Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

się przestawi :) na razie lampa nawet nie umocowana do sufitu ...wisi na jednym kablu, bo wyszła umieszczona w poprzek stołu ;) no ale tak to jest jak człowiek się spieszy ...choć pomysł lampowy i przygotowanie trwały i trwały ...opowiem wkrótce na blogu bo było dość zabawnie :)

o super !!!! pierwsza odważna !!!! jeśli mogę, ja bym tylko ją troszkę zagęściła. tzn owinęła bym parokrotnie w każdym miejscu kabelkiem wokół "sosny";) i zróżnicowała bym długość kabelków ( bo one i tak nie wyjdą nigdy idealnie równo ;), a tak będzie to celowy efekt. coś jak na fotce odnihiru ) doda to jej takiej nonszalancji . będzie mniej "łysa", ascetyczna. no chyba, że o taki minimalizm chodziło :D

... i cikawam, jak rozwiązałaś techniczne połączenie kabli, na górze lampy :D, bo to zawsze największe wyzwanie :confused:

ja zawsze wiedziałam, ze na Ciebie można liczyć, nasza Ty Pionierko !!! rewelacja!!! i to takie Twoje :D:yes:

ja to najbardziej uwielbiam te żarówki w takich diejłajach :yes:...tylko nie wiem, "coto"

http://www.shelterness.com/pictures/diy-branch-pendant-lamp-4.jpg

w tych tradycyjnych eo. troszku drażni mnie ten biały kołnierzyk...ale się pewnie czepiam :D:D:D

Edytowane przez aricia

Nihiru kable na pewno zostają białe :) za ciemno mi w salonie z jasnymi lampami ....a może znajdzie się ktoś na wymiankę szara foto za białą ??? :) a oto zdjęcie poglądowe ...proszę sobie zwizualizować narożnik w miejscu sofy i foteli ...w ogóle sporo trzeba sobie u nas wizualizować :)

[ATTACH=CONFIG]111682[/ATTACH]

i dla Narendil

[ATTACH=CONFIG]111684[/ATTACH]

Aricia bardzo dziękuję :) spróbuję zamotać i Wam pokażę ...mi bardzo odpowiada wersja minimalistyczna , zwłaszcza, że tłem dla lampy będzie kredens ...a co do długości kabli to się mylisz ;) idealnie co do milimetra ...góra łączona w kostce ...świetna ta kompozycja w ramce na Twojej inspiracji

Rere :) dzięki

a bańki Philipsa kupione :) :) :) są boskie

Edytowane przez lasche