Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najpierw zacznę od hitu ...przegapiłam aukcje na lustro ...UWIERZYCIE ??? ale mam dobre wytłumaczenie ...działałam z chłopcami ;) no cóż widocznie nie było mi pisane ...Rere dzięki za chęć pomocy :)

Paula bardzo dziękuję ...na gazecie bywam ale nie śledzę ...a tego wątku nie znałam ...się zgłębiłam :)

Siner u nas internet z firmy lokalnej

i tak Arco zdradziła laschowy pomysł na meble do ogrodu :) żartuję ...choć , kto wie ...

Kasia na podłodze w łazience ten sam panel co wszędzie na dole :)

Anita ależ to okazja jak nic ...znowu pod Warszawą ...ależ Ci Warszawiacy mają fajnie :)

Skibusia ...żeby poznać sekrety trzeba wpaść na kawę :) zapraszam serdecznie :) :)

Jackorcz witam pierwszego ujawnionego na mym wątku mężczyznę :) i jeszcze po dżentelmeńsku z prezentem przychodzi :) dziękuję

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najpierw zacznę od hitu ...przegapiłam aukcje na lustro ...UWIERZYCIE ??? ale mam dobre wytłumaczenie ...działałam z chłopcami ;) no cóż widocznie nie było mi pisane ...

Ktoś kupił? Może jeszcze jakieś się znajdzie :)

Anita ależ to okazja jak nic ...znowu pod Warszawą ...ależ Ci Warszawiacy mają fajnie :)

Prawda? Toż to normalnie niemoralne!

Skibusia ...żeby poznać sekrety trzeba wpaść na kawę :) zapraszam serdecznie :) :)

Czyli ja tyż sekretów nie poznam :cry:

Lashe, ja na kawę chętnie w takim razie wpadnę (normalnie mieszkam we Wro od 11 ponad lat i nie wiem gdzie taki targ jest....hmm chyba źle ze mną), tylko czekam na szczegóły kiedy i gdzie mam się zjawić. Może z Yokasią byśmy się razem zmówiły, żebyś nie miała z nami za dużo kłopotu, co Aniu?

Narendil nie obiecuję więc sprężaj się :)

Anetko będzie ale nie to ;)

Rere dziękuję raz jeszcze :)

Siner zazdrośnica ;)

Skibusia to robimy zjazd ...termin do ustalenia (Anna Maria proponowała drugą połowę lutego u Yokasty) ...ktoś jeszcze z okolic (lub nie) reflektuje na kawę z prysznica? ;)

Mada moja droga ale że co? że biedna lasche, że przegapiła czy głupia, że chce wieszać lustro na łańcuszku? :lol2:

Drop Inn oj jak ja CI współczuję tego nadrabiania ;) witam serdecznie :) :)

Mada na scyńście ten towar nie jest jakiś deficytowy za wodom

http://www.ebay.co.uk/itm/260926645922?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649

i ten jest bardziej odrapany przy brzegach ;)

Mada na scyńście ten towar nie jest jakiś deficytowy za wodom

http://www.ebay.co.uk/itm/260926645922?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649

i ten jest bardziej odrapany przy brzegach ;)

I aukcja kończy się przed południem - jak dzieci poza domem, przynajmniej Starszak;)

Ale jak to, że u mnie :)? W lutym ? TEGO roku? Ni da rady :no: prędzej w lecie, a i tak nie wiem czy się uwinę do tego czasu. Taka mało gościnna jestem :rotfl: ale chętnie się gdzieś wproszę haha!

Kupia ...a masz kawę z prysznica? ...no to przecie, że nie u Ciebie...pisałam, że Ania proponowała termin w Twoim wątku ...ale żeś mnie Waśpanna rozśmieszyła :lol2: ...myślała Ty, że ja Ci pół Wrocławia do domu spraszam??? :rotfl:

Aniu u nas ferie za tydzień ale zapowiadają się bardzo intensywnie więc luty mi bardzo odpowiada ...tylko wtedy to weekend pewnie wchodzi w grę

Skibusia ? pasuje weekend lutowy?

po dłuuuugiej przerwie witam się cieplutko i obiecuję już nie tylko podglądać, ale i aktywnie uczestniczyć w forumowym życiu, bo gdzie nie spojrzę tyle się u Was Dziewczyny dzieje:)

lasche, a u Ciebie jak zwykle, nieustająco zaskakująco i imponująco:) uwielbiam Twoje wnętrza za prostotę i konsekwencję w realizacji - łazienka prze-boska!!!

ahhhhh, ale na słodziłam, a tu przecież akcja "sugar free" w toku:)