Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem ale mnie nie było :) masz rację Skibusiu :)

Ja mogę przyjechać ale z moimi łobuzami :) albo poczekamy na Yokastę ...jak wolicie :)

Narendil Mada :)

Wiosna idzie co??? :) mi tam bardzo tęczowo w głowie

architecture,colors,product,colorful,interiors,kitchen-113a0d3d7fe389bafeb60720509c0b8a_h.jpg

dywan z resoraków ...chyba dla fakira ;)

Car-Atlas-Rainbow-1.jpg

Car-Atlas-Rainbow-2.jpg

COLORFUL-TRUNKS_INTERIOR-DESIGN_MODERN-CHIC-HOME.jpg

images.jpg

Kurcze....dziewczyny, Lasche się za długo nie odzywała i niedziela stała się zajęta :( więc się z Wami nie spotkam ale następnym razem na pewno :). Skibusia nic się nie martw :) Lasche Ci we wszystkim doradzi (ja jak wiesz niewiele się odzywam :lol2: i nie znam takich fajnych stron z oświetleniem :D).

No, buziaki.

Ale Cię wyczułam z tym wyjazdem:-)

Cudne inspiracje:-)

Aniu, szkoda. Naprawdę liczyłam, że mi pomożesz, nie tylko co do lamp:-(Będziesz musiała nadrobić, na pewno ci nie odpuszczę:-)

Lashe, to kiedy wpadniesz? W sobotę czy w niedzielę? O 15? Oczywiście zapraszam z chłopakami, co prawda u mnie nie ma takich atrakcji dla dzieci jak u Ciebie, ale jakieś bajki na projektorze może ich zadowolą? To się będę dziećmi teraz stresowała, żeby im dobrze było:-) A ty się szykuj, bo zamierzam ci każdy kąt pokazać i mam listę 1000 pytań:-)