Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nemi, Aricia, Yoka, Rere, Narendil, Bluezee, Aniu (Monika :) ), Siner, Pysiaczek, Słońce, Agawi, Madileo, Marzenko, Mugatko bardzo bardzo dziękuję za pamięć ...a szczególnie za stokrotki :)) Przypomniały mi się zeszłoroczne licytacje kwiatowe z Monah :)

Agawi ...czy ja piję ...no cóż zdarza się, zdarza :) :) (och Tobie o płyny w ogóle chodzi ???? ;) ) po 6 godzinnym dziennym podlewaniu zainwestowaliśmy w zraszacz ...jest to niewątpliwie cudo :)

Mirela, Anetko, Narendil chyba zaryzykuję z tą tkaniną ...najwyżej obije jeszcze raz za jakiś czas (Kasiu materiał jeszcze nie kupiony )...przy moim tempie zmian pewnie i tak wkrótce by mi się znudziły :) No i mam plan, żeby zrobić to sama ...ale czekam kiedy odwaga do mnie przypłynie :)

Kredka ...oj znam ja Orla Kiely ...chyba mogę to już napisać ;) w poprzedniej pracy byłam odpowiedzialna za jakość produktów a jednym z naszych klientów był producent świeczek dla orla kiely. Moje dziewczyny nakładały ręcznie transfer na szklanki, który wypiekały się w temp 200 stopni przylegając do szkła. Niestety mieliśmy wiele problemów z bąblami wody, które pękały w piecach tworząc dziury. Potem trzeba było wszystkie kwiatki przeglądać i wyłapywać te dziurawe. Aż mnie oczy bolą na samo wspomnienie ...choć wzory mają naprawdę świetne. Jako ciekawostkę powiem Wam, że był kiedyś taki projekt nałożenia czarnego transferu na białą szklankę ...to był las z sowami i sarnami ...po prostu cudo...niestety wzór nie zaakceptowali marketingowcy ...bardzo szkoda :)

Madziu przepraszam, że z opóźnieniem ale wybyliśmy nad morze na majówkę :) zdjęcia dzisiaj

A oto dzieło dnia wczorajszego :)

P1060198.JPG

półka na ludziki lego ...więcej jak zwykle tu

http://laschejunk.blogspot.com/2012/05/pracowita-sroda-poka-na-ludziki-lego.html

wieczorkiem nadrobię zaległości u Was

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

coś mi się popientroliło, albo jest "zarano" !!! nie mogę dodać komenta na Twoim blogu :cry: !!!!

super patent. ciekawe, czy nie poodpada toto ze ściany? ludziki, jak ludziki, ale skąd Ty tyle białych klocków wzięłaś???? zdaj relację, za parę tygodni, czy nie pospadały ze ściany...już zaczynam baniować, do czego tego śwaksu użyć :lol2: !!!!

jak zwykle dałaś radę !!!

http://images.quickblogcast.com/9/3/6/2/6/271615-262639/Superlady_web_final.jpg?a=74

Monika, spoznione zyczenia imieninowe - wszystkiego naj... i jeszcze troche :)

A pomysl z ludzikami super, tylko czy przy zciaganiu ludzikow nie odpadaja biale klocki ?

Ze nie jest to cala kolekcja to wierze, ale fajne "okazy" maja!

Na moje nieszczescie pokazalam twoje dzielo corce i teraz meczy mnie jak zrobic cos podobnego dla jej kolekcji ludzikow playmobil...:-?

Edytowane przez E & co.

Dzięki Pasie :)

A mnie obecnie gryzie pokój malucha ...starszaka pokój ogłaszam oficjalnie za ukończony (brakuje tylko drzwi ale to odległe plany ;) ). A w pokoju malucha utknęłam ...denerwuje mnie mnogość plastikowych pudeł (ale za to jakie są poręczne). Postaram się obfotografować tą moją drogę przez mękę ...wklejajcie ciekawe inspiracje pokoi przedszkolaka (jeśli na takie natraficie). A ja chyba przeniosę się z myślami do innego pomieszczenia, bo mnie denerwuje, że nic nie mogę wymyśleć :)

Dawaj te zdjęcia!

Ja poszłam na łatwiznę i jedne pojemniki zamieniłam na drugie: zamiast plastiku mam filc: http://www.jysk.pl/750/232/1995800/a/catalog. W promocji są tańsze. A promocje średnio raz na dwa miesiące.

Zdjęcie u mnie znajdziesz. Stoją sobie grzecznie w expeditach ;)