agawi74 10.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 udanego spotkania Dziewczynki! Tak, tak bawcie się dobrze, ino obszerną relację szykujcie. Czekamy....http://forum.barcis.pl/images/smilies/kawa.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/kawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toscana 11.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Nie wiem, czy sprawa foteli kinowych jest nadal aktualna, ale znalazłam dzis przypadkiem takie coś, więc wrzucam http://allegro.pl/oryginalne-krzesla-z-kina-polonia-w-sopocie-i2104325389.html Edytowane 11 Lutego 2012 przez Toscana literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 lepsza byłaby foto-relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Nie ma tak dobrze Lasche, dziękuję za gościnę było bardzo miło, zwłaszcza pochwały płaszcza mnie podbudowały :rotfl:. Fajnie będzie znów się spotkać (chyba, że jak wyszłam stwierdziłyście, że jednak nie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 lepsza byłaby foto-relacja Nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 11.02.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja również dziękuję dziewczynki za miłe spotkanie. Można z Wami o wszystkim pogadać. Aniu, ja również liczę na kolejne spotkanie, tym razem u mnie. Umówcie się z lashe i dajcie mi znać kiedy możecie. Mam nadzieję, że będzie to jak najszybciej. Muszę powiedzieć, że dom lashe w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy niż na fotkach, wspaniały, niesztampowy, cudowny!!! A starszak i maluch są chyba najgrzeczniejszym i najsympatyczniejszym rodzeństwem jakie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Strasznie głośnym, rozbrykanym, radosnym. A! A Lasche to najbardziej kreatywna mama jaką znam , dzieci grzeczne, muffiny pyszne . Dom jest bomba, możemy ze Skibusią przeprowadzić się do gościnnego . Nie ? A spotkanie ja tam sie czułam jakbym znała dziewczyny od lat. Forum jest niesamowite :D:D. Zobaczymy co Lasche napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) wybaczcie, że fotorelacja taka skromna ale robiona drżącą ręką starszaka http://i2.fmix.pl/fmi2880/186e4e3c000d93684f381c57/zdjecie.jpg i muszę to napisać ...zupełnie nie rozumiem dlaczego Yokasta nie lubi obiektywu aparatu ...śliczna z niej dziewczyna (o Skibusi nie piszę, bo same widziałyście jej zachwycające zdjęcia w innym wątku ) a poza tym dostałam śliczne prezenty ...no i jak tu nie uwielbiać gości ? malinki mniam i moje ulubione kwiaty http://i3.fmix.pl/fmi457/6a4fca990017e1fd4f376f3e/zdjecie.jpg czyż na tej zawieszce to nie ja ??? no bardzo podobny a uchwyty już wiem gdzie wykorzystam http://i3.fmix.pl/fmi1087/f9860840001531354f376f42/zdjecie.jpg no a szuflandi przedstawiać nie muszę, bo wiecie jaki mam do nich stosunek :) http://i2.fmix.pl/fmi693/a34ae196001b70934f376f44/zdjecie.jpg było bardzo bardzo bardzo fajnie ale jak dla mnie za krótko ...za to na pewno wkrótce się spotkamy ...no to kiedy kobitki? no i dziękuję za pochlebne opinie o domku ale zwłaszcza o moich łobuzach ....Skibusia to mniód na moje serce ..."najgrzeczniejsi" hi hi a nie pamiętasz jak maluch wylał całą szklankę mleka na środku salonu ??? Edytowane 12 Lutego 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ooo kochana szuflandii to zazdraszczam przeokropnie,można wiedzieć gdzie takie cuda rosną ?a ten facet na zawieszce genialny!ja bym go w toalecie powiesiła:] pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Matko, usuń to zdjęcie (nie było dwóch?) na którym wyglądam jak korpulentny trol nawet dentystka mi mówi że chyba bojaźliwa jestem bo wciskam głowę między ramiona :rotfl:. Lasche, wstępnie 10/11.03 ale nie wiem czy i kiedy moja bratanica będzie miała urodziny muszę się wywiedzieć. Napisz czy Ci taki termin pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ale Wam fajnie było i jeszcze fotka jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Yokasta szans nie ma choć rzeczywiście do siebie podobna nie jesteś na tym zdjęciu wcale hi, hi ...ale mój starszak to też nie jakiś paparazzi więc rozumiesz akurat 10 - 11 .03 to super, bo tydzień później urodziny chłopców więc odpada Anitko o szuflandie to trzeba Yokastę pytać Pepe oj fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Mizerna ta fotorelacja Ale lepsza taka niż żadna! Mam nadzieję, że następnym razem lepiej się sprawicie Edytowane 12 Lutego 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.02.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 pewnie reszta zdjęć cenzury nie przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 na którym wyglądam jak korpulentny trol :lol2: Nie przesadzaj yoka:) ja cię od razu poznałam, nie bardzo się różnisz o tej yokasty z fotek ślubnych, znaczy jest dobrze:) Zastanawiam się tylko gdzie jest na tej fotce nasza lasche??? Bo jak to ta w jeansach :cool:to :no: przypomina w ogóle lasche:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ta w dżinach to Skibusia a Lasche po prawej. A ja naprawdę na tym zdjęciu nie jestem do siebie podobna haha ale Starszak się starał . Anitko, takie szafki to rosną w pewnej szkole a potem zagnieździły się u mojego męża w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 12.02.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 oh jak zazdroszczę gdyby jakaś się walała pod nogami jestem chętna ;] Lasche miło Cie widzieć:] fajne macie te spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.02.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam!czytam Cię od bardzo dawna, wyśledziłam z wątku Monah, ale dopiero teraz nabrałam odwagi, żeby się odezwać. ja z potrzebą,maleńką prośbą. kiedys dawno dawno widziałam chyba u Ciebie przeróbkę tablicy korkowej do dziecięcego pokoju, była obszyta materiałem z lamówkami/koronkami (a może to sobie wyśniłam?). w każdym razie szukałam ponownie i nic nie znalazłam, ale może kojarzysz o co mi chodzi?może pamiętasz gdzie to było?może u Ciebie w wątku?może na blogu? może wszystko sama wymyśliłam?wiem, że nic nie wiem...spokoju nie daje, a sumienie podpowiada do lasche, do lasche...pozdrawiamps zdjęcie super, yokastę poznałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ciekawe jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Jeny, lashe, proszę usuń to zdjęcie i ja w tym stroju roboczym prosto od sprzątania odciągnięta - matko i córko! W gościnnym jak najbardziej mogłabym zamieszkać razem z Yokasią. No to teraz czekam na wiadomość czy wpadniecie 10 czy 11 i o której. Już nie mogę się doczekać. Mąż drży, że mu dom zrewolucjonizujecie. Edytowane 12 Lutego 2012 przez skibusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts