skibusia 12.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Sprawdziłam jeszcze ile ma to przejście w garderobie - w najszerszym miejscu 1,20 m a w najwęższym 1 m. Ściskam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Editg witam Cię serdecznie ale obawiam się, że to nie u mnie. Na bogu było o tablicy dwukrotnie (tej od chłopców w czerwonej ramie i tej http://laschejunk.blogspot.com/2011/07/pracowita-sroda-tablica.html) ale raczej tam koronki nie ma ...a koronkę miałam na prezentach w tym roku i chyba tylko tyle ...szkoda, że nie mogę pomóc Dziewczyny ...musicie uwierzyć na słowo, że na tym zdjęciu to nie Yokasta pierwszy raz widzę, żeby ktoś wyglądał tak inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 SKibusia kochana a powiedziałaś mu, że ja uwielbiam jego kolor gabinetu ??? no powiedziałaś ??? i oczywiście dziękuję za rozmiary garderoby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Czyli dobrze wyliczyłam, że metr ile to człowiek rozmiarów okien musi zapamiętać . Się zgadamy i wpadniemy . A zdjęcie jest koszmarne . Editg mogła mnie na nim poznać jedynie drogą eliminacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no już poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Ciekawe jakim cudem przeca mówiłam, że masz bardziej wyraźny avatar:D zresztą reszty nie znam:P Edytowane 12 Lutego 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Na bogu było o tablicy dwukrotnie (tej od chłopców w czerwonej ramie i tej http://laschejunk.blogspot.com/2011/07/pracowita-sroda-tablica.html) ale raczej tam koronki nie ma ... dziękuję za szybką odpowiedź, ale...to nie to, szukam dalej swojej koronki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 śliczne dziewczyny- osiemnastki, jakie szczupłe:eek: lasche niepotrzebnie pomazałaś fotkę, a skibusi mieszkanko- domek:???: chętnie bym zobaczyła na fm, jest gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Słońce moją facyjatą to ja dysponuję 24h na dobę ale innych zdanie (wyrzuć i spal to beznadziejne zdjęcie ) potrafię uszanować cieszcie się, że starszak nie zna Waszego zdania o jego umiejętnościach fotograficznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Hahahha dobre, zrobimy sobie lepszą u Skibusi (w sensie ja na niej wyjdę jak człowiek bo dziewczyny wyglądają fajnie) w jej pięknej kuchni . Starszak się bardzo starał i ja to w pełni doceniam ale gnom gnomem na zdjęciu będzie ni ma rady! Może Skibusia nie założy roboczych ubrań a ja nie będę wciskać głowy poniżej linii ramion . Słońce, dziewczyny są bardzo szczupłe bo ciastka podjadali nam maluch i starszak . Editg a my się znamy ? :D:D Edytowane 12 Lutego 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.02.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 w ilościach wołających o pomstę do Boga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 12.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Słońce, dziewczyny są bardzo szczupłe bo ciastka podjadali nam maluch i starszak moi też tak robią, wcale się gośćmi nie przejmują, że może braknąć do poczęstowania ile ja im się natłumaczę, że to nie ładnie takim łapczywym być przy ludziach, no jakby w życiu ciastek nie jadły, albo mandarynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no już poprawiłam Ło matko! Padłam i wstać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Słońce, przy ludziach nie wolno ale jak pójdą to hulaj dusza piekła nie ma ))))))))))))) a chłopcy Lasche są super, nawet zrobili przedstawienie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Editg a my się znamy ? :D:D no i złapała za słówko:D Ty mnie może nie, ale ja Ciebie już tak:P PS ja tak zacieszam, bo 1 raz zdążyłam na zdjęcie Edytowane 12 Lutego 2012 przez editg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mizerna ta fotorelacja Ale lepsza taka niż żadna! Mam nadzieję, że następnym razem lepiej się sprawicie Podpisuję się pod narendil:rotfl: Dobrze, że widziałam Wasze fotki wcześniej, bo na tą to przez lupę trzeba patrzeć, a i tak NIC nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Aguś zrobimy lepszą wkleję u siebie . Editg eeee zdjęcie to jeszcze nie znajomość mam jakieś ekshibicjonistyczne ciągoty nieraz i się ujawniam od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Aguś zrobimy lepszą wkleję u siebie . Trzymam Cię za slowo Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.02.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 mnie też udało się zobaczyć fotkę przed cenzurą ale juz czasu na pisanie nie miałam...:cool:ja to Wam zazdroszczę mocno spotkania...a zdjęcie ...no przecież wszystkie wiemy, że nie zawsze oddaja rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts