Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Famelia dziękuję, zgrana z nas paczka rozrabiaków ;) ... a mężowi nie kabluj bo on nie wie, że żona z prywatą po internecie gania

Monah próbowałam zmienić awatar ale coś się nie udaje ... keep trying

Konstancjo ale jakie światła mają :) już wiem skąd http://catalogliving.net/ czerpie pomysły :D

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Waderko widać, że łobuziaki co? :D Widzisz ja zawsze z nadzieją patrzę na Twoje Numerki i Zuzkę Monahową myśląc może dziewczynki spokojniejsze :rotfl:

jeżeli czegoś nie przeoczyłam to masz dwóch urwisów, a skoro z nadzieją patrzysz na dziewczynki woderkowo-monahowe, to znaczy, że jakaś dziewczynka się kroi?????

a lico Twe urocze sister :)

Gratuluję pociech i energii!!! Ja mam jednego potomka płci męskiej i jak skończył 2 lata ostudził moje chęci do powtórki z macierzyństwa( póki co ;) )

p.s. dopiero teraz wylukałam, że się jakiegoś wirusa dorobiłam! do spółki z niektórymi forumkami, z resztą!!! :D

Edytowane przez aricia

Sister nic się nie szykuje tfu tfu :D a poza tym ja już dawno małżonkowi powiedziałam, że ja rodzę tylko chłopców ;)

Aricia ja energii mam w brud... zwłaszcza jak posiedzę do pierwszej w nocy na FM i moje małe szczęście drze się mamusiu wypałem ... o 6 rano każdego dnia bez wyjątku (a tłukę do łepetynki od 2 lat, że po piątku mamusia ma weekend )

a wirus...ja stawiam na dwie opcje... albo to wina Zdetronizowanej ;) ... albo afery kuchennej ...

... zwłaszcza jak posiedzę do pierwszej w nocy na FM i moje małe szczęście drze się mamusiu wypałem ... o 6 rano każdego dnia bez wyjątku (a tłukę do łepetynki od 2 lat, że po piątku mamusia ma weekend )

skąd ja to znam... tylko moje maleństwo woła: mamusiu obudziłem, Dawidek wychodzi... (w sensie, że z łóżeczka).... no i daje spać do 7 ;)

a wirus...ja stawiam na dwie opcje... albo to wina Zdetronizowanej ;) ... albo afery kuchennej ...

Ja jeszcze się nie zaraziłam, a w aferze brałam czynny udział :)

EDIT: Już mam :( To gorsze niż cholera na Haiti - tam wiadomo, skąd się bierze...

Żeby nie było zupełnie off topowo - Lasche, czy znasz ten sklep: http://www.inmyhouse.se ? Twoje klimaty :)

Joliska znam ...dzięki... bardzo moje ... wlazłam tam z blogu z którego wklejałam (kilka postów wcześniej) zdjęcia domu, w którym mogłabym zamieszkać od zaraz ... najgorsze, że nie rozumie ni w ząb a chętnie dowiedziałabym się czy gdzieś wysyłają te cuda