Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to narozrabiałam :)

Ciutkę :rotfl:

Zastanawiam się do kogo dzwoniłam i komu wysłałam parę dni temu zdjęcie foteli.

Mam nadzieję, że Twój tata i Ty nie macie mi za złe tego kombinowania :rolleyes:

Myślałam, że uda się to dzisiaj załatwić...

Zwariowała kobita ...nie dość, że sama targała moje foteliska, obdzwoniła wszystkie firmy coby było taniej z transportem to jeszcze przeprasza, że dzwoniła bo JA SIEROTA wysłałam jej zły numer telefonu ...jak nic zwariowała ...

Narendil jesteś WIELKA a ja dozgonnie Ci wdzięczna :)

No teraz to nie wiem która z Was Dziewczynki bardziej narozrabiała...:rotfl:

Aniu ja się usmiałam bo...w pazdzierniku dzwoniłam do Lasche, żeby się z nią konkretnie umówić ...omówiłyśmy szczegóły spotkania tylko dziewczyna na koniec mi powiedziała, że ona mnie nie bardzo kojarzy...miała na imię Monika i mieszkała w Gdańsku...:lol2::lol2::lol2:Nasza Monia dała mi właściwy numer ale ja namieszałam...;)

co do foteli to ja nie wiem czy bedzie przy nich tyle roboty...:rolleyes:ja bym je wstawiła na docelowe miejsce i wtedy oceniła realnie sytuację. Dla mnie z tego co pozbierałam sobie do kupy w kwestii Laschowego wiatrołapu to wygląda na to, że one będą fajnie wygladały takie jakie są, no może coś bym z tapicerką zrobiła ale ze względów higienicznych - ja mam obsesję na punkcie tapicerowanych elementów używanych przez innych, poprostu takie małe zboczenie:sick:

oj baby, baby !!! :lol2:

lasche, sprawdź lepiej, czy dobry adres do przesyłki podałaś !!!!!

przez chwilę miałam taką wizję, coby fotele przemalować na.....NIEBIESKO !!! (rozjaśniając ten kolor ze ściany o dobrych kilka tonów )

ładnie by się odcięły, stanowiły by mocny akcent ( chyba takie lubisz) i zadziałały by "rozjaśniająco".

do tego jakaś fajna tapicerka, może aksamitna?...no tak mi się uwidziało...

lasche - bardzo Cię przepraszam za prywatę, mam nadzieję, że mi głowy nie urwiesz - ale u Ciebie chyba najszybciej uzyskam odpowiedź, bo w moim wątku jakoś nikt mi nie odpowiedział :(

A teraz moje pytanie.

Widziałyście koleżanki w TKmaxx takie obrazki ??

http://foto1.m.onet.pl/_m/96a8b55e5a1909270a22bf90dfe3714d,10,19,0.jpg

tylko z innymi wzorami?. Mam 2 jak powyżej i nie trafiłam jeszcze na inne. Zastanawiam sie czy wogóle są. Jeśli tak to dokupiłabym jeszcze 2 i zawiesiła 4 na ścianie ceglanej w salonie. Już je tam widzę

Ale 2 to za mało i powędrują na korytarz, jakby co.

Choć w salonie mi tak bardzo pasują....

To widział ktoś ??

Lasche jeszcze raz przepraszam za prywatę.

Śmiejcie się ...śmiejcie ;) ja też w końcu nie byłam pewna co ja tam nawypisywałam ...ale adres potwierdzony :)

Atika kochana szerz prywatę :) ja niestety ostatnio byłam w TK jakieś 3 miesiące temu chyba więc nie pomogę :(

A teraz muszę Wam powiedzieć bo pęknę ...już wkrótce u mnie w salonie nad stołem zawiśnie lampa własnej roboty ...trzymajcie kciuki bo tata lasche ma mnie już dość :) pierwsze skrzypce będzie grała sosna :) :)