mirela99 13.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ile wyszła wysyłka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.04.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lasche, ja Ci głowę urwę! no to narozrabiałam koszt ok 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no to narozrabiałam Ciutkę Zastanawiam się do kogo dzwoniłam i komu wysłałam parę dni temu zdjęcie foteli. Mam nadzieję, że Twój tata i Ty nie macie mi za złe tego kombinowania Myślałam, że uda się to dzisiaj załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.04.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Zwariowała kobita ...nie dość, że sama targała moje foteliska, obdzwoniła wszystkie firmy coby było taniej z transportem to jeszcze przeprasza, że dzwoniła bo JA SIEROTA wysłałam jej zły numer telefonu ...jak nic zwariowała ... Narendil jesteś WIELKA a ja dozgonnie Ci wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Narendil jesteś WIELKA a ja dozgonnie Ci wdzięczna Poczekaj, aż dostaniesz Odechce Ci się pochwał, jak będziesz musiała je rozpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 no i co nikt nie podpowie jak mam przerobić fotele (bo raczej będzie to głębszy lifting)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale które, te kinowe? Poczekaj. Wstawisz i wtedy Cię olśni! Albo nas olśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 oczywiście, że je zbiorowo odrestaurujemy )) ... hmmm ... tylko rozpakuj bo coś mi mówi, że będziesz miała trochę pracy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 bo coś mi mówi, że będziesz miała trochę pracy )) Troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ale historia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No teraz to nie wiem która z Was Dziewczynki bardziej narozrabiała... Aniu ja się usmiałam bo...w pazdzierniku dzwoniłam do Lasche, żeby się z nią konkretnie umówić ...omówiłyśmy szczegóły spotkania tylko dziewczyna na koniec mi powiedziała, że ona mnie nie bardzo kojarzy...miała na imię Monika i mieszkała w Gdańsku...:lol2::lol2:Nasza Monia dała mi właściwy numer ale ja namieszałam... co do foteli to ja nie wiem czy bedzie przy nich tyle roboty...:rolleyes:ja bym je wstawiła na docelowe miejsce i wtedy oceniła realnie sytuację. Dla mnie z tego co pozbierałam sobie do kupy w kwestii Laschowego wiatrołapu to wygląda na to, że one będą fajnie wygladały takie jakie są, no może coś bym z tapicerką zrobiła ale ze względów higienicznych - ja mam obsesję na punkcie tapicerowanych elementów używanych przez innych, poprostu takie małe zboczenie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.04.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 oj baby, baby !!! lasche, sprawdź lepiej, czy dobry adres do przesyłki podałaś !!!!! przez chwilę miałam taką wizję, coby fotele przemalować na.....NIEBIESKO !!! (rozjaśniając ten kolor ze ściany o dobrych kilka tonów ) ładnie by się odcięły, stanowiły by mocny akcent ( chyba takie lubisz) i zadziałały by "rozjaśniająco". do tego jakaś fajna tapicerka, może aksamitna?...no tak mi się uwidziało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 oj baby, baby !!! lasche, sprawdź lepiej, czy dobry adres do przesyłki podałaś !!!!! Sama o tym pomyślałam i się upewniłam Wiecie, strzeżonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 lasche - bardzo Cię przepraszam za prywatę, mam nadzieję, że mi głowy nie urwiesz - ale u Ciebie chyba najszybciej uzyskam odpowiedź, bo w moim wątku jakoś nikt mi nie odpowiedział A teraz moje pytanie. Widziałyście koleżanki w TKmaxx takie obrazki ?? http://foto1.m.onet.pl/_m/96a8b55e5a1909270a22bf90dfe3714d,10,19,0.jpg tylko z innymi wzorami?. Mam 2 jak powyżej i nie trafiłam jeszcze na inne. Zastanawiam sie czy wogóle są. Jeśli tak to dokupiłabym jeszcze 2 i zawiesiła 4 na ścianie ceglanej w salonie. Już je tam widzę Ale 2 to za mało i powędrują na korytarz, jakby co. Choć w salonie mi tak bardzo pasują.... To widział ktoś ?? Lasche jeszcze raz przepraszam za prywatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Śmiejcie się ...śmiejcie ja też w końcu nie byłam pewna co ja tam nawypisywałam ...ale adres potwierdzony Atika kochana szerz prywatę ja niestety ostatnio byłam w TK jakieś 3 miesiące temu chyba więc nie pomogę A teraz muszę Wam powiedzieć bo pęknę ...już wkrótce u mnie w salonie nad stołem zawiśnie lampa własnej roboty ...trzymajcie kciuki bo tata lasche ma mnie już dość pierwsze skrzypce będzie grała sosna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 coś Ty znowu wystrugała ? umieram z ciekawości !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 pierwsze skrzypce będzie grała sosna :) Żywa? Kciuki zaciśnięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 sosnowa lampa... hmmm - aż się boję co ta nasza lasche wymyśli:rotfl: A fotele są absolutnie obłędne... też mi sie zdaje, ze poza zmianą tapicerki nie będzie co przy nich robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 też jestem potwornie ciekawa co jeszcze lasche wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 lasche - dzięki za pozwolenie I ja też ciekawa coś "wystrugała" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts