Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przede wszystkim bardzo Wam dziękuję za życzenia "babowe" (Aricia wierszyk świetny). Przepraszam, że tak krótko i nie odpisuję do wszystkich ale mam szalony tydzień ...zaczęłam nową pracę, nocami szykuję lego MEGA imprezę ;) a Starszak mi się rozkłada więc drżę czy impreza się odbędzie (ale byłoby płaczu :( ).

Zosik prawie rozwiązała zagadkę ale na wynik przyjdzie Wam jeszcze chwilę poczekać :)

Pysiaczek ja też polubiłam kolor ścian w wiatrołapie i bardzo się cieszę, że nie malowałam (by the way mam już wszystkie płytki i listwy więc zdjęcia w weekend przy pełnym słońcu :) )

Aga fantastyczna ta tapeta

Skibusiu to było naprawdę przemiłe popołudnie (info dla Dziewczyn - biegałyśmy z metrówką i dodatkami przewalając ubrania w garderobie dla zobrazowania sytuacji naocznie :) w czasie gdy mąż SKibusi zajmował się chłopcami czyt. oglądał z nimi bajki ...faceci się zawsze dogadają ;) )

zaczęłam nową pracę, nocami szykuję lego MEGA imprezę ;) a Starszak mi się rozkłada więc drżę czy impreza się odbędzie (ale byłoby płaczu :( ).

Ale pracę pracę?

Czy kolejny etap udomowiania?

Zdrówka dla starszaka :)

przyszłam zrobić konfeszyn ;)

tak mi w głowie utkwił ten granatowy turkus, że nie mogę go z niej wydłubać!!!! wszędzie go widzę, na każdym niemal, hamerykańskim filmie!!!! zainfekowałam również mojego współspacza :D...i czaję się z tym baaardzo, ale chciałabym go ( ten kolor, znaczy ) umieścić w sypialni...na wszystkich ścianach!!!! a mój małżon oczywiście temu przyklasnął!!!! teraz muszę to przetrawić, zaaranżować dodatkami ( czarny + biały)...i może się odważę! 3maj kciuki!!!

...znowu wszystko przez Ciebie :p ;)

o! taki kcem :

Benjamin Moore Dark Harbor, mixed 25% darker.jpg

megelsiemarley.jpg

Edytowane przez aricia

lasche nie wiem czy już skończyłaś wiatrołap ale.... ja mam tez u siebie połączenie podłogi pływającej z paneli z gresem bez listew. Szczelina została wypełniona silikonem w kolorze podłogi. Juz 4 lata i jest ok. Widzę jak podłoga pracuje w sezonach grzewczym i nie ale to normalne i naprawdę, chyba tylko ja to obserwuję :D A łączenie takie u mnie nie jest na małym kawałku przy wejsciu tylko..... wokół calego salonu, jadalni oraz w sasiedztwie z kuchnią i holem. Ponownie wykonałabym takie samo łączenie.