aricia 19.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Jestem za wersją Yoki. Szafa bajkowa! A co z obiciem foteli we wiatrołapie? Masz już coś wybranego? Wszystkiego naj dla Ciebie i Męża z okazji rocznicy!! My wczoraj mieliśmy piątą !!! I z tej okazji zrobilismy sobie we trójkę wycieczkę do Centrum Nauki Kopernik, a później Małżonek zabrał nas do świetnej knajpki na rewelacyjną kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.08.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Aricia, grattulacje z okazji rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.08.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Rere dzięki Aricia ciągle chodzą za mną obicia świnkowe ...fajnie wyglądałyby z wieszakami zadkowymi. Żeby nie przesadzi rezygnuję z pomysłu my jako rodzinka peppa pig. Mam za to inny pomysł. Może nasze twarze w słanych obrazach? n. JA jako Mona Lisa ha ha jakoś mi tak pasuje do klimatu który robi szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Dziewczyny co jest nie tak z rozmiarem moich zdjęć? HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 22.08.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam się Żeby zdjęcia były duże musisz iść na "zaawansowaną edycję" potem nacisnąć ten przycisk AA w lewym górnym rogu okna dialogowego i wtedy wyświetlą się wszyskie emoty i zdjęcia. Potem żeby edytować rozmiar fotki wystarczy na nią nacisnąć i wyskoczy okienko z możliwościami. No ale pewnie to wiesz, mając tak rozbudowany wątek, więc pewnie problem tkwi gdzieś indziej Co do biblioteczki z przed dwóch stron to ja bym ją jednak przemalowała na szaro, a środek zrobiłabym biały. Niech sobie ten brąz będzie nie wiem jaki chce ale ten połysk u mnie by nie przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 ale przecie ona nie ma połysku...przynajmniej u mnie na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.08.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Zoja Art niestety właśnie nie działa takie powiększanie ...szkoda Aricia ...Ty kusicielko a kysz ))) zbieram na styropian A może mała dyskusja, co? jaki polecacie ? y zastanawiamy się na Swissporem 15 cm. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.08.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 To szafisko w watrołapie jest absolutnie fenomenalnie i jeżeli do tego jeszcze pachnie...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.08.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Monia super ten Wasz wiatrołap, świetnie się wszystko ze sobą skomponowało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Lasche, może u Julianny znajdziesz jakąś podpowiedz w sprawie zdjęć: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 28.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 W sprawie biblioteki - ja bym zostawiła taką jak jest...W sprawie wiatrołapu - pycha!!! Świetnie wszystko ze sobą gra, teraz pięknie widać kolor ścian:yes: Bardzo mi się podoba:DW sprawie zdjęć - jak rzekła Adminka nasza - jeśli korzystasz z picasy czy innego fotosika tudzież imydższaku - ręcznie wprowadzasz adres zdjęcia między i . U mnie się sprawdziło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.08.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 NArendil, dzięki za chęć pomocy. Problem z moimi zdjęciami prawdopodobnie polega na tym, że jestem leniem :) Próbowałam wklejać z komputera i ...o ja głupia myślałam, że się uda Agawi, Anetko, Mada dzięki za ciepłe słowa ...wiatrołap uwielbiam, ale już strasznie chciałabym mieć obite fotele...biblioteczka zostaje, a fotel będę zmieniać ...ach rok 2013 będzie rokiem, kiedy to dam zarobić tapicerom A dla tych, którzy szukają inspiracji na warzywniak zapraszam http://laschejunk.blogspot.com/2012/08/ogrod-warzywny-raised-garden-beds.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.09.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Monia, wpadłam na taką fotkę, która podsunęła mi pomysł na renowację Twojego regału w sypialni. można byłoby wykleić tylko drzwiczki matową okleiną, np. szarą i ecru, w podobny sposób jak poniżej : Edytowane 4 Września 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aricia ...wow na CIebie można liczyć świetny pomysł ...przy opkazji zlikwiduję szybkę , bo mnie denerwuje A tu link do nowego nietypowego wieszaka w naszym domu (ciągle nie wiem jak rozwiązać problem zdjęć pomniejszonych) http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/pracowita-sroda-wieszak-po-raz-trzeci.html i jak witaliśmy 1 września http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/witaj-szkoo.html Dziś chłopcy mnie bardzo rozśmieszyli. Próbowałam wytłumaczyć im o co chodzi z tymi ułamkami. Więc mówię ...kupiłam okrągłą pizzę. Zaprosiliście swojego kolegę do nas i przyszedł dziadzio. ja: Na ile kawałków dzielimy pizzę? maluch: na 5 ja: to ile kawałków ja dostanę? starszak : jeden ja: (tłumaczę) a więc mogę powiedzieć, że dostaję jeden kawałek z pięciu. W matematyce zapisuje się to 1 na górze, kreska i 5 na dole ...jeden z pięciu, czyli jedna piąta. A jak rozboli mnie brzuch i chcę oddać jeden kawałek dziadkowi to ile ma dziadzio? starszak: dwie piąte (bystrzak ) ja: a jak przyjdzie babcia z nową pizzą to na ile musimy podzielić kawałków? starszak : na pięć ja : starszak: bo przecież ciebie boli brzuch .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 starszak: bo przecież ciebie boli brzuch .. . Nie odmówisz racji temu rozumowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.09.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 i jak zwykle zostałam wystrychnięta na dudka przez niezwykłą logikę dziecięcą widziałam, że zmagasz się z betonem ...współczuję Anetko byłam u CIebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.09.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 czasami mam wrażenie, ze ich ( dzieci) błyskotliwe riposty i wnioski są efektem czystej, prostej logiki, którą niestety my ( ludzie dorośli) zgubilismy gdzieś w meandrach naszych "dorosłych" przemyśleń.... jak ja im tego zazdroszczę !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.09.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dziś chłopcy mnie bardzo rozśmieszyli. Próbowałam wytłumaczyć im o co chodzi z tymi ułamkami. Więc mówię ...kupiłam okrągłą pizzę. Zaprosiliście swojego kolegę do nas i przyszedł dziadzio. ja: Na ile kawałków dzielimy pizzę? maluch: na 5 ja: to ile kawałków ja dostanę? starszak : jeden ja: (tłumaczę) a więc mogę powiedzieć, że dostaję jeden kawałek z pięciu. W matematyce zapisuje się to 1 na górze, kreska i 5 na dole ...jeden z pięciu, czyli jedna piąta. A jak rozboli mnie brzuch i chcę oddać jeden kawałek dziadkowi to ile ma dziadzio? starszak: dwie piąte (bystrzak ) ja: a jak przyjdzie babcia z nową pizzą to na ile musimy podzielić kawałków? starszak : na pięć ja : starszak: bo przecież ciebie boli brzuch .. . :lol2: :lol2: :rotfl: Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aricia ...wow na CIebie można liczyć świetny pomysł ...przy opkazji zlikwiduję szybkę , bo mnie denerwuje A tu link do nowego nietypowego wieszaka w naszym domu (ciągle nie wiem jak rozwiązać problem zdjęć pomniejszonych) http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/pracowita-sroda-wieszak-po-raz-trzeci.html i jak witaliśmy 1 września http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/witaj-szkoo.html Dziś chłopcy mnie bardzo rozśmieszyli. Próbowałam wytłumaczyć im o co chodzi z tymi ułamkami. Więc mówię ...kupiłam okrągłą pizzę. Zaprosiliście swojego kolegę do nas i przyszedł dziadzio. ja: Na ile kawałków dzielimy pizzę? maluch: na 5 ja: to ile kawałków ja dostanę? starszak : jeden ja: (tłumaczę) a więc mogę powiedzieć, że dostaję jeden kawałek z pięciu. W matematyce zapisuje się to 1 na górze, kreska i 5 na dole ...jeden z pięciu, czyli jedna piąta. A jak rozboli mnie brzuch i chcę oddać jeden kawałek dziadkowi to ile ma dziadzio? starszak: dwie piąte (bystrzak ) ja: a jak przyjdzie babcia z nową pizzą to na ile musimy podzielić kawałków? starszak : na pięć ja : starszak: bo przecież ciebie boli brzuch .. . są niesamowici:lol: a jaki Twój blog teraz pikniusi:rolleyes: I taki jakiś... bardziej... profesjonalny ładny baner, ładna czcionka... No i śliczne foteczki i rewelacyjne pomysły jak zawsze:hug: Pokój starszaka na tych zdjeciach wyglada bajecznie:yes: with love:hug: MagdaZZZ (jeśli ktoś mnie jszcze pamieta;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts