aneta s 13.02.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 aaa zapomniałam pochwalić cudne prezenty:yes::yes: no i gdzie jest wątek Skibusi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No piękne jesteście na tym zdjęciu nie ma co Oczywiście się spóźniłam, ale chociaż sobie lasche zobaczę, tylko coś czerwonego jej powyrastało gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 13.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) SKibusia kochana a powiedziałaś mu, że ja uwielbiam jego kolor gabinetu ??? no powiedziałaś ??? i oczywiście dziękuję za rozmiary garderoby:) Nie, jeszcze nie, ale nie wiem czy to zrobię. Może zmienicie zdanie, jak zobaczycie go na żywo? Cenzura mnie rozwaliła na łopatki. Obiecuję, że nie przyjmę was w sweterku pamiętającym chyba czasy liceum:-) No i muszę powiedzieć, że starszak ze zdjęciem spisał się świetnie, tylko ja jako obiekt fotografowany nie bardzo byłam przygotowana:-) Anetko, to przyjedź do nas. Zapraszam. Lashe, pierwsza z lampek jakie mi wczoraj wysłałaś bardzo mi się podoba. Ogólnie to tak mnie zmotywowało spotkanie z dziewczynami, że dziś zarządziłam wybieranie lamp (oby nie było jak zawsze -czyli mi podoba się coś innego, mężowi coś innego, a jak nam się podoba razem, to jest poza zasięgiem...hmmm). Edytowane 13 Lutego 2012 przez skibusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 fajnie macie, Baby!!!! zazdroszczę, ale baaaardzo pozytywnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.02.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 tyle napeplały o tym jak wyglądają ale o tym, że lasche ma nowe lampy ani słowa no to patrzcie na te cuda ...ja jestem zakochana http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/dom-sypialnia-gosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hahha, Lasche bo my chwaliłyśmy wszystko. Gdybym miała wymieniać to nie wymienię rzeczy, która mi się nie spodobała bo takiej nie ma. Pokój gościnny wymiata! A lampy, przecież wiadomo - u Ciebie każda pomysłowa i ładna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.02.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Lashe, podpisuję się pod słowami Yokasty - gdybym miała wymienić wszystko co mi się u Ciebie podobało, to bym do rana nie skończyła. P.S. wczoraj prawie zamówiliśmy te lapki od Ciebie, ale w ostatniej chwili mąż zobaczył, że są na świetlówkę - odpada:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.02.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 wczoraj prawie zamówiliśmy te lapki od Ciebie, ale w ostatniej chwili mąż zobaczył, że są na świetlówkę - odpada:-( A dlaczego? Co jest nie tak ze świetlówkami? Proszę mnie doedukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No psują oczy, nie lubię tego światła, które dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 no cóż ...na wygodzie użytkowania to ja się nie znam ale fajne były co? A u nas walentynki niecukierkowe http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/walentynki-2012.html wnętrzarsko nic się nie dzieje więc uciekam w blogowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Fajne były. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Będąc przypadkowo w Leroy Merlin zobaczyłam takie dywaniki ...jak myślicie fajne do pokoi chłopców? dla malucha dla starszaka choć on woli taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Pewnie, że fajne i tematycznie i kolorystycznie. (jeszcze nie wiem czy będę miała czas 10 czy 11 ze wzgl. na urodziny bratanicy....jeszcze nie mam info) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 no ja czekam na potwierdzenie a dywaniki z lekka małe ...ale w sumie szkoda zakrywać taka fajna podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a dywaniki z lekka małe ...ale w sumie szkoda zakrywać taka fajna podłogę Właśnie, właśnie chciałam zapytać o wymiary, ale pomysł jest super laschowy Kup starszakowi wzór jaki chce, bądź fajną mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.02.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Agawi ...no sama wiesz jak to się skończy wymięknę ja zwykle (ups przy złocie na ścianach tylko byłam twarda ) a u nas powoli zaczynamy przygotowania do imprezy roku - wielkich urodzin chłopców http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/pracowita-sroda-urodziny-birthday-party.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 kiedy mają urodzinki?!?!?! bo mój Łobuz we wtorek :D:D to masz dwie rybki w domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Monia jak ja Ci zazdroszczę tej kreatywności...:Dprzez Ciebie wpadam w rodzicielskie kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) takie cósie z h&y Ci przyniesłam ( do mazania kredą!!!!!...chyba, bo nazywają się chalk ) : http://home-you.com/images//bigger/7633.jpg anetka, nie tylko TY.. ...i za co my tę lasche tak lubimy? za to że nas w kompleksy wpędza???? Edytowane 16 Lutego 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 16.02.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 dywaniki świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts