joliska 24.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Lasche, wysyłają do PL Wrzucam w skandynawskich sklepach kontrolnie coś do koszyka i lecę do kasy, sprawdzić czy Polen mają na liście wysyłkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.10.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 :jawdrop: i to jest pomysł dzięki lecę sprawdzić więc ceny bo wcześniej przeliczać mi się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.10.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 spoko, dziewczyny Redakcji się palec obsunął, więc to poniekąd wina Zdetronizowanej, ale już napisałam do ww. Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 patrze,patrze,ale tu tez nie ma.....nie ma?nie ma foty starego stolu,przy ktorym stoja rozne krzesla i taborety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Miałam napisać o nadziei te farmazony, że matka głupich, ale dzieci nie opuszcza, etc - ale jak czytam o pobudkach o 6 rano, to zwątpiłam - tak, dziewczynki chyba są spokojniejsze. Wstają po 7, włączają bajki i drą mi się nad uchem (gadatliwe niemożliwie, jak trzy Hanki Bielickie 0 nawet ta ostatnia co mówić po polsku nie umie jeszcze trajkocze non stop w michaśkowym narzeczu i śpiewa sobie wcale nie pod nosem)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.10.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Och co ja bym dała za śpiewy moje starsze dziecię odkryło w swoim bracie dwulatku świetnego partnera do kłótni (bo jeszcze kilka miesięcy temu był jego kochanym dzidziusiem ) Ostatnio osiągnęli szczyt ... pokłócili się o namalowane ciastko w książeczce, kto to wyimaginowane ciastko może zjeść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.10.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 sie melduję, że powróciłam do ciebie i sie staram nadrobić ale nie wiem czy mnie z pracy nie zwolnią za to nadrabianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.10.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 O Iwek widzę, że wcześnie wstajesz... czy spać nie idziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.10.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 wcześnie wstaje to fakt, bo muszę ale czas na forum (przynajmniej u mnie) cofnięty jest o 2h:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.10.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Witaj Lasche Ja pociechy mam oby płci. Starsza z tych niby spokojniejszych, ale gęba jej się nie zamyka. Natomiast młodsze, męski potomek , nader cichy, ale broi za dwóch. Ma dopiero 15 mc i juz powoli wyrywm sobie włosy widząc jego pomysły. Co będzie póżniej:???: A Twoi panowie bardzo fajni. Tak mają coś takiego w swoich oczkach, takie iskierki, ogniki. Musisz mieć wesoło w domu Teraz do rzeczy Przychodzę z obiecaną, pomalowaną lampą. przed http://images37.fotosik.pl/335/b2507708bcadaf09m.jpg po http://images47.fotosik.pl/358/76501c1cd96159d0m.jpg http://images37.fotosik.pl/335/74b81d85eb73bc82m.jpg a to jest to czym malowałam http://images40.fotosik.pl/342/84a6713c5eddef15m.jpg ale jeśli moge doradzić to kup Hammerite w sprayu lub udaj się do jakiegokolwiek sklepu z akcesoriami samochodowymi i tam kup spray Jeśli chodzi o efekt, farba jest mat. W sumie to średnio jestem zadowolona, ale to raczej wina mojej nieudolności w malowaniu Edytowane 29 Października 2010 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.10.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 rere, skąd dorwałaś czarny "barometr"? nie przepadam za tymi lampami, ale czarna wygląda na prawdę nie źle!!!! ( mnie ten kolor baaaardzo by pasował) biały też całkiem, całkiem lasche, przemalowywanie metalu na "kolor" to nie jest chyba problem. najlepiej, jak pisze rere, sprayami samochodowymi. zastanawia mnie zawsze, jak to sie ma do przemalowywania na kolor chromo- czy stalopodobny? są w ogóle takie opcje wśród spray'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika1707 27.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Jezu ale tu fajnie.... poprostu moje klimaty od A do Z , wkońcu ktoś pozytywnie NIENORMALNY. Przepraszam , za stwierdzenie ale to czysta pozytywna prawda. Będę tu od dzisiaj stałym bywalcem. Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.10.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Rere bylam wczoraj w Ikea (to przez Monah i foremki;) ) i widzialam bialego barometer ... nie moglam sie nadziwic...a niedoskonalosci na zdjeciu nie widac wcale Aricia mam ten sam dylemat ... ale i tak chce sprobowac Dominika witaj ... zapraszamy do rona pozytywnie zakreconych Moje zakupy wczorajsze http://i2.fmix.pl/fmi1113/ded66760000dd3f34cc8237a/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2460/97af4d3e001d81b54cc82380/zdjecie.jpg i oczywiscie foremki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.10.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 arcia czarny Barometr kupiłam w angielskiej IKEI, ale na ich stronie tego koloru (jak białego i niebieskiego) nie ma. Lasche tak polecam spray typowo do samochodów. Wcześniej malowałam takim kupionym w sklepie z farbami. Pisało, że do wszystkiego (jak jest coś do wszystkiego to jest.... ). Niestety efekt był marny, farba strasznie miękka. A tą co teraz malowałam po pół godzinki jak kamień. Nie kłamali na instrukcji Co do zakupów, to zapusciłam żurawia już wcześniej u monah, albo na świątecznym wątku:???:. BTW, też ruszam w listopadzie na zakupy świąteczne i też nabędę foremki, jak i bombki na choinkę. Spodobały mi się te zmatowione szaro- srebne z bialym wzorkiem. Co do samochodzików, widzałam, miałam w ręce i nie wziełam. Nie wiem czemu . Może dlatego, że roztrząsałam który zestaw kuchenny wziąść dla mojej 4latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika1707 27.10.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 O jejku ale cholefka lasche jak mam to wkleić.... ? Dziewczyny ale jestem cienias jeśli chodzi o fora i uczestniczenie w nich.... a juz tak na początek chciałam coś ładniusiego od siebie wkleić. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika1707 27.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 NIe wiem czy mi się udało dodać coś na początek ale ..... poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.10.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Podoba mi się ta osłonka na kwiatka... yyyyy... czy ja jestem normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika1707 27.10.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Wiec kochane , doszłam do ładu i skladu z tym forum Skoro jestem nowa a wy tu tak twórczo debatujecie, to może się w skrócie przedstawie ( patrz.zdjęcie) to moja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 27.10.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A takie słoiki już mam , Witaj lasche, masz kapitalne inspiracje i masz coś czego ja od daawna szukam i nie moge znaleźć ku mojej rozpaczy!;(;( gdzie kupilas te CUDOWNE SŁOIKI o ktorych piszesz na pierwszej stronie swojego dziennika i ktore widac na zdjeciach? SZukałam ich w TK Maxxie, w House of fraser, Debenhams na ebay-u ale nigdziem nie mogem ich znaleźć;( Możesz uchylić rąbka tajemnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.10.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Rere u nas samochodziki to hit dnia ... zobaczymy na jak długo ...aaa i jesteś normalna... a przynajmniej nieodosobniona w swoich upodobaniach Dominika i to są właśnie moje klimaty Domowa słoiki dostałam ... z pracy pracuję w firmie gdzie dekoruje się szkło ... nazywają się sweet jar i są tradycyjnymi słoikami angielskimi na słodycze podobne dostępne tu http://www.thesweetjar.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=68&page=shop.browse&category_id=47 http://cgi.ebay.co.uk/VINTAGE-ENGLISH-OLD-GLASS-SWEET-STORAGE-8-JAR-/160489583456?pt=UK_Collectables_Kitchenalia_RL&hash=item255decb360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts