cronin 29.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Masz cudowną Rodzinę Lasche, a Twoja Mama czerpie z Was siłę i z tego miejsca w którym mieszkacie, wspaniała atmosfera i ludzie którym się chce a Tata Lasche wygląda na niezłego szaleńca, chyba masz to po Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.05.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 no i wydało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Lasche super:))))))) bombowa, wyskokowa rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.05.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 oj wyskokowo tez było ...ale ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Podobna do mamusi chyba jesteś . Z Twoich Rodziców bije taka radość cudnie! Pomysł mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Hej Lasche, super balanga:lol: Bardzo przypomina mi to potańcówki w Stanach- mojej mamy brat, który mieszka tam od 20 lat często wysyła nam foty. Widać, że wszyscy świetnie się bawiliście:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 29.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wow!Ślicznie wyglądasz! Szaleństwo niezłe,faktycznie do Mamy jesteś bardzo podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Widać, że się wszyscy świetnie bawili. Cieszę się, że z mamą Lasche wszystko wporządku. Uściski dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Fajnie tam u was. Aż dziw bierze, że są jeszcze takie miejsca gdzie ludzie potrafią się tak integrować. Kuźwa, Ja nawet nie wiem jak się nazywa mój sąsiad z vis a vis ( ja go nazywam pieszczotliwie psychopatą Twój tata to niezłe ciacho- możesz mu powtórzyć. Uwielbiam takie klimaty. Marzę o kilku hektarach na mazurach i takich potańcówkach co sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 lashe jest podobna do taty !!!! Najmłodszy lashek też ( do dziadka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 lashe jest podobna do taty !!!! No pewnie- jak każda córka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Zdjęcie nr2/2 (drugie z drugiej serii) jest tak rewelacyjnie rock'and'rollowe, że obrazuje całe moje wyobrażenie o Laschowej Rodzince w 99%. (1% zostawiam sobie na krzywego gwoździa pomalowanego łapkami Twoimi Lasche;), którego w tym pięknym osb z pewnością bym nie znalazła:lol:). Proszę wybacz mi moją skrzywioną wyobraźnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.05.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 rewelacja ! u mnie na osiedlu przydałaby się taka imprezka integracyjna... bo większość zna się jedynie z zebrań wspólnoty, a tam atmosfera bywa dość często mało przyjazna..co nie wpływa korzystnie na stosunki międzyludzkie buziaki dla całego laschowego składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 U mnie na wsi integruje się nie cala wieś ale nasze osiedle. Co roku organizowane jest spotkanie przy piwku z grilem i potańcówka. W tym roku wróciłam do domu ok 2 Fajne są takie imprezki. A wy wyglądacie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) lashe jest podobna do taty !!!! Najmłodszy lashek też ( do dziadka) Pozwolę sobie się nie zgodzić . Widzę zdjęcia mamy Lasche i widziałam Lasche jest b. do mamy podobna . Do taty pewnie też w końcu to mieszanka genów wybuchowa na dodatek . Edytowane 30 Maja 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.05.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lasche fajnie Was wszystkich znowu zobaczyć w swietnych nastrojach, pogodnych, szczęsliwych...wielka bużka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Lashe, właśnie jak oglądałam zdjęcia z potańcówki to je usunęłaś. Ale impreza wygląda na zdjęciach wspaniale. Ściskam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.05.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Oj wielkie dzięki ...zwłaszcza za życzenia dla mamusi (Rasia uśmiałam się do łez). Dementuję plotki TAK - tato lasche to niezłe ciacho NIE - lasche nie jest podobna do mamy NIE - małe laschotką czyt. maluch jest podobny do rodziny męża TAK - fajna z nas wesoła rodzinka :) i zagadka (wesoła też ) http://laschejunk.blogspot.com/2012/05/ludzie-listy-pisza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 E tam niepodobna, kto to widział takie bajki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 monia, pod żadnym pozorem nie zaglądaj do mady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts