lasche 25.02.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 a co do pokoju malucha to ściana dopiero jest przed zagęszczaniem ...zostawić odrapańca? w tym czy innym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja bym zostawiła, przewiesić zawsze można. Dywanik lepiej (moim zdaniem ) i narzuta chyba biała wprowadza więcej spokoju ale niebieska też pasuje i pewnie praktyczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Drop Inn widzę, że podobają nam się podobne klimaty Chyba coś w tym jest, bo mnie też się zachciało w mieszkaniu lamp garażowych. I to jeszcze zanim tu do Ciebie trafiłam. Co do narzuty, głosuję na niebieską. Biała też fajna, ale moim zdaniem trochę za bardzo rzuca się w oczy. Kiedy patrzę na zdjęcia widzę przede wszystkim ją. A niebieska fajnie współgra z innymi kolorowymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Drop, a ja białej nie zauwazyłam dla odmiany pytanie tylko jak długo byłaby biała . Jednocześnie z niebieską jest ciemniej a biała współgra z resztą. Możesz zarzucić niebieską i jak się zabrudzi położyć biała też mi problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No właśnie - albo w lecie (kiedy na zewnątrz jaśniej) używać niebieskiej, a w zimie białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 pytaj nas a my Ci powieeeemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 akurat czy biała czy niebieska to mniejszy problem niż jak zmusić starszaka do jej używania no a o kompozycji u malucha nic nie powiecie?? wiem co mi nie pasowało ...te kolory pod linijkę ...tak chyba lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jak to nic pisałam, że dla mnie OK tak czy siak dopiero kiedy zawiesisz zobaczysz czy Ci w 100% odpowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 A co z dziurami? wolałabym mieć satysfakcjonujący plan (no w miarę ogólny oczywiście) zanim naszpikuję ścianę ...to nie dekorek, który można oderwać Ale wpadłam na pomysł taki http://i1.fmix.pl/fmi233/4ec2aaf3002a55bd4f494269/zdjecie.jpg no już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 25.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Lashe, pokój starszaka jest już super zagospodarowany, zgadzam się natomiast z Yokastą, że u malucha jest "biedniej", ale jak widzę nie na długo. Pomysł na przesunięcie stolika na środek fajny i na ścianę też. Ja bym nie zmieniała nic w pokoju starszaka. Narzuta w pokoju dziecięcym, jeśli już musi być (tylko czy to nie będzie tak, że sama sobie nadasz roboty, bo starszak i tak jej nie będzie ścielił?w każdym razie to mówię ja, która własnego męża by nie namówiła na ścielenie narzuty:-)), to głosuję za niebieską, bo mi się podobają te kolorki w pokojach twoich chłopców. Jest weselsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 O, ta wersja kącika dla Malucha chyba lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ja głosuję za ostatnią wersją kącika . Fajne pokoiki mają chłopcy. Wiatrołap się pikny robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 (edytowane) kochana jeśli moge doradzić to według mnie genialnie by pasował do pokoju malucha taki zestaw regałowy na szynachhttp://img525.imageshack.us/img525/3840/storage1.jpg zawsze można poprzekładać jak się opatrzy albo takie coś ,takie płyty na magnesy to chyba w ikei widziałamhttp://img190.imageshack.us/img190/6451/storag2.jpg a jeśli chodzi o te półki co są to bym środkowego odrapańca dała gdzie indziej a zostawiła tylko te małe ikeowskie w 2 rzędach pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2012 przez anita sie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 26.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lasche, pokoje super! Dywaniki lepiej przy łóżkach Żaden z projektów nad biurko Malucha jakoś szczególnie mnie nie powala. Najlepszy chyba ten ostatni. Lubię gdy dziecko samo dosięga do wszystkich półeczek z książeczkami. Pierwsza inspiraja anita się nudzi świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.02.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 SKibusia, Rere, Drop inn dzięki za głos w dyskusji Anitko regału na szynach u nas wszystko jest w zasięgu dzieci więc zupełnie odpada ...już bardziej metalowe płyty choć wolałabym na razie maluchowi nie urządzać kącika ala biurkowy niezbędnik ...niech się nacieszy wiekiem przedszkolnym za dwa lata dostanie biurko i ...wszystko się zmieni a wersja proponowana przez Ciebie taka? http://i2.fmix.pl/fmi506/239aa3d100258f324f4a1a14/zdjecie.jpg Ruby u malucha nie będzie zestawu nad biurko bo ...nie ma biurka raczej chciałabym mu stworzyć kącik czytelniczo malunkowy u nas wszystko wisi nisko (ach t moje beznadziejne wizualki) ale rozstrzeliłam trochę moją wersję i obniżyłam ...lepiej? http://i2.fmix.pl/fmi2089/a35ec6af0026a6434f4a1a17/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.02.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ta druga lepiej ,ale na środek bym dała taką tablicę na magnesy -na pewno się ucieszy ze swojej własnej galerii a co do regałów,na tej propozycji są wielkie -ale jakbyś dała po jednym zestawie z każdej strony to można regulować półki i odpada problem z wierceniem co rusz nowych dziur:] mam takie coś jeszcze http://img851.imageshack.us/img851/4272/storage3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 moja nieudolna wizulaka http://img405.imageshack.us/img405/7366/lasche.jpgżółte tło ,bo wycięłam z innego obrazka-ale fajnie ożywia chyba nie?a jakby z dwoma regałami po bokach było? w środku tablica magnetyczna spontan (srebrna), półeczki chyba za duże zrobiłam ,bo te ikeowskie na przyprawy to maleństwa-ale takie półeczki proste to każdy stolarz by większe zrobił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita sie nudzi 26.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 aha a ten pasek na środku (na szarej tablicy) to miały byc obrazki na magnesach powieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.02.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Anitko galeria mówisz ...u nas kochana galeria musi się ciągnąć przez cały dom http://i1.fmix.pl/fmi1255/5d58f311000d6fb74f4a36b0/zdjecie.jpg a propozycja z czerwoną półką extra ...acha w pokoju na pewno będą pomalowane półki made in Ikea ...nie po to pomalowałam pół kotłowni na kolory tęczy w środku zimy (no wiecie ...złe rozłożenie tektury podkładowej ) żeby z nich zrezygnować ...i puszki na kredki też już są ...więc muszę je na czymś umieścić podsumowanie za drapakiem - Yokasta, Skibusia, Rere, Drop Inn przeciw - Anita, Ruby lasche - niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lasche, jeśli znajdziesz godnego zastępcę drapaka (rewelacyjna czerwona półka z numerkami ) to ja się nie upieram , na pewno znajdziesz dla niego miejsce w kuchni/jadalni/wiatrołapie albo pomalujesz na złoty kolor i dasz starszakowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts