anna-maria3 03.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ania a Ty ile masz tych dzieci, muszę się obkupić w czekoladę . Sztuk dwie Łobuz i czarująca, trzepocząca rzęsami łobuziara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.02.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Doszłam do siebie , że spotkaniem? To dobrze. Jak mówi moja córa - nie ma ciego bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No to cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Cronin no i ja bym przemalowała ...kolor to rzeczywiście ciemny atrament a ja chciałam to Lasche jak Cię ciągnie do przemalowania, to maluj:yes: Najważniejsze, żebyś się dobrze z tym kolorkiem czuła:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.02.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a 3 ? lepiej? Aniu no jak to bez dzieci ???? z dziećmi obowiązkowo Yokaście i Skibusi wybaczymy ...no chyba, że pożyczą gdzieś na potrzeby spotkania A ja im dłużej myślę o tym przedpokoju tym bardziej chcę malować muszę przestać myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 03.02.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Niestety ani Skibusia ani ja chyba, że Skibusia pożyczymy od kogoś jakieś dzieciaki ? Bo musicie wiedzieć, że my się ze Skibusią już widziałyśmy :D:D chyba w lecie bo ze spotkania zapamiętałam Skibusi białą sukienkę No ta sukienka z koroneczką to teraz jak ulał by Tobie pasowała do domku:-) Hmmm, no pożyczyć zawsze jakieś dziecię by można było, ale z takim wielkim majdanem to lashe by nas już pewnie nie chciała, bo tyle dzieciaków to by chałupkę jej rozniosło No i następnym razem lashe by nas na remoncik co najwyżej zaprosiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Lasche, jak poczęstujesz dobrą kawą i kupisz farbę to my Ci pomalujemy Skibusia, mam bardzo podobną kieckę tylko luźniejszą, taką do biegania po łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 03.02.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Yokasta ...nie kuś ...a u mnie kawa z prysznica ...średnio - dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Znaczy brać termos ? U nas nie da się nawet zagotować kranówy musimy mieć dystrybutor z wodą w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 a patrzcie na to cudo - ciekawe ile będą kosztować te półki ...do nabycia już wkrótce w Muzeum Transportu w Londynie Lascheńko, nie mało , od £150 wzwyż http://www.ltmuseumshop.co.uk/exclusive-and-vintage/metropolitan-line-luggage-racks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziewczynki, bawcie się dobrze http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/gadaja.gif tylko relację proszę nam zdać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 a 3 ? lepiej? Mi pasi. Ale rozumiem, że o sobocie rozmawiamy? Aniu no jak to bez dzieci ???? z dziećmi obowiązkowo Fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Znaczy brać termos ? ani mi się waż ...będziesz cierpieć z nami Lascheńko, nie mało , od £150 wzwyż http://www.ltmuseumshop.co.uk/exclusive-and-vintage/metropolitan-line-luggage-racks.html i to jest sprawiedliwość ludzka ...wszystkie fajne rzeczy kosztują masę pieniędzy ...wrrr Dziewczynki, bawcie się dobrze http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/gadaja.gif tylko relację proszę nam zdać a podziękować podziękować Mi pasi. Ale rozumiem, że o sobocie rozmawiamy? to sobota o 3 ...u mnie (dla jasności ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 i trochę biało - odrapanych kuchni u mnie http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/wyszperane-post-box.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 04.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Hej babeczki,jak spotkanie???Piszcie bo my tu ciekawe jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Paula kochanie to za tydzień :) i obiecuję nadać wszystko na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 relacja musi być obowiązkowo! Żyć Wam nie damy:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 no ja tu małza urobiłam na 17 a wy o 15 piszecie rozumiem? Mi pasuje jak najbardziej !!! Przynajmniej mi druga połowa w końcu załatwi reklamację lodówki :D:D Właśnie, Lasche tylko może adres podaj :D:D:D co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 a tam adres ...szukaj żółtych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Tych co to Ci ktoś pomalował Edytowane 5 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts