Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja również dziękuję dziewczynki za miłe spotkanie. Można z Wami o wszystkim pogadać. :-) Aniu, ja również liczę na kolejne spotkanie, tym razem u mnie. Umówcie się z lashe i dajcie mi znać kiedy możecie. Mam nadzieję, że będzie to jak najszybciej.

Muszę powiedzieć, że dom lashe w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy niż na fotkach, wspaniały, niesztampowy, cudowny!!! A starszak i maluch są chyba najgrzeczniejszym i najsympatyczniejszym rodzeństwem jakie spotkałam.

Strasznie głośnym, rozbrykanym, radosnym. A! A Lasche to najbardziej kreatywna mama jaką znam :D, dzieci grzeczne, muffiny pyszne :). Dom jest bomba, możemy ze Skibusią przeprowadzić się do gościnnego :). Nie ?

A spotkanie :o ja tam sie czułam jakbym znała dziewczyny od lat. Forum jest niesamowite :D:D:D.

Zobaczymy co Lasche napisze :rotfl:

wybaczcie, że fotorelacja taka skromna ale robiona drżącą ręką starszaka ;)

http://i2.fmix.pl/fmi2880/186e4e3c000d93684f381c57/zdjecie.jpg

i muszę to napisać ...zupełnie nie rozumiem dlaczego Yokasta nie lubi obiektywu aparatu ...śliczna z niej dziewczyna (o Skibusi nie piszę, bo same widziałyście jej zachwycające zdjęcia w innym wątku )

a poza tym dostałam śliczne prezenty ...no i jak tu nie uwielbiać gości ?

malinki mniam i moje ulubione kwiaty

http://i3.fmix.pl/fmi457/6a4fca990017e1fd4f376f3e/zdjecie.jpg

czyż na tej zawieszce to nie ja ??? no bardzo podobny ;) a uchwyty już wiem gdzie wykorzystam :)

http://i3.fmix.pl/fmi1087/f9860840001531354f376f42/zdjecie.jpg

no a szuflandi przedstawiać nie muszę, bo wiecie jaki mam do nich stosunek :) :)

http://i2.fmix.pl/fmi693/a34ae196001b70934f376f44/zdjecie.jpg

było bardzo bardzo bardzo fajnie :) ale jak dla mnie za krótko ;) ...za to na pewno wkrótce się spotkamy ...no to kiedy kobitki?

no i dziękuję za pochlebne opinie o domku ale zwłaszcza o moich łobuzach ....Skibusia to mniód na moje serce ..."najgrzeczniejsi" hi hi a nie pamiętasz jak maluch wylał całą szklankę mleka na środku salonu ??? :)

Edytowane przez lasche

Matko, usuń to zdjęcie (nie było dwóch?) na którym wyglądam jak korpulentny trol :rotfl: nawet dentystka mi mówi że chyba bojaźliwa jestem bo wciskam głowę między ramiona :rotfl::rotfl::rotfl:.

Lasche, wstępnie 10/11.03 ale nie wiem czy i kiedy moja bratanica będzie miała urodziny :) muszę się wywiedzieć. Napisz czy Ci taki termin pasuje.

Yokasta szans nie ma ;) choć rzeczywiście do siebie podobna nie jesteś na tym zdjęciu wcale hi, hi ...ale mój starszak to też nie jakiś paparazzi więc rozumiesz ;)

akurat 10 - 11 .03 to super, bo tydzień później urodziny chłopców więc odpada

Anitko o szuflandie to trzeba Yokastę pytać :)

Pepe oj fajnie

na którym wyglądam jak korpulentny trol :rotfl:

:lol2::lol2::lol2:

Nie przesadzaj yoka:) ja cię od razu poznałam, nie bardzo się różnisz o tej yokasty z fotek ślubnych, znaczy jest dobrze:)

Zastanawiam się tylko gdzie jest na tej fotce nasza lasche???:rolleyes:

Bo jak to ta w jeansach :cool:to :no::no: przypomina w ogóle lasche:D

Witam!

czytam Cię od bardzo dawna, wyśledziłam z wątku Monah, ale dopiero teraz nabrałam odwagi, żeby się odezwać. ja z potrzebą,maleńką prośbą. kiedys dawno dawno widziałam chyba u Ciebie przeróbkę tablicy korkowej do dziecięcego pokoju, była obszyta materiałem z lamówkami/koronkami (a może to sobie wyśniłam?). w każdym razie szukałam ponownie i nic nie znalazłam, ale może kojarzysz o co mi chodzi?może pamiętasz gdzie to było?może u Ciebie w wątku?może na blogu? może wszystko sama wymyśliłam?wiem, że nic nie wiem...spokoju nie daje, a sumienie podpowiada do lasche, do lasche...

pozdrawiam

ps zdjęcie super, yokastę poznałam:D

Jeny, lashe, proszę usuń to zdjęcie i ja w tym stroju roboczym prosto od sprzątania odciągnięta - matko i córko! W gościnnym jak najbardziej mogłabym zamieszkać razem z Yokasią. :-) No to teraz czekam na wiadomość czy wpadniecie 10 czy 11 i o której. Już nie mogę się doczekać. Mąż drży, że mu dom zrewolucjonizujecie. :-) Edytowane przez skibusia