Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyna mające konto na facebooku ...pomóńcie spełnić marzenie mojego starszaka o eskortowaniu piłkarzy na mecz. Wystarczy polubić jego zdjęcie :) Wiem, że niezbyt to budowlane ;) ale jako matka niefacebookowa a forumowa nie mam wyjścia :) Gosowanie trwa od dzisiaj od 10:00 do 11.09

http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub-laszczynski

znalazłam to :

http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub--laszczynski

mam nadzieję, że dobre...bo już opublikowałam na fejsie z prośbą o klikanie ;)

Wielkie dzięki i tak ...dobre :)

toż to grzech wielki :D taka cudna trawka ....

hi hi

muszę się pochwalić!!!! dostałam w prezencie od znajomej literę!!! z demontażu wystawy sklepowej :D gruba sklejka, bodaj świerkowa. troszkę ją przyciemniłam, pomalowałam i popsułam !!!! jest wielka!!! 50 cm!

[ATTACH=CONFIG]141063[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]141065[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]141064[/ATTACH]

WOW ...Ty to masz jednak świetnych znajomych ...a jakie zdolne łapki ho ho ...i tylko jednoliterkowy był to szyld? :)

I WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM KLIKAJĄCYM choć wygląda na to, że zajmujemy 11 miejsce a 10 dzieci przechodzi dalej ...ale jeszcze cały dzień przed nami.

Powinnam odpisać do pracowni w sprawie ogrodu ale dziś osiągnęłam apogeum zmęczenia i nie mam sił ...jeszcze tylko muszę namalować tarcze afrykańskie dla chłopców na przedstawienie do szkoły, wysłać ważnego maila do siostry i mogę zaryć nosem w poduszkę. A jak tam Wam mijają dni jesienne?

znalazłam to :

http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub--laszczynski

mam nadzieję, że dobre...bo już opublikowałam na fejsie z prośbą o klikanie ;)

ja też zalinkowałam na FB z prosba do znajomych o głosy;) Lasche zycze Kubie powodzenia no i poprosiłam u MagdyZZZ też ale mam nadzieję,że sie nie gniewasz:oops:

Dzięki wielkie za głosy i Kredko kochana nie gniewam się rzecz jasna :) Zwykle ludzie robią postanowienia na nowy rok tudzież wraz z nastaniem wiosny a lasche??? no cóż jak zwykle pod prąd ;) Oto laschowa lista jesienna:

1. Przedstawienie w szkole starszaka o ludożercach, którzy połknęli pedagogów - muszę zrobić stroje, niesamowite teksty wymyślił nasz przyjaciel więc ćwiczę z chłopcami, bo trudne są bardzo

2. Podróżujemy po Australii czytając Tomka w krainie kangurów i robimy Lap booka (o tym wkrótce na blogu)

3. Próbuję zaplanować ogród zupełnie się na tym nie znając

4. Mam do skończenia zaproszenia na (już tradycyjne) halloween party u nas

5. w sobotę moja mamusia wyprawia imieniny (chciałabym coś pomóc), Kuba może dzięki Waszej pomocy przejdzie do następnego etapu eliminacji meczowych, jest bieg gminny, w którym Kuba koniecznie chce wziąć udział (ale chyba się będzie musiał sklonować tak jak ja hi hi)

6. Moja mamusia dekoruje ściany u siebie i kupiła tryptyk ...mam jej doradzić czy pasuje

7. Zaczęłam z chłopcami robić oś czasu na ścianie w korytarzu (bo nie mam weny na dekoracje lecz na edukacje . ale mi się rymnęło) i utknęliśmy 400 mln lat temu

8. Chciałam z chłopcami zacząć anatomię, bo znalazłam świetny pomysł na przedstawienie układu trawiennego przy pomocy rury od odkurzacza - jestem pewna, że kupa zrobi furorę, ale nie mam kiedy

Oj ciężko zapowiada się ta moja jesień :lol2:

Laschenko ja niestety nie mam konta na facebooku :oops: wszyscy znajomi z pracy mi marudza ze ja jestem sto lat za murzynami :oops: ale mnie tam jakos nie ciagnie :p tak czy inaczej kciuki za Synka zaciskam :hug:

Plany masz ambitne i ja w Was wierze ze wszystko zrealizujecie :D bo kto jak nie WY!!!!!

Podziwiam Cie jako Mame ktora ma tyle swietnych pomyslow :hug:

Marzenko nie ma co chylić czoła moja droga (dzięki za lubienie :) ) tylko ja się w łeb puknąć powinnam. Ale mam cichą nadzieję, że ten amok szaleńca mi wkrótce minie i wrócę do mojego wiejskiego slow life, bo na razie rollercoaster to pikuś w porównaniu z tym co się dzieje w mojej głowie :)

ha wiedziałam, że po coś musiałam tu dziś wejść mimo, że opada mi już lewa powieka i patrzę przez szparę ;) z tak połechtanym ego odpływam w objęcia Morfeusza obiecując bardziej energetyczny wpis. Marzenko działaj działaj :) strasznie Ci tego wychowawczego zazdroszczę ...oj co ja bym dała, żeby móc nie chodzić do pracy i mieć całe dnie na bycie z chłopcami :) jest tyle fajnych rzeczy, które ich interesują :) ale powiem Ci szczerze, że to niestety przychodzi z czasem, bo na macierzyńskim ze starszakiem wpadłam w głęboki marazm a z maluchem byłam tylko 6 miesięcy. Ale teraz chętnie bym sobie ten wychowawczy odebrała hi hi ...jak już zmądrzałam :):)