lasche 08.01.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Najpierw zacznę od hitu ...przegapiłam aukcje na lustro ...UWIERZYCIE ??? ale mam dobre wytłumaczenie ...działałam z chłopcami no cóż widocznie nie było mi pisane ...Rere dzięki za chęć pomocy Paula bardzo dziękuję ...na gazecie bywam ale nie śledzę ...a tego wątku nie znałam ...się zgłębiłam Siner u nas internet z firmy lokalnej i tak Arco zdradziła laschowy pomysł na meble do ogrodu żartuję ...choć , kto wie ... Kasia na podłodze w łazience ten sam panel co wszędzie na dole Anita ależ to okazja jak nic ...znowu pod Warszawą ...ależ Ci Warszawiacy mają fajnie Skibusia ...żeby poznać sekrety trzeba wpaść na kawę zapraszam serdecznie :) Jackorcz witam pierwszego ujawnionego na mym wątku mężczyznę i jeszcze po dżentelmeńsku z prezentem przychodzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Najpierw zacznę od hitu ...przegapiłam aukcje na lustro ...UWIERZYCIE ??? ale mam dobre wytłumaczenie ...działałam z chłopcami no cóż widocznie nie było mi pisane ... Ktoś kupił? Może jeszcze jakieś się znajdzie Anita ależ to okazja jak nic ...znowu pod Warszawą ...ależ Ci Warszawiacy mają fajnie Prawda? Toż to normalnie niemoralne! Skibusia ...żeby poznać sekrety trzeba wpaść na kawę zapraszam serdecznie :) Czyli ja tyż sekretów nie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.01.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Narendli ...jakbyś tak mocno się zastanowiła ...ale tak z całych sił to na pewno musisz coś załatwić we Wrocławiu a gościnny czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lasche, to ja się bardzo mocno zastanowię Nie wyprowadzacie w ciągu następnej dziesięciolatki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 puk...puk...no nie lustra nie będzie....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lasche buuu, ale jak co to się polecam na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 lashe... można by się nawet pokusić o stwierdzenie że PAN jackorcz stracił w twoim dzienniku cnotę - to jego pierwszy post ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Lashe, ja na kawę chętnie w takim razie wpadnę (normalnie mieszkam we Wro od 11 ponad lat i nie wiem gdzie taki targ jest....hmm chyba źle ze mną), tylko czekam na szczegóły kiedy i gdzie mam się zjawić. Może z Yokasią byśmy się razem zmówiły, żebyś nie miała z nami za dużo kłopotu, co Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ale z tym lustereckiem to na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Narendil nie obiecuję więc sprężaj się Anetko będzie ale nie to Rere dziękuję raz jeszcze Siner zazdrośnica Skibusia to robimy zjazd ...termin do ustalenia (Anna Maria proponowała drugą połowę lutego u Yokasty) ...ktoś jeszcze z okolic (lub nie) reflektuje na kawę z prysznica? Mada moja droga ale że co? że biedna lasche, że przegapiła czy głupia, że chce wieszać lustro na łańcuszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam się i czym prędzej zabieram za przeglądanie wątku. Dużo zaległości mam do nadrobienia, oj dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mada moja droga ale że co? że biedna lasche, że przegapiła czy głupia, że chce wieszać lustro na łańcuszku? Wariatka:lol2: Że przegapiłaś przecie:D Bo było świetne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Drop Inn oj jak ja CI współczuję tego nadrabiania witam serdecznie :) Mada na scyńście ten towar nie jest jakiś deficytowy za wodom http://www.ebay.co.uk/itm/260926645922?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649 i ten jest bardziej odrapany przy brzegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 09.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mada na scyńście ten towar nie jest jakiś deficytowy za wodom http://www.ebay.co.uk/itm/260926645922?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649 i ten jest bardziej odrapany przy brzegach I aukcja kończy się przed południem - jak dzieci poza domem, przynajmniej Starszak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.01.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 niestety dokładnie wtedy, kiedy mamuśka pędzi kilometr przez wieś, żeby złapać pojawiający się raz na sto dni wiejski pekaes ...a potem z wywieszonym ozorem biegnie do przedszkola po młodszą latorośl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Ale jak to, że u mnie ? W lutym ? TEGO roku? Ni da rady prędzej w lecie, a i tak nie wiem czy się uwinę do tego czasu. Taka mało gościnna jestem ale chętnie się gdzieś wproszę haha! Edytowane 9 Stycznia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.01.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Taka mało gościnna jestem ale chętnie się gdzieś wproszę haha! Drzwi mojego M3 stoją otworem Tyle że tam to nawet podziwiać nie ma co... Ale zapraszam Jak zjadę na włości, to dam znać... U nas ferie od 13 lutego więc jakoś wtedy powinnam się wybrać na kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.01.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ale jak to, że u mnie ? W lutym ? TEGO roku? Ni da rady prędzej w lecie, a i tak nie wiem czy się uwinę do tego czasu. Taka mało gościnna jestem ale chętnie się gdzieś wproszę haha! Kupia ...a masz kawę z prysznica? ...no to przecie, że nie u Ciebie...pisałam, że Ania proponowała termin w Twoim wątku ...ale żeś mnie Waśpanna rozśmieszyła ...myślała Ty, że ja Ci pół Wrocławia do domu spraszam??? Aniu u nas ferie za tydzień ale zapowiadają się bardzo intensywnie więc luty mi bardzo odpowiada ...tylko wtedy to weekend pewnie wchodzi w grę Skibusia ? pasuje weekend lutowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aniu u nas ferie za tydzień ale zapowiadają się bardzo intensywnie więc luty mi bardzo odpowiada ...tylko wtedy to weekend pewnie wchodzi w grę Tak, tak, domyślam się Przyjadę tak, żeby o weekend zahaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 10.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 po dłuuuugiej przerwie witam się cieplutko i obiecuję już nie tylko podglądać, ale i aktywnie uczestniczyć w forumowym życiu, bo gdzie nie spojrzę tyle się u Was Dziewczyny dzieje:) lasche, a u Ciebie jak zwykle, nieustająco zaskakująco i imponująco:) uwielbiam Twoje wnętrza za prostotę i konsekwencję w realizacji - łazienka prze-boska!!! ahhhhh, ale na słodziłam, a tu przecież akcja "sugar free" w toku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts