśli masz słabo to nie poprawi się) w Twoim rejonie musi być za dużo użytkowników, a sprawdzaliście zasięg na mapie polsatu? sprawdź też prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Laschenko kochana co masz za podloge w lazience? Mam zapisane Twoje panele z salonu w inspiracjach bardzo mi sie podobaja ale jakos nie doczytalam co za podloge masz w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Słońce wszystko sprawdzaliśmy i powinno być ok. Na przetestowanie mamy 7 dni. Zaraz po podłączeniu było prawie 4 mega, teraz zrobiła się wielka kupa (każdy wątek forum ładuje mi się z 15 minut albo i lepiej). W moim rejonie niemal nie ma użytkowników jesteśmy w samym środeczku zasięgu. Niestety radiówka = zależy od pogody. Poza tym nie ma reguły, nie przetestujesz - nie wiesz, nawet jeśli na mapie jest lub nie jest ok. Antenka od tv właśnie wisi na naszym żyrandolu bo wtedy mam obraz w porządku ( na razie łapiemy 1 i 2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 dzięki yoka a może ktoś jeszcze korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 yoka, w 2013 przechodzimy na telewizje cyfrową!!!! koniec z analogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Telewizja to pikuś wszystko z satelity, a internet to radio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 u nas śmiga, antenę mamy zewnętrzną, pogoda bez wiatru, trochę mży.czasem przerwie, ale wystarczy odświeżyć lub wyłączyć na 15 sekund. w porze największej oglądalności trochę zwalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ale co zwalnia przy większej oglądalności ? Internet ? My musimy jeszcze pokombinować po antenę jedziemy jutro na razie jedyna to ta wbudowana w modem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mam pytanie do dziewczyn które mieszkają tam gdzie nie ma telefonów i internetu stacjonarnego ( takiego z kabla) . Z jakiego netu korzystacie ? Pomóżcie! Internet mamy mobilny IPlus- ten miał najlepszy zasięg u nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 08.01.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 hej Lasche :] natknęłam się na to ,znając Twoje zamiłowanie do żółtego ;] zapodaję http://allegro.pl/likwdacja-szafka-pracownicza-metalowa-sklep-tanio-i2037367422.htmlpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam Playa szerokopasmowego i hula aż miło, mimo że jestem poza zasięgiem 4G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 lasche, wiosna za pasem..leżak na taras Ci przyniosłam...z palet http://img710.imageshack.us/img710/3642/239je.jpg Uploaded with ImageShack.us Sorki no, ale jak widzę coś takiego to od razu mi się z Tobą kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lashowa rodzinka z sylwestrowego zdjęcia wspaniała! Zdradź proszę, gdzie te cudowności z targu staroci zdobyłaś, bo nie usnę (no i w ogóle co to ma znaczyć, że podzielisz się tą wiadomością tylko z Yokasią jak się spotkacie???). Proszę mnie tu nie pomijać, choć ja sobie po cichutku tylko siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts