Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

SKibusia kochana a powiedziałaś mu, że ja uwielbiam jego kolor gabinetu ??? no powiedziałaś ??? :) i oczywiście dziękuję za rozmiary garderoby:)

Nie, jeszcze nie, ale nie wiem czy to zrobię. Może zmienicie zdanie, jak zobaczycie go na żywo?:-)

Cenzura mnie rozwaliła na łopatki. Obiecuję, że nie przyjmę was w sweterku pamiętającym chyba czasy liceum:-) No i muszę powiedzieć, że starszak ze zdjęciem spisał się świetnie, tylko ja jako obiekt fotografowany nie bardzo byłam przygotowana:-)

Anetko, to przyjedź do nas. Zapraszam.

Lashe, pierwsza z lampek jakie mi wczoraj wysłałaś bardzo mi się podoba. Ogólnie to tak mnie zmotywowało spotkanie z dziewczynami, że dziś zarządziłam wybieranie lamp (oby nie było jak zawsze -czyli mi podoba się coś innego, mężowi coś innego, a jak nam się podoba razem, to jest poza zasięgiem...hmmm).

Edytowane przez skibusia

wczoraj prawie zamówiliśmy te lapki od Ciebie, ale w ostatniej chwili mąż zobaczył, że są na świetlówkę - odpada:-(

A dlaczego? Co jest nie tak ze świetlówkami?

Proszę mnie doedukować :)

Agawi ...no sama wiesz jak to się skończy ;) wymięknę ja zwykle (ups przy złocie na ścianach tylko byłam twarda :) )

a u nas powoli zaczynamy przygotowania do imprezy roku - wielkich urodzin chłopców

http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/pracowita-sroda-urodziny-birthday-party.html