Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

da się, ale małe , które po kliknięciu można powiększyć

maniaków lego zapytam, kiedyś kiedyś dawno był taki zestaw ze sterowcem Lego, może ktoś ma i po kątach mu się wala, bo mój synek ma aktualnie szał na sterowce

Edytowane przez nita83

czyli jednak się nie da:Pja to nie lubię tych malutkich znaczków, które robią się normalne dopiero po kliknięciu:P

Moniś a ja chyba przestanę na Twój blog zaglądać bo normalnie popadam w straszne kompleksy i czuję się jak matka wyrodna:P:P:P ale Ty to już Wiesz:P:hug:

Ja zgadzam sięw 100% z Anetką jak małe to się nie da hi hi strasznie mnie denerwują te małe zdjęcia

Anetko a odpuść sobie na święta kobieto :) :) ja jak patrzę na Wasze wyglancowane domy i mój pełen kurzu to mam MEGA KOMPLEKSY (ale tylko przed przyjściem gości hi, hi)

Przez miesiac nie bede na forum poniewaz jutro lecimy do Pl wiec dzisiaj zostawiam zyczenia :hug:

http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif

Zdrowych - bo to najważniejsze.

Pełnych miłości - bo to sens życia.

Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile.

Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.

Dla calej Rodzinki zyczy Kasia

Przesyłam Wam wszystkim kochani życzenia świąteczne od chłopców. Wybaczcie, że nie zajrzę na każdy wątek. Ściskam Was świątecznie. A sobie życzę więcej czasu na forum w 2013 .

Niezle (niezli:lol2:) modele z Twoich Chlopakow!

To ja na nadchodzace Swieta zycze spelnienia marzen, zdrowia, spokoju w granicach rozsadku i przyzwoitosci oczywiscie (przez Chlopakow wyznaczonych)... no i niech sie znajdzie co sie zgubilo :)

Marzena z Majka i Michalkiem

ps. Lasche, nie wiem Kogo i gdzie podpytac... jak bezpiecznie pomalowac klatke schodowa??? Mieliscie jakies rusztowanie? Moze Tato Lasche cos by podpowiedzial lub zdradzil? Konczy mi sie wychowawczy a klatka STRAAAASZYYYYYY...

Z gory dziekuje za jakakolwiek wskazowke. Serdecznie z "rozciapanego" Krakowa pozdrawiam,

M

Marzenko dziękujemy za życzenia. U nas klatkę malował mój mąż własny ale jego metody nie polecam, bo to był stołek na schodach i w poprzek deska . Baaaaardzo niebezpieczna sprawa niestety. Nie da rady wałek na długim kiju?

Madziu dziękuję serdecznie i wyściskam ich oj wyściskam :))

BOgumil dużo zdrowia i miłości dla Ciebie i Twojej rodziny ...no i zgadzam się ...sami świetni faceci wokół mnie :)