Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko odpowiedziałam

Aniu ...no i taka postawa jest wspaniała ...a może Wy się ze Stasiem wielkim chłopakiem do Wrocławia wybieracie? ha?

Drop Inn ale masz fajne sąsiadki w pobliżu :)

Aricia howk :) niezły jest ...to prawda ...aż mi szkoda mazać ...kiedyś pokazywałam już pingwiny w jego wykonaniu :)

Ruszyło się odrobinę wnętrzarsko :) tzn. mam kolejny pomysł :) realizacja jak zwykle 2030 ...

IMG_3119.jpg

więcej o pomyśle tutaj :)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/07/kable-nadtynkowe.html

A w realizacji buduję ostatnio głównie z kartonu

IMG_3106.jpg

http://laschejunk.blogspot.com/2012/07/urodziny-ksiezniczki.html

Co do spotkania to ja będę wiedziała więcej po wekendzie :)

U mnie wiecznie odwołania do bloga, bo szczerze mówiąć zastanawiam się nad pożegnaniem z FM. Może to kwestia lata i braku chęci udzielania się wnętrzarsko. A może dopadł mnie kryzys urządzania ...generalnie mało mnie tutaj . Dnie spędzam na 100% SLOW LIFE. To moja ostatnia dewiza. Z dziećmi, edukacyjnie ...no nijak to ma się do FM. ALe też i ciężko mi powiedzieć do widzenia. Zawarłam tu wiele świetnych znajomości (by the way dziewczyny co powiecie na piątek? u mnie? dzieci wyjeżdżają do dziadków więć będę w depresji ...przyjedziecie?). Ciężko powiedzieć do widzenia więc wpadam czasem przypominając o sobie i moim blogu :) Właśnie montuję post o Pieninach - dzień drugi :)

Anetko odepchałam się :)

I wiecie co ...w związku z tym, że nikt mnie nie chce żegnać (Anetko, Narendil :hug:) ...to zostaję :)

moi chłopcy na wakacjach u teściów do jutra więc wzięłam się za siebie ...dość tego lenistwa

Pamiętacie moje dylematy dotyczące pokoju malucha ...nadchodzą zmiany

IMG_3344.jpg

IMG_3342.jpg

A potem przyszła babcia i stwierdził, że półka biała wisi za wysoko i maluch nie będzie mógł dosięgnąć do kredek ...więc tato lasche przewiesił półkę ...w czasie olimpiady przewiesił, co powinno być mu nagrodzone w niebie :lol2: i ramki powiesił

IMG_3356 (765x1024).jpg

a teraz jeszcze pozostało coś w te ramki włożyć ...mam już kilka pomysłów ;)

Edytowane przez lasche

Monia ciesze się, że Zostajesz:wave::hug:

mnie się bardzo podoba efekt,tak przyjemnie zagęszczone... podeslij mi troche weny albo kopnij mnie w tyłek bo mam mega lenia:P

Świetnie to wygląda. Ja bym tam jeszcze obrazeczek nad białą pułeczką pierdykneła ;).

Rere ale nad którą? bo ja widzę tylko jedna i nad nią 4 ramki:rolleyes:

Dużo lepiej teraz wygląda ta ściana: wcześniej była taka trochę niedokończona, a teraz jest super!

I ja też się cieszę że nie likwidujesz wątku - wiadomo, że są okresy wnętrzarskiego zastoju, ale one miną a wtedy stary wątecek będzie jak znalazł:)

A póki co, zaglądaj do nas z blogiem:)

nihiru dobrze prawi. Nie znasz dnia ani godziny, kiedy wątecek się przyda :)

a teraz jeszcze pozostało coś w te ramki włożyć ...mam już kilka pomysłów ;)

Czyli będzie więcej zdjęć?

Bo to co pokazałaś wygląda smakowicie :)