Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem za wersją Yoki.

Szafa bajkowa! A co z obiciem foteli we wiatrołapie? Masz już coś wybranego?

Wszystkiego naj dla Ciebie i Męża z okazji rocznicy!! My wczoraj mieliśmy piątą :D!!! I z tej okazji zrobilismy sobie we trójkę wycieczkę do Centrum Nauki Kopernik, a później Małżonek zabrał nas do świetnej knajpki na rewelacyjną kolację :D

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rere dzięki

Aricia ciągle chodzą za mną obicia świnkowe ...fajnie wyglądałyby z wieszakami zadkowymi. Żeby nie przesadzi rezygnuję z pomysłu my jako rodzinka peppa pig. Mam za to inny pomysł. Może nasze twarze w słanych obrazach? n. JA jako Mona Lisa ha ha jakoś mi tak pasuje do klimatu który robi szafa ;)

Witam się :)

Żeby zdjęcia były duże musisz iść na "zaawansowaną edycję" potem nacisnąć ten przycisk AA w lewym górnym rogu okna dialogowego i wtedy wyświetlą się wszyskie emoty i zdjęcia. Potem żeby edytować rozmiar fotki wystarczy na nią nacisnąć i wyskoczy okienko z możliwościami. No ale pewnie to wiesz, mając tak rozbudowany wątek, więc pewnie problem tkwi gdzieś indziej :confused:

Co do biblioteczki z przed dwóch stron to ja bym ją jednak przemalowała na szaro, a środek zrobiłabym biały. Niech sobie ten brąz będzie nie wiem jaki chce ale ten połysk u mnie by nie przeszedł :)

W sprawie biblioteki - ja bym zostawiła taką jak jest...

W sprawie wiatrołapu - pycha!!! Świetnie wszystko ze sobą gra, teraz pięknie widać kolor ścian:yes: Bardzo mi się podoba:D

W sprawie zdjęć - jak rzekła Adminka nasza - jeśli korzystasz z picasy czy innego fotosika tudzież imydższaku - ręcznie wprowadzasz adres zdjęcia między i . U mnie się sprawdziło:D

NArendil, dzięki za chęć pomocy. Problem z moimi zdjęciami prawdopodobnie polega na tym, że jestem leniem :) :)

Próbowałam wklejać z komputera i ...o ja głupia myślałam, że się uda ;)

Agawi, Anetko, Mada dzięki za ciepłe słowa ...wiatrołap uwielbiam, ale już strasznie chciałabym mieć obite fotele...biblioteczka zostaje, a fotel będę zmieniać ...ach rok 2013 będzie rokiem, kiedy to dam zarobić tapicerom :)

A dla tych, którzy szukają inspiracji na warzywniak zapraszam

http://laschejunk.blogspot.com/2012/08/ogrod-warzywny-raised-garden-beds.html

Aricia ...wow na CIebie można liczyć :) świetny pomysł ...przy opkazji zlikwiduję szybkę , bo mnie denerwuje :)

A tu link do nowego nietypowego wieszaka w naszym domu (ciągle nie wiem jak rozwiązać problem zdjęć pomniejszonych)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/pracowita-sroda-wieszak-po-raz-trzeci.html

i jak witaliśmy 1 września :)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/witaj-szkoo.html

Dziś chłopcy mnie bardzo rozśmieszyli. Próbowałam wytłumaczyć im o co chodzi z tymi ułamkami. Więc mówię ...kupiłam okrągłą pizzę. Zaprosiliście swojego kolegę do nas i przyszedł dziadzio.

ja: Na ile kawałków dzielimy pizzę?

maluch: na 5

ja: to ile kawałków ja dostanę?

starszak : jeden

ja: (tłumaczę) a więc mogę powiedzieć, że dostaję jeden kawałek z pięciu. W matematyce zapisuje się to 1 na górze, kreska i 5 na dole ...jeden z pięciu, czyli jedna piąta. A jak rozboli mnie brzuch i chcę oddać jeden kawałek dziadkowi to ile ma dziadzio?

starszak: dwie piąte (bystrzak :) )

ja: a jak przyjdzie babcia z nową pizzą to na ile musimy podzielić kawałków?

starszak : na pięć

ja : :eek:

starszak: bo przecież ciebie boli brzuch ..

.:rotfl:

Dziś chłopcy mnie bardzo rozśmieszyli. Próbowałam wytłumaczyć im o co chodzi z tymi ułamkami. Więc mówię ...kupiłam okrągłą pizzę. Zaprosiliście swojego kolegę do nas i przyszedł dziadzio.

ja: (tłumaczę) a więc mogę powiedzieć, że dostaję jeden kawałek z pięciu. W matematyce zapisuje się to 1 na górze, kreska i 5 na dole ...jeden z pięciu, czyli jedna piąta. A jak rozboli mnie brzuch i chcę oddać jeden kawałek dziadkowi to ile ma dziadzio?

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

Genialne!

Aricia ...wow na CIebie można liczyć :) świetny pomysł ...przy opkazji zlikwiduję szybkę , bo mnie denerwuje :)

A tu link do nowego nietypowego wieszaka w naszym domu (ciągle nie wiem jak rozwiązać problem zdjęć pomniejszonych)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/pracowita-sroda-wieszak-po-raz-trzeci.html

i jak witaliśmy 1 września :)

http://laschejunk.blogspot.com/2012/09/witaj-szkoo.html

są niesamowici:lol:

a jaki Twój blog teraz pikniusi:rolleyes: I taki jakiś... bardziej... profesjonalny ;)

ładny baner, ładna czcionka... :rolleyes:

No i śliczne foteczki i rewelacyjne pomysły jak zawsze:hug:

Pokój starszaka na tych zdjeciach wyglada bajecznie:yes:

with love:hug:

MagdaZZZ (jeśli ktoś mnie jszcze pamieta;))