anita sie nudzi 26.02.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 rozumiem,swoja drogą piękna galeria na pól domu ja pomimo tablic spod swojej nie umiem czasem znaleźć lodówki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 fajne te zdjęcia pokoju tak po prawdzie się zastanowiłam czemu wkleiłas dwa identyczne zdjęcia potem jak poczytalam komenty dziewczyn to szukałam różnic między dwoma zdjęciami lecę podczytywać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Yokasta tylko tak myślę, że te puszki w kolorach tęczy na kolorowej półce nie będą tak fajnie wyglądały ...na drapaka się nie upieram ale może zwykła biała ? Twoje szczęście, że starszak nas nie czyta Anitko lodówka :) muszę Wam obfocić lodówkę dziadków ...że drzwiczki się nie urwały od nadmiaru miłości wnuków wyrażonej artystycznie to ja się ciągle dziwię Joasiah ...no my tu czasem o duperelach szczegółach i szczególikach ...zapraszam do głosowania i ciąg dalszy przygotowań do imprezy roku http://laschejunk.blogspot.com/2012/02/lego-party-cz-3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 26.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To bedzie impreza !!!Nieustannie podziwiam...A co do poleczek to juz sama nie wiem - ostatnia wersja najlepsza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Prosta biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A, bo ja jakoś na początku pomyślałam, że drapak to jedyna opcja. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0fool.gif Jeśli do wyboru jest jeszcze coś prostszego, to ja też jednak jestem za prostą. Białą albo ewentualnie jednokolorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No już wczoraj chciałam napisać, alem zasnęła;) Prosta biała, puszki będą na niej fantastycznie wyglądać Jakiś czas temu wpadła mi w ręce lampa, a raczej klosz z kawałkiem kabla. Taka, jak Twoja filcowa, tyle, że żółta. Pomyślałam od razu o Tobie, ale jej nie kupiłam. Gdybyś ją chciała - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 a pisz do mnie koniecznie więcej o tej lampie ...no i nie wiem co z tymi komentami na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 27.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Drop Inn widzę, że podobają nam się podobne klimaty Anitko wielkie dzięki ...po Twoim wpisie zdecydowanie dekorki wyszlachetniały Wiatrołap się kończy ...tato lasche oddycha z ulgą oj co on się ze mną miał :) a to dekor nie ten (znaczy nie wytłumaczyłam dokładnie który gdzie ma iść ...no przecież to oczywiste hi hi ) ...a to cokolika nie chce (bleee ) ...a to w końcu listwy, która połączy płytki z panelami (bleee x 100, będzie sylikon ) efekty http://i1.fmix.pl/fmi2780/c5e341520001ec724f491c59/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2259/dc24589d001059334f491c56/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi942/da99b68a000e0e7e4f491c53/zdjecie.jpg hej Lasche. Przyszłam się przywitać a w powyższym temacie to ja mam łaczenie paneli z płytkami na silikon i nadal po 8 miesiacach jest ok, nie ma problemów z myciem itp. Założyłam ze jak sie nie sprawdzi to wydłubię i wstawie coś takiego: http://www.toplistwy.pl/listwa-t-aspro-26mm-alu-polerowany-p0-dl-2-5m.html tylko nie 26mm a 10mm jak mam w kuchni. ja tez nie lubie tych okropnych listew w kształcie wielorybów:sick:uparłam sie i mam tylko takie łączenie na silikon i jedną listwe aluminiową w kuchni.Jak bedzisz chciała to moge zrobić foto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Może jutro się znowu na nią natknę - idę do pracy przez mały ryneczek ze starociami; - wtedy kupię. Mniej więcej taka, może troszkę mniejsza. http://wymarzonemiejsce.blogspot.com/2011/01/postepy-w-kuchni.html Pewnie kosztuje jakieś grosze... Chcesz? Edytowane 27 Lutego 2012 przez mada1412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.02.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kredka I love you ...rili ...chyba wydrukuję ten post i postawie tacie lasche koło porannej kawy :) coby się więcej z córki nie nabijał no i witam Cię serdecznie Mada okropnie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Drapakowi mówię NIE;)... w tym miejscu rzecz jasna, bo idealnie by się nadawał na chirurgiczne fartuchy do bardziej krwistych operacji;). Głosuję za prostą białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 28.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Lashe mam zdjecia tego połączenia. To pierwsze to łączenie w kuchni z podobna listwą do tej z wczorajszego linka. Przeparszam za kiepska jakość zdjęć ale z telefonu bo nie mogę namierzyć ładowarki do aparatu Edytowane 28 Lutego 2012 przez kredk@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wszystko fajnie, u Was tak równo a u mnie dechy krzywo przycięte akurat przy drzwiach i pewnie sylikon by okropnie wyglądał. Kredka,gdzie listwy 1 cm można kupić ? takie by mnie urzadziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 chyba wydrukuję ten post i postawie tacie lasche koło porannej kawy :) coby się więcej z córki nie nabijał Lasche, a czemu tata się nabija? Jak nie masz podłogi pływającej, to możesz połączyć silikonem, korkiem, itp. i nic nie powinno się dziać Narzuta biała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Aguś, ale przecież panele są pływające i to one mają się łączyć z kaflami wiatrołapowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Aguś, ale przecież panele są pływające No właśnie o to Aniu pytałam, bo można też panel położyć na klej, jak się nie ma podłogówki:) ale i tak można zaryzykować z tym silikonem, w razie czego łatwo go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No no miałam na myśli, że u Lasche są pływające a nie klejone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 28.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wszystko fajnie, u Was tak równo a u mnie dechy krzywo przycięte akurat przy drzwiach i pewnie sylikon by okropnie wyglądał. Kredka,gdzie listwy 1 cm można kupić ? takie by mnie urzadziły ostatni panel był przycinany u stolarza na jakiejś maszynie.Listwy kupiłam u siebie w miescie (małym) w sklepie z wyposażeniem łazienek.Wydaje mi się że 2 m długa kosztowała ok 10 zł. To jest profil Z z aluminium wiec delikatnie sie rysuje ale mi to nie przeszkadza. Po jakimś czasie można przeszlifować delikatnie wełna stalową i bedzie jak nowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kredko, u nas łączenie jest takie jak u Lasche czyli kilka cięć w linii a robotę robiliśmy sami. Nie miałam pojęcia o sylikonie czy korku i zakładałam listwy powtarzając, że są brzydkie . Ale takie wąziutkie nie robią mi różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts