bluezee 08.03.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Super te tęczowe inspiracje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 09.03.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Zobaczyłam, skojarzyłam, wklejam i pozdrawiam : http://www.modnetapety.pl/public/shop/wallpaper_zoom.econ?cms_id=6785& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 10.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dziękujemy za wizytę i prezencik:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Przede wszystkim bardzo Wam dziękuję za życzenia "babowe" (Aricia wierszyk świetny). Przepraszam, że tak krótko i nie odpisuję do wszystkich ale mam szalony tydzień ...zaczęłam nową pracę, nocami szykuję lego MEGA imprezę a Starszak mi się rozkłada więc drżę czy impreza się odbędzie (ale byłoby płaczu ). Zosik prawie rozwiązała zagadkę ale na wynik przyjdzie Wam jeszcze chwilę poczekać Pysiaczek ja też polubiłam kolor ścian w wiatrołapie i bardzo się cieszę, że nie malowałam (by the way mam już wszystkie płytki i listwy więc zdjęcia w weekend przy pełnym słońcu ) Aga fantastyczna ta tapeta Skibusiu to było naprawdę przemiłe popołudnie (info dla Dziewczyn - biegałyśmy z metrówką i dodatkami przewalając ubrania w garderobie dla zobrazowania sytuacji naocznie w czasie gdy mąż SKibusi zajmował się chłopcami czyt. oglądał z nimi bajki ...faceci się zawsze dogadają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 zaczęłam nową pracę, nocami szykuję lego MEGA imprezę a Starszak mi się rozkłada więc drżę czy impreza się odbędzie (ale byłoby płaczu ). Ale pracę pracę? Czy kolejny etap udomowiania? Zdrówka dla starszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 o... DUŻO ZDRÓWKA !!!!! pracę? w charakterze...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.03.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Tak tak jestem znowu trybikiem w machinie korporacji więc praca nad udomawianiem lekko kuleje ...ale idzie wiosna i jak się zawezmę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No to gratulki lasche z okazji nowej pracyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/office/smileys-office-514364.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nowa praca? Brzmi jak ciekawe wyzwanie. Mam przynajmniej nadzieję, że takie właśnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Gratuluję new job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 noooo!!!! http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif....gratulki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.03.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Super, że się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 15.03.2012 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/congrats.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2012 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 nooooo kochana - gratuluję Ty to musisz być niezły fachura, że tak robotę od ręki dostajesz:lol2: Ja pewnie jak już się wezmę za szukanie - to 2 lata będę szukać i nadal nikt mnie nie zechce:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 15.03.2012 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Lasche, gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 15.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Gratulacje Lasche.Siedzenie w domu na dłuższą mete potrafi być przytłaczające.Ja już po miesiącu miałabym dość, mimo, że teraz luksusem są dla mnie dni wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.03.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) przyszłam zrobić konfeszyn tak mi w głowie utkwił ten granatowy turkus, że nie mogę go z niej wydłubać!!!! wszędzie go widzę, na każdym niemal, hamerykańskim filmie!!!! zainfekowałam również mojego współspacza ...i czaję się z tym baaardzo, ale chciałabym go ( ten kolor, znaczy ) umieścić w sypialni...na wszystkich ścianach!!!! a mój małżon oczywiście temu przyklasnął!!!! teraz muszę to przetrawić, zaaranżować dodatkami ( czarny + biały)...i może się odważę! 3maj kciuki!!! ...znowu wszystko przez Ciebie o! taki kcem : Edytowane 15 Marca 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 lasche nie wiem czy już skończyłaś wiatrołap ale.... ja mam tez u siebie połączenie podłogi pływającej z paneli z gresem bez listew. Szczelina została wypełniona silikonem w kolorze podłogi. Juz 4 lata i jest ok. Widzę jak podłoga pracuje w sezonach grzewczym i nie ale to normalne i naprawdę, chyba tylko ja to obserwuję A łączenie takie u mnie nie jest na małym kawałku przy wejsciu tylko..... wokół calego salonu, jadalni oraz w sasiedztwie z kuchnią i holem. Ponownie wykonałabym takie samo łączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 lasche to gratulacje i niech Ci się dobrze pracuje Zdrówka dla Starszaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts