Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Editg witam Cię serdecznie ale obawiam się, że to nie u mnie. Na bogu było o tablicy dwukrotnie (tej od chłopców w czerwonej ramie i tej http://laschejunk.blogspot.com/2011/07/pracowita-sroda-tablica.html) ale raczej tam koronki nie ma ...a koronkę miałam na prezentach w tym roku ;) i chyba tylko tyle ...szkoda, że nie mogę pomóc

Dziewczyny ...musicie uwierzyć na słowo, że na tym zdjęciu to nie Yokasta :D pierwszy raz widzę, żeby ktoś wyglądał tak inaczej ...

Hahahha dobre, zrobimy sobie lepszą u Skibusi :D (w sensie ja na niej wyjdę jak człowiek bo dziewczyny wyglądają fajnie) w jej pięknej kuchni :). Starszak się bardzo starał :yes: i ja to w pełni doceniam ale gnom gnomem na zdjęciu będzie :D ni ma rady!

Może Skibusia nie założy roboczych ubrań a ja nie będę wciskać głowy poniżej linii ramion :rotfl:.

Słońce, dziewczyny są bardzo szczupłe :yes: bo ciastka podjadali nam maluch i starszak :rotfl:.

Editg :lol2: a my się znamy ? :D:D:D

Edytowane przez yokasta

Słońce, dziewczyny są bardzo szczupłe :yes: bo ciastka podjadali nam maluch i starszak

moi też tak robią, wcale się gośćmi nie przejmują, że może braknąć do poczęstowania

ile ja im się natłumaczę, że to nie ładnie takim łapczywym być przy ludziach, no jakby w życiu ciastek nie jadły, albo mandarynek