aneta s 15.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Lasche Ty nas nie trzymaj w niepewności tylko szybciutko pokazuj co Wymyśliłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.04.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Musicie trochę uruchomić wyobraźnie, bo należy wyobrazić sobie okrągłe żarówki ...ale ja jestem bardzo zadowolona ...aha w kącie za stołem wyobraźcie sobie odnowiony kredens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Fiu! Fiu! Tylko stół stoi niesymetrycznie względem lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.04.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 się przestawi na razie lampa nawet nie umocowana do sufitu ...wisi na jednym kablu, bo wyszła umieszczona w poprzek stołu no ale tak to jest jak człowiek się spieszy ...choć pomysł lampowy i przygotowanie trwały i trwały ...opowiem wkrótce na blogu bo było dość zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 15.04.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No fajna jest:o:) Ja bym dała te duże okrągłe mleczne żarówy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.04.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 muszą być przede wszystkim energooszczędne (taki mały konik męża ) ...macie jakieś propozycje? taka się nada? http://www.bricoman.pl/pl/product/25088/zarowka-energooszczedna-kulka-t2-e27-7w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 15.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Te, o których pisałam są na pewno energooszczędne - do kupienia w casto:yes: Takie spore bańki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.04.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 lasche - żarówki duże kule są w IKEA: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00131416/ Mam taką w kuchni. Energooszczędna, ładnie świeci. A kula spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 kurna ale pomysł miałaś Ciotka! z dużymi żarówkami bańkami będzie fajnie! Philips na pewno ma takie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 pierwsze skrzypce będzie grała sosna :) Ej, ale powiedziałaś, że w roli głównej "sosna" a to mi wygląda na brzozę Tak czy siak - fajnie to wyszło:yes: I żarówki-bańki koniecznie do tego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ładne cacko:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cieszę się, że Wam się podoba i dziękuję za namiary żarówkowe Ej, ale powiedziałaś, że w roli głównej "sosna" a to mi wygląda na brzozę :rotfl:i to jest właśnie dowód na to jaka ja jestem ostatnio zakręcona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.04.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Lashe - mnie na razie się tylko podoba jak zmienisz żarówki i przemalujesz kable na czarno będę zachwycona poniżej inspiracja: http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/03182102skonahem.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1334484809489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) o super !!!! pierwsza odważna !!!! jeśli mogę, ja bym tylko ją troszkę zagęściła. tzn owinęła bym parokrotnie w każdym miejscu kabelkiem wokół "sosny";) i zróżnicowała bym długość kabelków ( bo one i tak nie wyjdą nigdy idealnie równo , a tak będzie to celowy efekt. coś jak na fotce odnihiru ) doda to jej takiej nonszalancji . będzie mniej "łysa", ascetyczna. no chyba, że o taki minimalizm chodziło ... i cikawam, jak rozwiązałaś techniczne połączenie kabli, na górze lampy , bo to zawsze największe wyzwanie ja zawsze wiedziałam, ze na Ciebie można liczyć, nasza Ty Pionierko !!! rewelacja!!! i to takie Twoje :yes: ja to najbardziej uwielbiam te żarówki w takich diejłajach ...tylko nie wiem, "coto" http://www.shelterness.com/pictures/diy-branch-pendant-lamp-4.jpg w tych tradycyjnych eo. troszku drażni mnie ten biały kołnierzyk...ale się pewnie czepiam :D:D Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Lasche, wow!!! Po Tobie można było się tego spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Nihiru kable na pewno zostają białe za ciemno mi w salonie z jasnymi lampami ....a może znajdzie się ktoś na wymiankę szara foto za białą ??? a oto zdjęcie poglądowe ...proszę sobie zwizualizować narożnik w miejscu sofy i foteli ...w ogóle sporo trzeba sobie u nas wizualizować [ATTACH=CONFIG]111682[/ATTACH] i dla Narendil [ATTACH=CONFIG]111684[/ATTACH] Aricia bardzo dziękuję spróbuję zamotać i Wam pokażę ...mi bardzo odpowiada wersja minimalistyczna , zwłaszcza, że tłem dla lampy będzie kredens ...a co do długości kabli to się mylisz idealnie co do milimetra ...góra łączona w kostce ...świetna ta kompozycja w ramce na Twojej inspiracji Rere dzięki a bańki Philipsa kupione :) są boskie Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no i nie wiem dlaczego zdjęć nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 i dla Narendil Lasche, wgrywaj jeszcze raz zdjęcia, bo nie skręci! PS. Paczki nadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 próba dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.04.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 moje fotele jadą :) a teraz Pani mnie podsumuje i szybko wyśle numer konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts