rere79 17.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Lascheńko witaj po wakacyjnym wypadzie Anetko, Ty podkarpackie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.07.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 TO może szukanie krasnali w naszej kukurydzy ??? hi hi ...jeździł powiedziałabym z przyjemnością ...ale to urodzony podróżnik jak too do Gdańska ??? why why WItaje Rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Rere tak my w podkarpackim mieszkamy...Lasche na priv Ci wyslę o co chodzi z tym Gdanskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ja tam focha nie mam. Trochę mi smutno, ale daleko nie macie, to może kiedyś zawiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.07.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Lasche, fajnie, że wyprawa udana. Anetko, no to można powiedzieć, że mieszkamy po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.07.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 o!!! witaj, tony halik!!! ale ze znajomego zdolna bestyja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.07.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Anetko odpowiedziałam Aniu ...no i taka postawa jest wspaniała ...a może Wy się ze Stasiem wielkim chłopakiem do Wrocławia wybieracie? ha? Drop Inn ale masz fajne sąsiadki w pobliżu Aricia howk niezły jest ...to prawda ...aż mi szkoda mazać ...kiedyś pokazywałam już pingwiny w jego wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A i ja muszę pochwalić znajomego, ma bardzo fajną kreskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.07.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Hej, dziewczynki. To kiedy spotkanie? Ja mogę pomiędzy 1 a 5 sierpnia i potem po 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.07.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Ruszyło się odrobinę wnętrzarsko tzn. mam kolejny pomysł realizacja jak zwykle 2030 ... więcej o pomyśle tutaj http://laschejunk.blogspot.com/2012/07/kable-nadtynkowe.html A w realizacji buduję ostatnio głównie z kartonu http://laschejunk.blogspot.com/2012/07/urodziny-ksiezniczki.html Co do spotkania to ja będę wiedziała więcej po wekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.07.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 lasche lecę nadrabiać Twojego bloga bo dawno mnie tam nie było, a u Ciebie w wątku widziałam dużo odniesień do bloga Strasznie fajne jest to, że tak cudownie organizujesz czas swoim (i nie tylko!) dzieciom Lecę szukać relacji z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 U mnie wiecznie odwołania do bloga, bo szczerze mówiąć zastanawiam się nad pożegnaniem z FM. Może to kwestia lata i braku chęci udzielania się wnętrzarsko. A może dopadł mnie kryzys urządzania ...generalnie mało mnie tutaj . Dnie spędzam na 100% SLOW LIFE. To moja ostatnia dewiza. Z dziećmi, edukacyjnie ...no nijak to ma się do FM. ALe też i ciężko mi powiedzieć do widzenia. Zawarłam tu wiele świetnych znajomości (by the way dziewczyny co powiecie na piątek? u mnie? dzieci wyjeżdżają do dziadków więć będę w depresji ...przyjedziecie?). Ciężko powiedzieć do widzenia więc wpadam czasem przypominając o sobie i moim blogu Właśnie montuję post o Pieninach - dzień drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Lasche, nie gadaj głupot! Zaglądaj, nawet z odwołaniami do bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Monia no no no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 skrzynkę Masz zapchaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Anetko odepchałam się I wiecie co ...w związku z tym, że nikt mnie nie chce żegnać (Anetko, Narendil ) ...to zostaję moi chłopcy na wakacjach u teściów do jutra więc wzięłam się za siebie ...dość tego lenistwa Pamiętacie moje dylematy dotyczące pokoju malucha ...nadchodzą zmiany A potem przyszła babcia i stwierdził, że półka biała wisi za wysoko i maluch nie będzie mógł dosięgnąć do kredek ...więc tato lasche przewiesił półkę ...w czasie olimpiady przewiesił, co powinno być mu nagrodzone w niebie i ramki powiesił a teraz jeszcze pozostało coś w te ramki włożyć ...mam już kilka pomysłów Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Świetnie to wygląda. Ja bym tam jeszcze obrazeczek nad białą pułeczką pierdykneła . I się nie waż stąd odchodzić!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.08.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Monia ciesze się, że Zostajesz:wave: mnie się bardzo podoba efekt,tak przyjemnie zagęszczone... podeslij mi troche weny albo kopnij mnie w tyłek bo mam mega lenia:P Świetnie to wygląda. Ja bym tam jeszcze obrazeczek nad białą pułeczką pierdykneła . Rere ale nad którą? bo ja widzę tylko jedna i nad nią 4 ramki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dużo lepiej teraz wygląda ta ściana: wcześniej była taka trochę niedokończona, a teraz jest super! I ja też się cieszę że nie likwidujesz wątku - wiadomo, że są okresy wnętrzarskiego zastoju, ale one miną a wtedy stary wątecek będzie jak znalazł A póki co, zaglądaj do nas z blogiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 nihiru dobrze prawi. Nie znasz dnia ani godziny, kiedy wątecek się przyda a teraz jeszcze pozostało coś w te ramki włożyć ...mam już kilka pomysłów Czyli będzie więcej zdjęć? Bo to co pokazałaś wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts