lasche 05.05.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Nemi, Aricia, Yoka, Rere, Narendil, Bluezee, Aniu (Monika ), Siner, Pysiaczek, Słońce, Agawi, Madileo, Marzenko, Mugatko bardzo bardzo dziękuję za pamięć ...a szczególnie za stokrotki ) Przypomniały mi się zeszłoroczne licytacje kwiatowe z Monah Agawi ...czy ja piję ...no cóż zdarza się, zdarza :) (och Tobie o płyny w ogóle chodzi ???? ) po 6 godzinnym dziennym podlewaniu zainwestowaliśmy w zraszacz ...jest to niewątpliwie cudo Mirela, Anetko, Narendil chyba zaryzykuję z tą tkaniną ...najwyżej obije jeszcze raz za jakiś czas (Kasiu materiał jeszcze nie kupiony )...przy moim tempie zmian pewnie i tak wkrótce by mi się znudziły No i mam plan, żeby zrobić to sama ...ale czekam kiedy odwaga do mnie przypłynie Kredka ...oj znam ja Orla Kiely ...chyba mogę to już napisać w poprzedniej pracy byłam odpowiedzialna za jakość produktów a jednym z naszych klientów był producent świeczek dla orla kiely. Moje dziewczyny nakładały ręcznie transfer na szklanki, który wypiekały się w temp 200 stopni przylegając do szkła. Niestety mieliśmy wiele problemów z bąblami wody, które pękały w piecach tworząc dziury. Potem trzeba było wszystkie kwiatki przeglądać i wyłapywać te dziurawe. Aż mnie oczy bolą na samo wspomnienie ...choć wzory mają naprawdę świetne. Jako ciekawostkę powiem Wam, że był kiedyś taki projekt nałożenia czarnego transferu na białą szklankę ...to był las z sowami i sarnami ...po prostu cudo...niestety wzór nie zaakceptowali marketingowcy ...bardzo szkoda Madziu przepraszam, że z opóźnieniem ale wybyliśmy nad morze na majówkę zdjęcia dzisiaj A oto dzieło dnia wczorajszego półka na ludziki lego ...więcej jak zwykle tu http://laschejunk.blogspot.com/2012/05/pracowita-sroda-poka-na-ludziki-lego.html wieczorkiem nadrobię zaległości u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 coś mi się popientroliło, albo jest "zarano" !!! nie mogę dodać komenta na Twoim blogu !!!! super patent. ciekawe, czy nie poodpada toto ze ściany? ludziki, jak ludziki, ale skąd Ty tyle białych klocków wzięłaś???? zdaj relację, za parę tygodni, czy nie pospadały ze ściany...już zaczynam baniować, do czego tego śwaksu użyć !!!! jak zwykle dałaś radę !!! http://images.quickblogcast.com/9/3/6/2/6/271615-262639/Superlady_web_final.jpg?a=74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No właśnie, można te ludziki swobodnie zdejmować i ponownie zakładać? Ale pomysł świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 05.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Monika, spoznione zyczenia imieninowe - wszystkiego naj... i jeszcze troche A pomysl z ludzikami super, tylko czy przy zciaganiu ludzikow nie odpadaja biale klocki ? Ze nie jest to cala kolekcja to wierze, ale fajne "okazy" maja! Na moje nieszczescie pokazalam twoje dzielo corce i teraz meczy mnie jak zrobic cos podobnego dla jej kolekcji ludzikow playmobil... Edytowane 5 Maja 2012 przez E & co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Czadowy pomysł z ludzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Genialny pomysł. Wszystko wydaje się całkiem proste w wykonaniu, a efekt... wow! Mam nadzieję, że klocki będą się mocno trzymać dzięki tej magicznej substancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.05.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dzięki (Aricia hi hi )...sprawdziłam ...na razie klocki się trzymają ...poczekam na najazd kolegów i dam znać Dla Magdy zbliżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 świetny pomysł z tymi ludzikami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.05.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dzięki Pasie A mnie obecnie gryzie pokój malucha ...starszaka pokój ogłaszam oficjalnie za ukończony (brakuje tylko drzwi ale to odległe plany ). A w pokoju malucha utknęłam ...denerwuje mnie mnogość plastikowych pudeł (ale za to jakie są poręczne). Postaram się obfotografować tą moją drogę przez mękę ...wklejajcie ciekawe inspiracje pokoi przedszkolaka (jeśli na takie natraficie). A ja chyba przeniosę się z myślami do innego pomieszczenia, bo mnie denerwuje, że nic nie mogę wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jezus marjo.... czy tam widać ludka z lego ninjago ? Jeśli tak to chowam się z kompem do kibelka. Jak mój synuś to zobaczy to wyrwie mi monitor z laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.05.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dawaj te zdjęcia! Ja poszłam na łatwiznę i jedne pojemniki zamieniłam na drugie: zamiast plastiku mam filc: http://www.jysk.pl/750/232/1995800/a/catalog. W promocji są tańsze. A promocje średnio raz na dwa miesiące. Zdjęcie u mnie znajdziesz. Stoją sobie grzecznie w expeditach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Zdjęcie u mnie znajdziesz. Stoją sobie grzecznie w expeditach a czy się ....... kurzą ? So ma ikeowskie różowe (a jakże) i czarne. Kurzą się niemiłosiernie i nie mam patentu jak go sciągnąć z tych pudełek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie kurzą się. A może ja nie widzę?Chociaż nie, obok stoją też takie dwa z IKEA i rzeczywiście jakby przyszarzałe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 08.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Fajowe legowe chłopki. Staszek podrośnie to pewno też ptaszki pójdą w odstawkę i trza będzie w klocki inwestować Orla Kiely:) Jestem zakochana w radiu z jej wzorem za jedyne 800zł i pojemnikach kuchennych, których nie da się u nas kupić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 lasche ... szukam czegoś na fotele ... myślałaś o Marimekko http://www.scandinavia-design.fr/tissus-marimekko-fabrics_en.html ? Pasuje mi do Ciebie (i do mojej wizji foteli)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.05.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Marimekko to ja lubię ale ceny to już bardzo nie A teraz zdjęcia pokoju malucha ...ale zanim one oto trawa o poranku ...było dziś cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 no to ślicznie ...to ja się tyle zdjęć nawklejałam a tu cisza??? mam nadzieję, że szykujecie morze inspiracji - pomysłów dla mnie ale trawkę to możecie pochwalić już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts