rere79 22.06.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rere a kiedy jedziecie? Narazie nie mam wyznaczonej konkretnej daty. Poprostu jak będzie ładna pogoda, wsiadamy i jedziemy. Wkońcu do Krakowa mamy tylko 1.10h. Do Pl lecimy 25 lipca, więc jak się uda to końcem miesiąca lub początkiem sierpnia zawitamy w Kraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 22.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Lasche jak będziecie stacjonować w Szczawnicy to ze Szczawnicy do Jaworek i tam piechotą do Wąwozu Homole . Jak chcecie więcej połazić po Pieninach to lepiej znaleźć nocleg w Sromowcach. Ponieważ ze Szczawnicy czy Krościenka w Pieniny to dość spory kawałek ( bez samochodu ). A lody najlepsze są w Nowym Targu ( to już legenda lodziarska ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kochana ja siedzę na 4 literach i póki co się nie ruszam:lol2: a lanie Cię nie ominie:D:yes:nawet Tata Lasche nie pomoże:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jedzie z nami też pewna australijska (to dłuuuuuuga historia ) wegetarianka ...i martwi mnie trochę co ja jej dam do jedzenia ...no przecież nie konserwę turystyczną Kochana, teraz w puszkach również wegetariańskie żarcie można kupić NArendil 2 dni temu kupiłam mapę ...chłopcy przepadli na długie godziny ...maluch szukał znaczków a starszak czytał objaśnienia w legendzie ...i bardzo rozśmieszyło ich, że góry zaznaczone są takimi kółeczkami, które się zmniejszają Bo to mało logiczne jest! Góra rośnie, a kółko maleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ok! Trzymam za słowo i się doczekać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wspaniała wycieczka się zapowiada:yes: Jak będziecie w Szczawnicy, to polecam wdepnąć do bliziutko położonej Szczawy-bardzo malowniczo położona miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 potem siądziemy ze SKibusią (i może w końcu Anią) przy kawce i będziemy oglądać Chętnie, chętnie, tylko nie mam już we Wrocku bazy noclegowej, bo mieszkanie wynajęte więc sama rozumiesz... Bywać będę rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dziewczyny, w takim razie trzeba koniecznie zrobić spotkanie. Yokasia też już do mnie pisała z propozycją spotkania. Jakbym miała już kupionego grilla, to byśmy się mogły spotkać u mnie, ale niestety małżonek nie jest zdecydowany i co najwyżej zapraszam na kawę. Chyba, że wy macie jakieś cud urządzonko do kiełbasek? My wracamy 19 lipca i wtedy możemy się umówić (nie wiem lashe, kiedy ty się wybierasz na obóz?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.06.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 pozwolę sobie podrzucić fotkę ...gdyyyyż : po pierwsze primo: wykorzystałam do jej zrobienia zareklamowany przez Cię program po drugie primo: zarażona Twoimi inspiracjami () poczyniłam w końcu obudowę na kaloryfer !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.06.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 p.s. mam jeszcze jeden fajny program, którym można "przyozdabiać" gotowe już fotki. old photo pro. wychodzą takie retro np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 24.06.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Pieniny są piękne! Polecam wąwóz Homole i przełom Dunajca (pieszo, rowerami lub tratwą). Bardzo malownicze miejsca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.06.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Lasche a ja polecam, bliżej Ciebie - zamek w Mosznej CHyba że już tam byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.06.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Rere w sierpniu my będziemy niestety już po urlopie Juszczakówka raz jeszcze dziękuję za zaproszenie i przemiłego priva ...strasznie mi szkoda, żę nie mogę się z Wami zobaczyć ...no i dzieki za cenne rady Anetko Ty leniu no nic do zobaczenia we Wrocławiu hi hi Narendil ...wegetariańska turystyczna ??? świat na głowie staje Yoka, Aniu, Skibusia ja będę w 2 i 3 tygodniu lipca we Wrocławiu , więc możemy się jakoś umówić (a na obóz jedziemy już w sobotę) Agawi bardzo dziękuję za info Ajpi, Ida dzięuję i piszcie, piszcie do soboty A tu jak tworzymy nasz przewodmnik po Pieninach http://laschejunk.blogspot.com/2012/06/pieniny-wakacje-z-dziecmi-odc1-plan.html Aricia no WWWWWOOOOOOWWWW ...i to się nazywa junksowy regalik super a w programiki wpadlam po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 26.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Nieśmiało napiszę, że pociąg zatrzymuje się w mojej miejcowości i z tej miejscowości będziecie mieć przesiadkę na busa ( autobusy raczej już nie kursują ) iiii (oczywięcie jak jesteś zainteresowana, nie chce się narzucać broń boże ) napisz, o której godzinie będzecie to ja Wam napiszę, o której godzinie macie busy do Szczawnicy lub Sromowiec ( co byście długo nie stali na przeciągach ) i jak najszybciej przemieścili się do celu.... P.S z tego co widzę na blogu to chcecie w Krakowie wsiąść do busa na Szczawnicę a ja myślałam, że jedziecie pociągiem Wrocław - Zakopane .... i tutaj już nie pomogę Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.06.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Juszczakówka jedziemy nocnym z Wrocławia do Krakowa ...w Krakowie będziemy o 6 rano i mamy PKS do Szczawnicy o 7 ...A jest jakaś inna trasa dojazdu? Bo okazuje się, że wspomniany wyżej pociąg nie ma już kuszetek ...więc największa atrakcja odpadła bardzo jestem rozczarowana...ale nie mamy jeszcze biletów na powrót ...choć pewnie relacja do Zakopanego będzie równie zapchana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 03.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 O kurczak , chyba sie spoznilam... ale moze gdzies w przelocie zajrzysz: dobre jedzonko jest U BABCI MALINY:) mysle ze i zagramanicznym gosciom zasmakuje i sie spodoba M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.07.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No i wróciliśmy ...było fantastycznie i wiemy już na pewno, że za rok ruszamy w Bieszczady Za to na pewno nie wybierzemy się już pociągiem ...chociaż toaleta z pedałem pokazującym dziurę uplasowała się na 2 miejscu w rankingu powakacyjnym chłopców TU trochę o naszych pierwszych dniach http://laschejunk.blogspot.com/2012/07/pieniny-z-dzieckiem-cz-1.html a wnętrzarsko zupełnie nic się u nas nie dzieje ...chyba zapadłam na chwilową stagnacje w tym obszarze ...przez dom przewalają się tabuny ludzi, grilujemy, leżymy w basenie ...ot życie na wsi ...na pocieszenie znajomy namalował nam kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Monia no jesteś nareszcie:hug:kurcze myslałam, że u Ciebie cos wiecej o Waszej wyprawie poczytam a tu akuku...lecę na bloga.A Bieszczady miały być w tym roku:P:P:P ja nadal za ta zmianę Waszych planów mam focha:P:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ty się nie fosz tylko nawiedzaj Wrocław ...mamy meeeega trampolinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mam swoją prawie 4 metrową:P:Ptrampoliną mnie nie skusisz, Musisz sie bardziej wysilić:hug: Mieliśmy być początkiem sierpnia ale oczywiście jak to u nas totalna wywrotka i nici z Wrocławia, do Gdańska jedziemy:p Byłam na blogu, fajną mieliście wyprawę! Młody w tej przyczepce jeżdził bez sprzeciwu? nasz za chiny nie da się wsadzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts