lasche 04.10.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 I kilka śmieciowych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.10.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dziewczyna mające konto na facebooku ...pomóńcie spełnić marzenie mojego starszaka o eskortowaniu piłkarzy na mecz. Wystarczy polubić jego zdjęcie Wiem, że niezbyt to budowlane ale jako matka niefacebookowa a forumowa nie mam wyjścia Gosowanie trwa od dzisiaj od 10:00 do 11.09 http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub-laszczynski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 niunia, ale tam napisali, że taka strona nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.10.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 znalazłam to : http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub--laszczynski mam nadzieję, że dobre...bo już opublikowałam na fejsie z prośbą o klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.10.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Eeeee, a do tej pory zdawało mi się, że rozplenica japońska, występująca u Ciebie w ilości normalnie hurtowej to trawa toż to grzech wielki taka cudna trawka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.10.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) muszę się pochwalić!!!! dostałam w prezencie od znajomej literę!!! z demontażu wystawy sklepowej gruba sklejka, bodaj świerkowa. troszkę ją przyciemniłam, pomalowałam i popsułam !!!! jest wielka!!! 50 cm! Edytowane 9 Października 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 znalazłam to : http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub--laszczynski mam nadzieję, że dobre...bo już opublikowałam na fejsie z prośbą o klikanie Wielkie dzięki i tak ...dobre toż to grzech wielki taka cudna trawka .... hi hi muszę się pochwalić!!!! dostałam w prezencie od znajomej literę!!! z demontażu wystawy sklepowej gruba sklejka, bodaj świerkowa. troszkę ją przyciemniłam, pomalowałam i popsułam !!!! jest wielka!!! 50 cm! [ATTACH=CONFIG]141063[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]141065[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]141064[/ATTACH] WOW ...Ty to masz jednak świetnych znajomych ...a jakie zdolne łapki ho ho ...i tylko jednoliterkowy był to szyld? I WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM KLIKAJĄCYM choć wygląda na to, że zajmujemy 11 miejsce a 10 dzieci przechodzi dalej ...ale jeszcze cały dzień przed nami. Powinnam odpisać do pracowni w sprawie ogrodu ale dziś osiągnęłam apogeum zmęczenia i nie mam sił ...jeszcze tylko muszę namalować tarcze afrykańskie dla chłopców na przedstawienie do szkoły, wysłać ważnego maila do siostry i mogę zaryć nosem w poduszkę. A jak tam Wam mijają dni jesienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 10.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 znalazłam to : http://mojarodzina.wroclaw.pl/zdjecie/jakub--laszczynski mam nadzieję, że dobre...bo już opublikowałam na fejsie z prośbą o klikanie ja też zalinkowałam na FB z prosba do znajomych o głosy;) Lasche zycze Kubie powodzenia no i poprosiłam u MagdyZZZ też ale mam nadzieję,że sie nie gniewasz:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Lascheńko, i ja dodałam głosik A jesień , zwłaszcza tu na wyspach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 10.10.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja też lajknęłam, a co! A jesień - mówię tu o TAKIEJ jesieni, jak za oknem - jest do d.... Przynajmniej u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dzięki wielkie za głosy i Kredko kochana nie gniewam się rzecz jasna Zwykle ludzie robią postanowienia na nowy rok tudzież wraz z nastaniem wiosny a lasche??? no cóż jak zwykle pod prąd Oto laschowa lista jesienna: 1. Przedstawienie w szkole starszaka o ludożercach, którzy połknęli pedagogów - muszę zrobić stroje, niesamowite teksty wymyślił nasz przyjaciel więc ćwiczę z chłopcami, bo trudne są bardzo 2. Podróżujemy po Australii czytając Tomka w krainie kangurów i robimy Lap booka (o tym wkrótce na blogu) 3. Próbuję zaplanować ogród zupełnie się na tym nie znając 4. Mam do skończenia zaproszenia na (już tradycyjne) halloween party u nas 5. w sobotę moja mamusia wyprawia imieniny (chciałabym coś pomóc), Kuba może dzięki Waszej pomocy przejdzie do następnego etapu eliminacji meczowych, jest bieg gminny, w którym Kuba koniecznie chce wziąć udział (ale chyba się będzie musiał sklonować tak jak ja hi hi) 6. Moja mamusia dekoruje ściany u siebie i kupiła tryptyk ...mam jej doradzić czy pasuje 7. Zaczęłam z chłopcami robić oś czasu na ścianie w korytarzu (bo nie mam weny na dekoracje lecz na edukacje . ale mi się rymnęło) i utknęliśmy 400 mln lat temu 8. Chciałam z chłopcami zacząć anatomię, bo znalazłam świetny pomysł na przedstawienie układu trawiennego przy pomocy rury od odkurzacza - jestem pewna, że kupa zrobi furorę, ale nie mam kiedy Oj ciężko zapowiada się ta moja jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Laschenko ja niestety nie mam konta na facebooku wszyscy znajomi z pracy mi marudza ze ja jestem sto lat za murzynami ale mnie tam jakos nie ciagnie tak czy inaczej kciuki za Synka zaciskam Plany masz ambitne i ja w Was wierze ze wszystko zrealizujecie bo kto jak nie WY!!!!! Podziwiam Cie jako Mame ktora ma tyle swietnych pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 10.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 I ja tez, ja tez "zalubilam"... i "zalubie" znow jak bedzie trzeba ... a przed jesiennymi zamierzeniami i planami , coz! chyle czola! Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Marzenko nie ma co chylić czoła moja droga (dzięki za lubienie ) tylko ja się w łeb puknąć powinnam. Ale mam cichą nadzieję, że ten amok szaleńca mi wkrótce minie i wrócę do mojego wiejskiego slow life, bo na razie rollercoaster to pikuś w porównaniu z tym co się dzieje w mojej głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kasiu ja też nie Facebookowa właśnie a za wiarę dziękuję ale... patrz odpowiedź do Marzenki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 10.10.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 noszzzzzzzzzzzzzzzzz, moglabym polemizowac z ta potrzeba "pukniecia" tu i owdzie, albowiem TWOJE ZAMIERZENIA sa dla mnie osobiscie ogromna MOTYWACJA do DZIALANIA i wylezienia z marazmu, ktory mnie zassal na wychowawczym... i juz! ...i teraz nie wypada Ci odpuscic Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.10.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ha wiedziałam, że po coś musiałam tu dziś wejść mimo, że opada mi już lewa powieka i patrzę przez szparę z tak połechtanym ego odpływam w objęcia Morfeusza obiecując bardziej energetyczny wpis. Marzenko działaj działaj strasznie Ci tego wychowawczego zazdroszczę ...oj co ja bym dała, żeby móc nie chodzić do pracy i mieć całe dnie na bycie z chłopcami jest tyle fajnych rzeczy, które ich interesują ale powiem Ci szczerze, że to niestety przychodzi z czasem, bo na macierzyńskim ze starszakiem wpadłam w głęboki marazm a z maluchem byłam tylko 6 miesięcy. Ale teraz chętnie bym sobie ten wychowawczy odebrała hi hi ...jak już zmądrzałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.10.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja facebookowa właściwie niejako "firmowo" tylko, ale zaklikane i powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 10.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 z ostaniej chwili.......mamy 192 głosy!!!!!! :wave: chyba......bo mi sie cos nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.10.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Lasche, nie mam facebooka ale za to się za Tobą strasznie stęskniłam! I za Madzią . Edit: założyłam konto na kreatywne dane i polubiłam Edytowane 10 Października 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts