lasche 01.04.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Na razie w sprawie klatki schodowej zmienił się kolor barierki ...no i teraz od razu lepiej przed http://i3.fmix.pl/fmi1061/2ddcceeb0024e12f4ec033a2/zdjecie.jpg po przed http://i3.fmix.pl/fmi2032/180991b50014d9444ec034eb/zdjecie.jpg po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tiuning na 5!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aricia mój teść ma pewien pomysł ale muszę go rozrysować bo tak to nie umiem wytłumaczyć Narendil zdaje się 3 ...jakby się dało z numerem rzędu po prawej ...skrajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tiuning na 5!!!! mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Super!!!! Laschenko czy ty masz oryginalne te Banksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tzn czy to jest część ściany namalowanej przez Banksy-ego ??? raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja bym nie pogardzila taka sciana niestety narazie musze sie zadowolic naklejka z dziewczynka z balonikiem jaka mam na laptopie A o obrazy mi chodzilo gdzie kupilas tylko w durny sposob napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 oj ja tyż bym chciała ...tylko on coś się w domowe rejony nie chce zapuszczać a łobrazki z TK Maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Bardzo dziekuje za info dlaczego ja jeszcze nie trafilam na nie w tkmaxx a jestem tam czesto Edit: Superowe zakupy z jarmarku cosik nie moge dodac komentarza na blogu ale jestem po kilku drinkach z przyjaciolmi i jak widac nawet po wczesniejszym poscie mam problem z pisaniem, a co dopiero z zostawieniem komentarza Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Narendil zdaje się 3 ...jakby się dało z numerem rzędu po prawej ...skrajne Czyli jak stoję przodem do krzeseł, to po mojej prawej. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.04.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) a wiecie co? ja od jakiegoś czasu też marzyłam o banksy'm, ponieważ uwielbiam Jego twory ...ale jakoś tak głupio było mi mieć na ścianie jakiegoś fejka, pałając jednocześnie nieskrywaną sympatią do twórcy oryginału...i któregoś, pięknego dnia, dopatrzyłam się na stronie banksy'ego, że On POZWALA NA KOPIOWANIE SWOICH DZIEŁ, pod warunkiem, że nie używa się ich w celach komercyjnych, bądź nie podpisuje się ich nazwiskiem innego "twórcy" :D:D ...no i właśnie kombinuję, gdzie i w jakiej formie sobie Go powiesić :D:D http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif BANKSY, I LOVE YOU !!!!http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 01.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a wiecie co? ja od jakiegoś czasu też marzyłam o banksy'm, ponieważ uwielbiam Jego twory ...ale jakoś tak głupio było mi mieć na ścianie jakiegoś fejka, pałając jednocześnie nieskrywaną sympatią do twórcy oryginału...i któregoś, pięknego dnia, dopatrzyłam się na stronie banksy'ego, że On POZWALA NA KOPIOWANIE SWOICH DZIEŁ, pod warunkiem, że nie używa się ich w celach komercyjnych, bądź nie podpisuje się ich nazwiskiem innego "twórcy" :D:D ...no i właśnie kombinuję, gdzie i w jakiej formie sobie Go powiesić :D:D BANKSY, I LOVE YOU !!!!! :*:*:* Dzieki temu mam czyste sumienie bo zamowilam sobie naklejke na laptopa z Jego dzielem A tak w ogole odwiedzila mnie kolezanka i jak zobaczyla ta naklejke to stwierdzila: - " dlaczego zamowilas takie smuty, a nie jakiegos obrazka z kwiatkami"? Normalnie padlam z wrazenia po tym pytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.04.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 szkoda tylko, że pełno ludzi czerpie z jego prac finansowe korzyści ...niemniej jednak kawałka muru sobie na ścianie nie zawieszę ...a to jest chyba jedynie oryginał a teraz z innej beczki ...oto pomysł na mocowanie listwy ...trójkąty na pióro - wpust (pomysł teścia) a tutaj trochę Wielkanocy http://laschejunk.blogspot.com/2012/04/boys-tutorial-papierowy-krolik.html i http://laschejunk.blogspot.com/2012/04/niedzielne-wedrowki-jarmark-wielkanocny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 oto pomysł na mocowanie listwy ...trójkąty na pióro - wpust (pomysł teścia) Czyli rodzina lasche po raz kolejny udowadnia, że nie ma dla niej rzeczy niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.04.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ale ciągle mam wątpliwości jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Klatka schodowa prezentuje się super:yes:- z nową barierką o wiele lepiej:D Pomysł listwy- chyba nie mam tyle wyobraźni... na rysunku wygląda dobrze i z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 03.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 co białe to białe- dobry wybór ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Zaje@%#$ te białe poręcze. Piękne (ja tak nie lubię brązów). Mnie sie podobały heppeningi Banksego - najbardziej ten z Disneylandu kiedy postawił nadmuchiwane postaci więźniów w pomarańczowych kombinezonach . Super gościu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Lasche, akcja fotel przełożona na wtorek poświąteczny. Dziewczyna się rozchorowała, a ja tylko dzisiaj/jutro mogłabym to załatwić.Przeżyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts