yokasta 07.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hihihi no nie udało się ! Ale ledwo widzę w sobotę przyjrzę się lepiej :D:D A Skibusia coś pisała, że chce nas wykorzystać. Nie wiem czy się bać czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 super pokoje maja Chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yokasta nie bój nic ...mój starszy nas obroni SKibusia a tłumacz się tu gęsto Anetko bardzo dziękuję teraz widzę dokładniej, że u starszaka trzeba malować ramę ...nie ma zmiłuj się a tu link do fajnych lamp (w ogóle fajne dzieciakowe rzeczy emólku ) http://bavi.pl/products,show,293,1,Metalowa-lampa-duza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie mogę się doczekać poznania Starszaka i Malucha . A powiedz Ty mi czy te smyki jedzą czekoladę i JAKĄ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yokasta ...odpowiedź niestety brzmi każdą słodką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Znaczy mam nie przywozić ? Bo jak sobie nie życzysz to mi od razu powiedz :D:D Oczywiście jakiś instead of znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 07.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 są w zwykłych papierniakach na pewno,w auchan na dziale papierniczy..to akurat nie problem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Yokasta ...a przynoś przynoś już przestałam z tym walczyć ...mały nie ma tego zaworka, który mówi dość ...no wada genetyczna i już ...tego się nie operuje ...wiem co mówię Anita...ano jest problem bo ja nosa z domu nie wyściubiam od 2 tygodni ...no ale zerknę przy najbliższej okazji ...jeszcze raz dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Wiesz, nie powiem że nie licze na kosteczkę :lol2: To luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki emólku teraz muszę jeszcze pomyśleć co zrobić z plakatem kuba i kacper Ooo właśnie chciałam o to zapytać, bo jest świetny:wiggle: Nowe nabytki od Nihiru boskie, młotek rozwalił mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 08.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 nie ma sprawy ;p ostatecznie można się wesprzeć alledrogo http://allegro.pl/listing.php/search?string=litery+samoprzylepne&category=76593 czytałam jak zorganizowałaś feriową rewię mody ;p -podziwiam,my się kisimy w domu i dopiero dzisiaj namówiłam dzieci do wyklejenia w zeszytach pt.mój wymarzony dom (wycinkami z gazet ) albo takie coś http://allegro.pl/15-cm-litery-samoprzylepne-cyfry-napisy-reklama-i2046117095.html wpisz tylko litery samoprzylepne w wyszukiwarce ;] miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 oj mapy , glopbusy i te inne ...piekny pokój starszaka . Lasze ja uwielbiam każdy pokój w którmy powieszona jest mapa alepokój twojego starszaka jest genialny i plakat kuba i kacper - musisz koniecznie znależc dla niego miejsce bo wyglądał fantastycznie na ścianie Zazdroszczę wam tez spotkania ...bawcie sie dobrze kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.02.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Moje drogie otóż zmiany przyszły szybciej niż się spodziewałam ...a to za sprawą pewnej fantastycznej osóbki ...Nihiru jesteś wielka :) Oto skarby, które dostałam dziś pocztą ...lepszych bym nie wybrała Cieszę się że dojechały szczęśliwie i że się podobają Mnie w tych dwóch ostatnich podoba mi się pomysł, za to grafika nie bardzo, ale tak właśnie pomyślałam, że Tobie bardziej przypadnie do gustu. Lashe - a jakie masz do nich ramki? bo jak kupiłam standardowe ramy 70x100 cm, to się okazało, że plakaty są ok 2 cm za wąskie i zostaje szpara:bash: A na Twoich zdjęciach wyglądają na idealnie dopasowane. Pewnie kupię jakiś sztywny, czarny papier na pp i tak zakończę sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.02.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dziewczynki, no jak to jak was wykorzystam? No wnętrzarsko oczywiście! I będziecie zmuszone oglądać moje skromne progi i doradzać, bo u mnie katastrof budowlanych nie brakuje. Różnych kwiatuszków (tzw. wisienek na torcie) wam przywiozę, żebyście się ze mną trochę pomęczyły. Hihi:-) I z lamp się przyszykujcie, bo prawie wszędzie wiszą gustowne żarówki. lashe, a wyślesz mi jeszcze na priv nr tel. jakbym nie umiała trafić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.02.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Agawi świetny ten młotek co? Anitko ja wkleiłam tylko jeden dzień, bo coś nie mogę się zmusić do wklejania więcej ale było tych szaleństw więcej Dagunia especially for you http://naturalnasprawa.blox.pl/2011/06/Globalne-oswietlenie.html Nihiru jesteś wielka dziewczyno a postery są w Ikeowskich ramkach ...wkleisz jakie masz? SKibusia będziemy gadać o lampach??? hurrraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 10.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No będziemy.Mam nadzieję. Dziś obfocę wszystkie kabelki:-) czyli prawie wszystkie lampy jakie planuję w domu. Hehehe. Czekam na nr tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Chyba jednak się boję w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.02.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A ja miałam dzisiaj sprzątać ale mnie dopadło ...więc rzuciłam wszystko i zabrałam się do malowania ha, ha więc mi proszę jutro przymknąć oczy na bałagan, bo chciałabym jeszcze przedstawienie z chłopcami rano zaliczyć więc rozumiecie goście drodzy ALe za to zobaczycie zmiany drobne, które inni mogą zobaczyć tu http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/leniwy-piatek-poster-poster.html i zmiany większe o których inni nawet nie wiedzą jeszcze nie wiedzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 udanego spotkania Dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Zacieram rączki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts