Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

POWIEM Ci yo-Ania, że jak raz odwiedzisz lasche to wpadniesz po uszy ;) z tym frycowym to ściema ;) nie dość, ze u lasche jak w Soplicowie brama na oścież otwarta to i gościnność iście staropolska !! nie ma się co szczypać – po prostu dobry niemałostkowy człowiek i piękna kobieta! naprawdę.

łeee, to Wam udał o się spotkać a NAM nie:cry: Już nigdy na sylwestra nie wyjadę - taka strata;) Kurczę, żeby mieć cię już u bram i przywitać nie można:(

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łeee, to Wam udał o się spotkać a NAM nie:cry: Już nigdy na sylwestra nie wyjadę - taka strata;) Kurczę, żeby mieć cię już u bram i przywitać nie można:(

no tak;) u ciebie Madziu mikołaje nie mają tak łatwo.. nie dość, że kilkanaście kominów od kilku adresów to jak już się odpowiednią wieżę namierzy to czeka kilka level'ów do pokonania: brama, ochrona.. ;)

"nie bój mała" kiedys nadrobimy z nawiązką ;) też ubolewam ;)

no tak;) u ciebie Madziu mikołaje nie mają tak łatwo.. nie dość, że kilkanaście kominów od kilku adresów to jak już się odpowiednią wieżę namierzy to czeka kilka level'ów do pokonania: brama, ochrona.. ;)

"nie bój mała" kiedys nadrobimy z nawiązką ;) też ubolewam ;)

:lol2: no tak - u mnie łatwo nie ma;) ale ta ochrona jak widać czasem się na coś przydaje... jakąś ramkę przechowa...:lol2:

Trzymam cię za słówko:yes: Mam nadzieję, ze to nadrobimy:hug: A ja idę Ci na maile odpisywać - ale Cię zaniedbałam:oops:

yokasta niewiele Ci to pomoże (z transmisją może być lepiej, czyli połączenie z przekaźnikiem, ale z prędkością jeśli masz słabo to nie poprawi się) w Twoim rejonie musi być za dużo użytkowników, a sprawdzaliście zasięg na mapie polsatu? sprawdź też prędkość

Słońce wszystko sprawdzaliśmy i powinno być ok. Na przetestowanie mamy 7 dni. Zaraz po podłączeniu było prawie 4 mega, teraz zrobiła się wielka kupa (każdy wątek forum ładuje mi się z 15 minut albo i lepiej). W moim rejonie niemal nie ma użytkowników ;) jesteśmy w samym środeczku zasięgu. Niestety radiówka = zależy od pogody.

Poza tym nie ma reguły, nie przetestujesz - nie wiesz, nawet jeśli na mapie jest lub nie jest ok.

Antenka od tv właśnie wisi na naszym żyrandolu bo wtedy mam obraz w porządku ( na razie łapiemy 1 i 2 :rotfl: )

Lashowa rodzinka z sylwestrowego zdjęcia wspaniała!:-) Zdradź proszę, gdzie te cudowności z targu staroci zdobyłaś, bo nie usnę (no i w ogóle co to ma znaczyć, że podzielisz się tą wiadomością tylko z Yokasią jak się spotkacie???). Proszę mnie tu nie pomijać, choć ja sobie po cichutku tylko siedzę.