Drop_Inn 10.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja mam facebooka i swój lajk dorzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 10.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 czekamy na wyniki do jutra do 24h:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kamilcia, Drop Inn dziękuję Yoki no Ty to akurat do mnie masz baaaardzo bliziutko. Wpadłabyś na kawę bo i ja się stęskniłam może Skibusia też się skusi Kredka rozpętała kampanię na FM ...bardzo bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.10.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) 3mam kciuki za Kubusia!!!! no i za realizację Twoich ambitnych planów również. literka była tylko jedna, niestety. stała na wystawie jako ozdoba, a po demontarzu nikt jej już nie chciał !!! ...na całe szczęście a propos zdjęć, które wkleiłaś.boska ta kuchnia!!!!! podobne kafle ( troszkę większe) SOM w casto po ok. 50pln. kupowałam tacie,białe. no i to oświetlenie wokół półeczki z tacami!!!! te lampki prześladują mnie już jakiś czas!!! nie wiesz, co to? Edytowane 11 Października 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Melduję, że i ja polubiłam i mam nadzieję, że się uda Plany na jesień masz ambitne lasche, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.10.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lascheńko, chyba musisz skrzynkę wyczyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lasche, już obiecałam Skibusi że się zobaczymy. I obiecuję tylko niech się zwlokę z łóżka do którego jestem trochę przywiązana. Tzn. jesteśmy - w dwupaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Melduję że również dołożyłam swoją cegiełkę do konkursu:) Ps: Yokasto - nie miałam dotąd okazji: gratuluję serdecznie!D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.10.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 2. Podróżujemy po Australii czytając Tomka w krainie kangurów i robimy Lap booka (o tym wkrótce na blogu) Ooo - jak ja uwielbiałam tą serię! Do dziś pamiętam, że pierwszy tom dostałam do przeczytania jako pocieszenie po ciężkiej wizycie u dentysty - pomogło:D 7. Zaczęłam z chłopcami robić oś czasu na ścianie w korytarzu (bo nie mam weny na dekoracje lecz na edukacje . ale mi się rymnęło) i utknęliśmy 400 mln lat temu 8. Chciałam z chłopcami zacząć anatomię, bo znalazłam świetny pomysł na przedstawienie układu trawiennego przy pomocy rury od odkurzacza - jestem pewna, że kupa zrobi furorę, ale nie mam kiedy Fajne pomysły:yes: ja też wyszukuję różne pomysły na zajęcia edukacyjne dla trzylatków, ale na razie faza "dekoracyjna" ciągle trwa, więc niewiele udaje mi się zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Lasche zdradź proszę skąd Ty babo bierzesz tyle siły, energi i pomysłów??? Podzieliłabyś się trochę Ja czekam na przypływ energii ( i zarówno w pierwszej) jak i teraz w drugiej ciąży jakoś nie mogę doświadczyć Yokasta skoro już wprost tu napisałaś , to Oficjalnie GRATULUJĘ!!! Ja w ciągu najbliższych tyg. powinnam się już ROZpakować Edytowane 11 Października 2012 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Idunia to powodzenia i dzięki Nihiru. także Wiecie co, że ja nigdy serii o Tomku nie czytałam ale chyba muszę to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 3mam kciuki za Kubusia!!!! no i za realizację Twoich ambitnych planów również. literka była tylko jedna, niestety. stała na wystawie jako ozdoba, a po demontarzu nikt jej już nie chciał !!! ...na całe szczęście a propos zdjęć, które wkleiłaś.boska ta kuchnia!!!!! podobne kafle ( troszkę większe) SOM w casto po ok. 50pln. kupowałam tacie,białe. no i to oświetlenie wokół półeczki z tacami!!!! te lampki prześladują mnie już jakiś czas!!! nie wiesz, co to? [ATTACH=CONFIG]141416[/ATTACH] Nie wiem co to ale tu masz skarbnicę zdjęć podobnego klimatu http://www.bloodandchampagne.com/ Melduję, że i ja polubiłam i mam nadzieję, że się uda Plany na jesień masz ambitne lasche, tylko pozazdrościć dzięki za lubienie a plany ...hm...upiekłam muffinki na dzień nauczyciela i pomalowałam tarcze dla ludożerców ...punkt pierwszy wykreślam Lascheńko, chyba musisz skrzynkę wyczyścić... zrobione Lasche, już obiecałam Skibusi że się zobaczymy. I obiecuję tylko niech się zwlokę z łóżka do którego jestem trochę przywiązana. Tzn. jesteśmy - w dwupaku . :wiggle::wiggle:GRATULACJE i w ogóle nigdzie się nie ruszaj ...pełen relaks kochana ...kawa poczeka strasznie się cieszę Melduję że również dołożyłam swoją cegiełkę do konkursu:) Ps: Yokasto - nie miałam dotąd okazji: gratuluję serdecznie!D Dziękuję Ooo - jak ja uwielbiałam tą serię! Do dziś pamiętam, że pierwszy tom dostałam do przeczytania jako pocieszenie po ciężkiej wizycie u dentysty - pomogło:D Fajne pomysły:yes: ja też wyszukuję różne pomysły na zajęcia edukacyjne dla trzylatków, ale na razie faza "dekoracyjna" ciągle trwa, więc niewiele udaje mi się zrealizować ja się pocieszam, że za kilka lat i tak chciałabym przemalować wszystko to może równie dobrze te kilka lat poczekać :) teraz jest najfajniejszy okres dla moich dzieci a wkrótce będą woleli rówieśników niż układ trawienny z mamą Lasche zdradź proszę skąd Ty babo bierzesz tyle siły, energi i pomysłów??? Podzieliłabyś się trochę Ja czekam na przypływ energii ( i zarówno w pierwszej) jak i teraz w drugiej ciąży jakoś nie mogę doświadczyć Yokasta skoro już wprost tu napisałaś , to Oficjalnie GRATULUJĘ!!! Ja w ciągu najbliższych tyg. powinnam się już ROZpakować Życzę szczęśliwego rozpakowania a sił właśnie mi brak choć dziś już mi lepiej :) a pomysły mam z różnych stron homeschoolingowych i pinterest Idunia to powodzenia i dzięki Nihiru. także Wiecie co, że ja nigdy serii o Tomku nie czytałam ale chyba muszę to nadrobić. jak będzie chłop to przeczytasz a jak dziewczynka ...też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kredk 11.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lasche, już obiecałam Skibusi że się zobaczymy. I obiecuję tylko niech się zwlokę z łóżka do którego jestem trochę przywiązana. Tzn. jesteśmy - w dwupaku . gratulacje Yoka:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Lasche, pamiętasz jak mówiłam o dzieciach? No, to teraz wiesz jak się cieszę . Tomka najpierw sama przeczytam! Mam teraz dużo czasu . Kredko Edytowane 11 Października 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 A wszystko pamiętam :) i dlatego też mocno trzymam kciuki i bardzo bardzo się cieszę ...teraz tylko easy lenistwo a potem ...sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 ja też się zastanawiam od dawna skąd Ty Monia energię czerpiesz??? Ida szczęsliwego rozpakowywania:bye: Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 z uśmiechu moich chłopców Anetko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) Anetka mnie wszędzie ściska . Wiecie co? Lasche będzie ciężko dorównać w pomysłach, kreatywności. Energia to jedno a gdzie jeszcze wszystko wymyślić, wykonać i na koniec nauczyć czegoś. Rany Julek! Chłopcom się nie nudzi, nie ma szans. P.s. jak wyniki konkursu? Kuba na którym miejscu na tę chwilę? Edit: to masz Lasche niezłe zasilanie Edytowane 11 Października 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Aniu no to Masz raz jeszcze Monia ja to chyba z innej planety aniżeli Ty jestem:lol2:no i dobrze Ania pisze - energia to jedno a cała reszta....to reszta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Tak poważnie to kluczem jest chyba to, żeby robić co się lubi jak miałam fazę na urządzanie to i edukacji było mniej a jak nie lubię sprzątać to ...staram się jak najmniej a w projektach z chłopcami się realizuję ...ot co ...no i sama świetnie bawię A jak ktoś woli dziergać, szyć, uprawiać ogródek to wiecie co? powinien to robić howk bo życie moje drogie jest za krótkie i trzeba czerpać z niego garściami Edit: Kuba chyba na 13 ...przynajmniej nie na 11 tuż za podium A wczoraj okazało się, że jego kolega z klasy też tam jest i Kuba postanowiłam zagłosować na niego ...ale mam fajne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts