aricia 16.05.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ten dział mnie zabił http://www.maisonsdumonde.com/v2/FR/fr/meubles/industriel-loft-20e671b79500db2d15ee3e8e3270f798.htm?currentPage=0&a oni w ogóle deliwerują do polandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.05.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Kamień z serca ! |A już myślałam, że się obrazisz za tę moją ciętą gębę. Uważam, że jeśli ktoś mnie prosi o szczerą opinię to wypada jej udzielić.Kolejna moja "delikatne sugestia" to taka, żebyś jednak postarała się nie być taka dosłowna w dodatkach. To, że Tobie się podoba półka ze złomu czy innego wynalazka, niekoniecznie musi podobać się chłopakom. Ja bym poszła raczej w ostrożny i stonowany wystrój, po to żeby uwidocznić ciekawe dodatki. Na przykład: maluch lubi samochody tak ? No to zrobiłabym mu jakiś warsztat czy kącik do majsterkowania i zadbałabym o to żeby tam właśnie pojawiły się kolorowe metrówki, kolorowe, drewniane narzędzia, na ścianie jakiś schemat budowy czegoś tam.Z doświadczenia wiem, że najprostszy trick wyznaczający strefy to np. dywaniki czy ustawienie w poprzek jakiejś konsolki czy stoliczka, może odwrócenie jakiejś małej dziecięcej kanapki itp. Pomysł z szafą bardzo fajny, ale może zabierać sporo miejsca. Może by tak zamocować na ścianie drzwiczki od szafy wystylizowane na coś tam np: niech te drzwiczki udają klapę od samochodu. Tak jak mechanik podnosi maskę samochodu do naprawy silnika. Chłopcy by sobie to podciągali i wskakiwali do dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 taki mały OT..... nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę się doczekać oczywiście planuję pójść BEZ dziecka, żeby było jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ten dział mnie zabił http://www.maisonsdumonde.com/v2/FR/fr/meubles/industriel-loft-20e671b79500db2d15ee3e8e3270f798.htm?currentPage=0& a oni w ogóle deliwerują do polandii? aricia, ja tą lampą jestem zauroczona: http://www.maisonsdumonde.com/FR/fr/produits/fiche/suspension-newton-116945.htm Ale Wam się nie podobała I chyba nie wysyłają do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 że niby mnie się nie podobała ??? wooolne żarty !!!! sama z chęcią bym ją przytuliła , gdyby nie to, że nie daje zbyt wiele światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No chyba się nie spodobała, bo ją zignorowałyście Ale i tak mnie na nią nie stać i nie mam jej gdzie powiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No chyba się nie spodobała, bo ją zignorowałyście Ale i tak mnie na nią nie stać i nie mam jej gdzie powiesić... narendil.... zajefajna lampa. I patrząc na ceny innych ( często koszmarnych lamp) nie uważam jej za drogą. Pisz list do Świętego - może Cię wysłucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.05.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Pisz list do Świętego - może Cię wysłucha. To razem z lampą musiałby jeszcze większy metraż przynieść A tego mój mąż w tak krótkim czasie by nie przeżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 takie tam lampki http://www.barnlightelectric.com/chandeliers/rustic-chandeliers/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 monia !!!! choć too szybciutko, bo zaśmiecimy Ci wątek ja z zagadką jak taki kolor blachy ocynkowanej: http://www.jula.pl/mediaarchive/6123744/main/799027-jpg.jpg zamienić na taki kolor: http://stores.homestead.com/hudsongoods/catalog/Industrial%20Bin%20End%20Tables%201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 17.05.2012 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lasche, zdradz prosze skad masz te kinkiety (reflektorki) ktore wisza na klatce schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.05.2012 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Rasiu ta ściana, na której stanie szafa to będzie taki trójkąt prostokątny z kątem u góry więc nie wiem czy da radę zamontować tak jak proponowałaś ...ale skłaniam się nawet ku dziurom w końcu dzieci mają 4 lata tylko raz w życiu :) Narendil nie wiem jak to się stało, że ja u Ciebie przeoczyłam TAKĄ lampę (dla mnie super cud miód) Siner moi chłopcy (oprócz sugestii złotego pokoju starszaka ) generalnie mają gdzieś jak ich pokój będzie wyglądać, aby było dużo miejsca i zabawek (no to faceci są :) ). Lojalnie muszę stwierdzić, że każdą, nawet drobną zmianę, witają krzykami WOW. Dla mnie układ idealny Podejrzewam, że około 10 - 12 roku życia wywalą wszystko i każą malować trupie czachy więc korzystam puki mogę. Warto też dzieciom pokazać, że wystarczy chcieć i można wymyślić coś z niczego. Zwłaszcza wtedy, kiedy Cię na to coś nie stać :) ale pomysł na schemat budowy czegoś tam kradnę Jeśłi chodzi o klapkę zamiast szafy to wydaje mi się, że to mniej bezpieczne rozwiązanie ...generalnie myślę intensywnie jak by tu rozwiązać wentylację w tej "tajnej bazie". BO mam wizję, że chłopcy zatrzaskują się w szafie ...brrrr....i cały pomysł jest jakby mniej atrakcyjny ale może szafa, która się nie domyka ?? Aricia ty skarbnico inspiracji odpowiedz na zagadkę - wystawić na zewnątrz? Barnlight przerabiałyśmy (Ty też moja Droga ) jakiś 100 stron temu :) Ach te Hamerykańce ...mają więcej skarbów niż my a trailer obejrzę potem, bo mi się dzieciaki obudzą Pamiętacie moje lustrzane marzenia??? takie na łańcuchu, z lat 30 ??? najlepiej zardzewiałe??? otóż jest ...ale niestety okazało się, że lampa wisi za nisko ...i albo łańcuch będzie widoczny a ja sobie nogi utnę w okolicach kolan ...albo nie widać łańcucha ...łamię się, którą opcję wybrać hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.05.2012 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Greenleaf z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.05.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) a może odwróć kinkiet? ta szafa na fotce sto i pod skosem, ale po prawej stronie jest też "normalne" przejście do tego tajemniczego pomieszczenia. generalnie pomysł fajny, ale myślę, że na siłę nie ma co go realizować. równie dobrze możesz im skonstruować*jakiś super szałas ze starych prześcieradeł, coś w tym stylu ale w męskiej wersji http://cdn.indulgy.com/XW/or/zm/270778996315722259LuXLczsTc.jpg mnie ta szafa kojarzy się z panem Ziółko, którego grał Adolf Dymsza, w powojennej komedii "Skarb". On też "mieszkał" w szafie 100 stron temu, mówisz...a podobało mi się choć ? mnie cały czas blokuje grzejnik u młodego . miałam go zabudować blachą, ale są pewne trudności no i pomyślałam se, że mogłabym postawić ta cynkowy regalik, którego plecy obiłabym metalową siatką. i tak zasłoniłabym ten pierdzielony grzejnik. ( póki co, nie chcę robić nic na stałe, wszak za dwa lata może stanąć w tym miejscu biurko ) no i tu pojawił się problem : czy regalik ocynkowany, czy biały może ? mnie najbardziej widziałby się czarny, ale czarne są tylko wysokie...a może pomalować ten ocynk? ale czym? a może zostawić, niech będzie taki "ocynkowaciały", a poustawiać czarne pojemniki? co ? jak myślisz? Ty powinnaś wyczuć ten look Edytowane 17 Maja 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.05.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 TEn newton jest uroczy. Choć ja jednak uważam, że cholernie drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 lashe... jakoś nie kumam z tą skrytką-niewidką Czy to ma być przejście przez jakąś dziurę w ścianie do innego pomieszczenia czy też chcesz im wykroić jakiś kawałek z pokoju i go jakoś obudować ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja zrozumiałam, że to przejście do pokoju brata ale może się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 17.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nie do pokoju brata. Ja zrozumiałam, że Lasche chce odciąć trójkątną część pokoju synka ścianką kg, przed nią postawić szafę (lub same jej drzwi) i zrobić w szafie przejście do tajemnego trójkątnego zakamarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.05.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 narendil.... Wiem, że to nie to samo co ta twoja wymarzona ale może ze względu na cene da się przełknąć co? Mały tuning, trochę farby i będzie spoko. http://www.planetadesign.pl/?1248,lampa-azione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lustro boskie Szkoda, że łańcuszka nie widać w całej okazałości, ale i tak jest świetnie. Lasche, ostatnio pytam o to wszystkich posiadaczy kinkietów w liczbie sztuk 1, to i Ciebie zapytam: masz wystarczająco dużo światła do mejkapu, mąż do golenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts