lasche 10.11.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Markoto wpisz pudełka lego w wujka google. Nasze pierwsze pochodzą z allegro a drugie z firmy, której link jest w poście na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 ok bede szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.11.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 O, Jakubowe pudełka lasche, masz świetne pomysły markoto, najtaniej znalazłam swego czasu tutaj: KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 dzeki narendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.11.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Narendil * cmok* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ja się jeszcze nie poddałam, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.11.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Aricia Poznanianki moje kochane help ...szukając informacji o początkach Państwa Polskiego z tego powodu http://laschejunk.blogspot.com/2012/11/bitwa-pod-cedynia-i-mieszko-i-historia.html dokopałam się do informacji o trakcie - królewsko cesarskim. NA pierwszy rzut oka wydaj się baaardzo fajny ale ja Poznania nie znam a w sieci wszystko może wyglądać cudownie. Ode mnie do Poznania jest 3-4 godziny jazdy pociągiem, więc moje pytanie : Czy warto jechać z 2 dzieci 6-8 godzin by zwiedzić Poznań? Czy skorzystamy przy okazji poznawania Mieszka z tej wycieczki? Bardzo liczę na Wasze opinie, bo od tego m.in. jest uzależniona moja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 o....zabrakło linka w moim poprzednim poście, więc mógł być nieco niezrozumiały http://www.apartmenttherapy.com/how-to-create-a-4-127227 co do wycieczek "mieszkowych" , to odbyłam takową w podstawówce. prowadziła tak zwanym "szlakiem piastowskim". hitem, oczywiście,była osada w biskupinie. bardzo mile wspominam eskapadę i dla tego mam zamiar ją powtórzyć! nie wiele pamiętam z faktów historycznych , ale może powtórka odświeży mi pamięć ...tylko ja zmarzluch okrutny jestem i raczej poczekam na wiosnę http://www.edulandia.pl/edukacja/1,124763,8171342,Szlak_Piastowski.html;SERWISYN_SID=GhT8QmDNsqzSD21dVTV2sCR7N6tCtf217LhCLRl9q27TgwnJTfsG!1355669177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.11.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aricia jak wiosna ...ja chcę jechać jutro :) Przecież my o Mieszku mówimy teraz hi,hi Czy ktoś zatem reflektuje na kawę na Poznańskim rynku albo może wspólny spacer? A może Wasze dzieci już przeszły trakt królewsko - cesarski w Poznaniu i chcieliby pokazać ciekawostki chłopcom? Ilona Agata dziękuję bardzo za priv. Niestety będziemy w Poznaniu jakieś 6 godzin (połączenie z Wrocławiem jest kiepskie) więc w grę pewnie będą wchodziły głównie edukacyjne miejsca ale jak zamarzniemy to skorzystamy z informacji o Palmiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 I Horst Gläsker http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/stairs8_thumb2.png http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/stairs9_thumb2.jpg http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/luzne%20inspiracje/stairs_thumb1.jpg No proszę, jak ktoś chce, to od razu może być w mieście kolorowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.11.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.11.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aricia co do lustra to ja mam taki tajny środek na wyżeranie ale odkąd kupiłam swoje lustro łazienkowe stare jak się patrzy to mi trochę entuzjazm przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 lasche cóż za magiczne miejsce, co za atmosfera, siedzę jak zaczarowana i czytam (a praca leży:)) Zajrzałam też tak szybciutko na bloga, dostrzegłam lego, które kocha mój syn, a ja okresami nie cierpię i już w ogóle od Ciebie nie pójdę, będę się grzała w Waszym ciepełku i podkradała pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.11.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nita witam serdecznie i niezmiernie dziękuję za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.11.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 halo! nygusie, co się nic nie odzywasz, hę? mam małe zapytanie: czym pomalować czarny plastik ( o taki ) na czarno , ale matowo? spray wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.12.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 cicho tu jak makiem zasiał.....szkoda że opuściłam temat "Poznań i okolice" bo ja rodowita poznanianka ... Ale za to przyniosłam coś z lego: http://noshit.pl/DIR-2012.11.29/fnp-8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.12.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Aricia moi cheri ja jestem po prostu zapracowana hi, hi bloguję ostatnio i pinteresuje przedświątecznie Sprayem bym machnęła a co Ale cała prawda to odkąd odkryłam, że na bloga mogę zrzucić zdjęcia z pulpitu a tutaj się tak nie da to głównie jestem tam ot tak się ze mnie leniwa baba zrobiła. Ale za to bardzo bardzo mocno zachęcam Was do akcji o której pisałam wczoraj http://laschejunk.blogspot.com/2012/12/robotka-2012.html Fantastyczni i ciepli ludzie na forum więc liczę mocno na Was. Ot mega wielka akcja dla Nelusi o tym świadczy (Nelcia uściski ). Atika no wielka szkoda ale my na pewno do Poznania wrócimy chłopcy nie mogą mi darować, że pominęliśmy muzeum wojska polskiego a Lego gadżet super. JA po babsku marzę o lego torebce I takie pytanie w przestrzeń internetową bo a nuż stanę się wkrótce bogata za sprawą moich chłopców ...właśnie wpadli na mega odkrywczy pomysł, który zrewolucjonizuje rynek edukacyjny w Polsce (no może trochę mnie poniosło ale najważniejsza jest przecie dobra reklama). Szukam zatem grafika i wydawcy hi, hi tylko nie zabijać się w kolejce Ściskam Was wszystkich czasem tu zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Monia, tu też się da z pulpitu, też mi wykręt wymyśliłaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.12.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Monia:hug: Aniu i mnie się nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.12.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No jak to od początku na forum się dało - o czym nie wiedziałam - a teraz nawet coś zmienili i jest łatwiej (i dlatego takie małe zdjęcia wskakują, w które trzeba klikać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts