lasche 21.04.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 No i właśnie ja nie wiem teraz co ja mam Może podpowiecie ? trochę tam to drzewko widać no i news dnia założyliśmy trawnik dla tych znających się i mniej ...zapraszam http://laschejunk.blogspot.com/2012/04/zakadamy-trawnik.html uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.04.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 lashe... to coś z bombkami to świerk srebrny. Zanim go posadzisz upewnij się, że nie jest zdechnięty. Drzewka, które sprzedają nam na świeta mają tak pokaleczoną bryłę korzeniową, że w 99% nic z nich nie będzie. Zobacz do jak małej doniczki wciskają te korzenie. No nie ma bata żeby to była cała bryła. Odcinają wszystko co najważniejsze i wciskają kit, że można potem sobie posadzić w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Lasche, podpytam dzisiaj tatę. Siner, co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Drzewka, które sprzedają nam na świeta mają tak pokaleczoną bryłę korzeniową, że w 99% nic z nich nie będzie. Zobacz do jak małej doniczki wciskają te korzenie. No nie ma bata żeby to była cała bryła. Odcinają wszystko co najważniejsze i wciskają kit, że można potem sobie posadzić w ogródku. dwukrotnie mi ten kit wciskali i dwukrotnie drzewka poszły na opał A dziś mój ślubny to mnie do łez rozbawił... - to kiedy ta Twoja forumowa koleżanka przyjeżdża - no tak w pierwszej połowie lipca - aaa, a to ok, to będzie czas coś porobić i odmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Narendil, witaj kochana. U nas nic ciekawego, po staremu, bryndza i za cholerę nie mogę sprzedać mieszkania. Chętni są bo osiedle na którym mieszkam uchodzi za prestiżowe ( nie wiem w sumie dlaczego) ale ceny które proponują są delikatnie mówiąc z dupy. Czekam, przyjmuje nowe wycieczki i żyję nadzieją, że może w końcu mi się uda. Ile jeszcze potrwa moja męka z wirtualnym urządzaniem domu? no ile Ja się pytam!!!!!!! Upatrzony przeze mnie dom stoi i czeka chyba na mnie...... Dostaję juz kur..... Mam już wszystko wybrane i skosztorysowane, zrobiłam przeróbki na projekcie ... no mówię Ci jest boski. Ma wszystko to czego nam potrzeba tylko kuźwa nie mam za co go kupić!!!! Szlak by to. A co u was? Obroniłaś się czy cóś? Pozdrawiam. Sorki lashe za zaśmiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Gratuluję cudownego taty Pięknie postaraliście się przy zakładaniu trawnika. Podczytuję i podziawiam cię za odwagę nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 24.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ah, jej, gratuluję trawnika Podglądam Twój dom regularnie i uważam, że jest bardzo oryginalny, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No to może to sie nada. Towarzystwo tu przecie mocno literkowo-cyferkowe. http://tillyscottage.com/wp-content/uploads/2011/11/2009-09-14-abcs-225x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a to mnie rozwaliło na maksa - w sumie nie wiem czemu. http://tillyscottage.com/wp-content/uploads/2011/11/plates-as-headboard.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.04.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 widziała Pani? :http://nordicbliss.co.uk/blog/2012/04/kitchen-in-marble-and-white/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 lasche absolutnie boski wiatrołap Ci się szykuje! Jest super a z obitymi fotelami będzie w ogóle świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lasche, dopytałam taty. Mają świerk srebrny w rogu. I wszystko z nim w porządku. Oczywiście nie rośnie przy samym ogrodzeniu, tak mniej więcej pół metra od. siner, jak ja się będę bronić, to cały świat będzie o tym wiedział Na razie siedzę i dłubię i końca nie widać Pewnie byłoby szybciej, gdybym w międzyczasie nie wybierała kibli i nie zastanawiała się czy płytki 5 cm w lewo czy 10 cm w prawo przesunąć... Trzymam kciuki za szybkie zakończenie wycieczek sprzedażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lasche kochana, a Ty mi powiedz - kupowaliście walec czy pożyczaliście? Potrzebuję na mały skrawek i zastanawiam się czy gdziekolwiek można to w markecie budowlanym pożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 dwukrotnie mi ten kit wciskali i dwukrotnie drzewka poszły na opał Nam się raz przyjęła i sąsiadom tez, ale to loteria:) Lasche gratki dla trawnika- póki co wszystko dobrze. Teraz trzeba czekać i obficie podlewać- codziennie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.04.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Lashulku, błagam - opowiedz mi o swoich liswach przypodłogowych - jak i czym je malowałaś i jakie są efekty (czy efekt choć trochę przypomina listwy pomalowane natryskowo? a jak z trwałością? - są bardziej podatne na obdrapania i odpryśnięcia niż te malowane fabrycznie?) Plizzzz, bardzo potrzebuję tych danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 lashe ... masz namiar na jakiś sklep internetowy z materiałami obicowymi - takimi odjechanymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.04.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aniu przekaż mężowi, że nie ma co się przygotowywać ...w końcu śmietnikowa lasche nadjeżdża Nelli AJpi witam i cieszę się, że CI się podoba Siner pierwsza inspiracja na tak druga to już nie moja bajka i trzymam kciuki za sprzedaż Aricia zalałam się łzami ja już chcem moją kuchnie (tupnięcie) chcę i już (tupnięcie, tupnięcie) ...a w ogóle to fajny ten taborecik, który od CIebie dostałam, ale w związku z Komunią starszaka mam szlaban na zakupy Pysiaczku bardzo dziękuję Narendil dziękuję za informację ...wkleję Wam wkrótce zdjęcia różka i może coś podpowiecie Yoka pożyczaliśmy (koszt 60 zł za dobę) ...jak chcesz mogę dopytać gdzie Agawi jak to codziennie ??? o kurcze jutro podlewamy :) Madziu malowałam farbą Betolux ...nie mam innych listew dla porównania ale jutro mogę zrobić zdjęcia mega przybliżeń ...da mnie jest ok ale różni nas estetyka szczegółów użytkuje dość krótko ale nie pitolę się i jadę mopem oraz odkurzaczem bez zahamowań ...odprysków brak Mirela ja szukam na angielskim ebay. A czy trzeba koniecznie obijać materiałem obiciowym ??? pytam, bo te moje prosiaki to chyba zwykła bawełna A teraz trochę o lampie ... JEST http://laschejunk.blogspot.com/2012/04/pracowita-sroda-lampa-z-brzoza-w-roli.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Agawi jak to codziennie ??? o kurcze jutro podlewamy :) A Ty pijesz coś codziennie lasche?:lol2: Trawka też chce:D W dni deszczowe masz wolne:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.04.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Lashe - to chyba zależy od tego jak czesto będą użytkowane. I nie wiem co tapicer powie na cienki materiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Lasche mnie tapicer powiedział, że materiał musi być gruby i obiciowy...bo primo nie może się przecierać no i po drugie primo oni go naciągają i mocują i właśnie te miejsca jeśli materiał jest nieodpowiedni to od razu kiepsko wyglądają...lece na bloga luknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts