Kasia1719508754 18.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Laschenko material na fotele rewelacja!!!! Nawet sie nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Fajnie, że Wam się prosiakowy pomysł spodobał ...mojemu mężowi też ...będzie KOMPLECIK z zadkami miałam jeszcze inny pomysł na dwa różne materiały jeden na oparcie a drugi na siedzisko ale moi chłopcy (cała trójka !!!) się zbuntowali mój pomysł i świnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pepe świetne wnętrze wkleiłaś Anetko wosk to świetny pomysł ...choć przez chwilę myślałam, żeby podłokietniki machnąć na ten róż świnkowy ...ale są tak fajnie zniszczone, że mi trochę szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ale czadowe te fotele:jawdrop: Miejsce stworzone wprost dla nich:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.04.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 HELOŁ Dawno mnie tu nie było..... Przychodzę z prezentem. Nie wiem czy skorzystasz ale może komuś się przyda. Jak dla mnie rewelka a ceny śmieszne. http://www.asprod.eu/catalog/product_info.php?cPath=52_61&products_id=114 Ja osobiście zapałałam miłością do tego: http://http://www.asprod.eu/catalog/images/PJ_KOK_38_53_2UO_4K.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.04.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 choroba cos mi nie wyszło http://www.asprod.eu/catalog/images/PJ_KOK_38_53_2UO_4K.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lasche, chyba nie ma bardziej oryginalnego domu jak Twój Dzięki za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.04.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Agawi dzięki Siner no heloł ...rzeczywiście całkiem o mnie zapomniałaś a ten link to znam zdaje się ...Anetko to nie Ty kupowałaś tam wiaderko w okolicach świąt? Rzeczywiście świetne ceny i mega fajne rzeczy ANiu fajnie, że jesteś A teraz pytanie ogrodniczy ...tak tak wiem ...u mnie to nowość ale przygotujcie się, bo lasche musi myśleć o ogrodzie i to ekspresem Mam zakupioną w święta jodłę srebrną i chciałabym wsadzić ją w narożniku działki. Moi rodzice - rolnicy twierdzą, że to niezbyt trafne miejsce, bo korzenie bardzo się rozrastają. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.04.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Po przemyśleniu sprawy równie dobrze może być to świerk srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lasche, a weź se kobito wyczyść skrzynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 O ile dobrze pamiętam, to większość świerków ma płytki system korzeniowy, więc rodzice pewnie mają rację. A w czym w zasadzie leży problem? Boją się że korzenie zniszczą podmurówkę ogrodzenia? To chyba raczej nie grozi - mój tato posadził cały rząd świerków przy ogrodzeniu, wyrosły baardzo wysokie a ogrodzenie nienaruszone. Ja świerków nie lubię (nawet tych srebrnych) bo bardzo zakwaszają ziemię, a w obrębie ich korony absolutnie nic nie urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.04.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aniu skrzynka wyczyszczona z lekka Nihiru rilly ??? jak to nie urośnie ...i co ja mma teraz z tą choinką zrobić ...ja tam chciałam jakieś krzaczki kolorowe ...po rabatce widzianej u Ani mi się zachciało róg zagospodarować ...a rodzicę mieli wizje, że korzenie drzewa dom atakują ...jak z filmów Hitchcocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) bardzo rilly : jedyny pomysł, jaki mam na zagospodarowanie miejsca pod świerkami (po fiasku wszelkich prób z różnymi roślinami) to wyłożenie płytami i zrobienie tam albo jakiejś strefy komunikacyjnej albo miejsca do siedzenia. u mnie będzie raczej to pierwsze, bo nie mam ochoty wyławiać igieł z kawy ale u Ciebie to chyba dookoła pnia można by tylko chodzić w tym rogu dodatkowe utrudnienie jest takie, że dorosły świerk traci gałęzie od dołu i przestaje wtedy pełnić funkcję osłony od ulicy jakby te gałęzie szły od samej ziemi, to problemu by nie było oczywiście mówimy o perspektywie 15-20 lat z tym że raczej nie możesz liczyć na to, że przez 15 lat ten świerczek będzie Cię osłaniał od ulicy, a potem go wytniesz - za wycięcie dorosłego srebrnego świerka trzeba zapłacić kuupę kasy edit: przypomniałam sobie, że robiłam zdjęcia tatowych świerków dla którejś forumowiczki, która się zastanawiała jak gęsto sadzić świerki - na pierwszym zdjęciu ten świerk bliżej domu to właśnie świerk srebrny - te kwiaty na pierwszym planie rosną tuż poza zasięgiem jego korony http://i1.fmix.pl/fmi2612/9b850298001cf7014e80aa39/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi489/1deb33990013525d4e80aa22/zdjecie.jpg Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez nihiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja chciałam tylko wtrącić, że mi prawie pod;) 15letnim świerkiem pięknie rośnie rhododendron:) dobry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no ładnie - wyszło że bzdury opowiadam:) no ale mówię jak jest u nas - być może marni z nas ogrodnicy dla porządku dodam jedynie, że na drugim zdjęciu widać, że pod świerkiem jałowiec jakoś daje sobie radę a z dobrych wieści jest jeszcze taka, że świerk srebrny ma mniejszą średnicę korony niż pospolity, więc jeśli Lashe ma w tym rogu trochę miejsca, to może dookoła obsadzić krzewami i tej pustki nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 mało się znam na ogrodnictwie ale tak myślę, że chyba wszystko co kwaśnolubne i lubiące półcień dałoby radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Lasche, moi rodzice mają świerk srebrny. I to chyba nawet w rogu działki. Będę u nich w weekend, to popytam tatę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ojacie, znowu masz to , co chciałaś !!!!! ( mówię o fotelach) to się nazywa nonkonformizm !!!!! mnie też się zawsze marzyły podobne krzesła, tylko całkowicie drewniane z siedziskiem i oparciem ze sklejki. tylko, że u mnie jest skandalicznie wąsko, nawet jak na takie foteliki ... a przydałyby się... pocieszam się, że i tak nie mogę na nie trafić Twoje będą super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Zajebiste te fotele . Kucham je . Mi by się podobały z totalnie odjechaną tapicerką (te świnki są super), ostrą krzykliwą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja mam dwa świerki kłujące, są jeszcze małe, nie lubię ich ale nie wyrzucę bo mnie mąż zabije. Znacznie bardziej wolę jodły koreańskie mimo, że rosną powolutku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts