Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No i zniknęło mi się znowu ...a to dlatego, że sprawy kuchenne znowu odsuwamy na chwilę. Ale za to mam pomysł na pewien kącik sportowy :) Mam wrażenie, że czas od świąt leci błyskawicznie. A w związku z powrotem męża jestem bardziej mobilna i rzadko nas w domu można zobaczyć :)

Siner dzięki za zdjęcie ...bardzo ...bo właśnie ono pokazuje mi, że jednak te płytki jakieś takie nie teges ...a płytki mugatopodobne mam już zakupione i u nas tryb oszczędnościowy mocno wdrożony jakoże mąż jeszcze nie ma pracy. Wszelkie zakupy wnętrzarskie wstrzymane. ALe zapraszam z inspiracjami do mnie bo ja jakoś nie jestem na bierząco ...

Aricia i Tobie dzięki za pamięć o laschowym wątku a w bloga chętnie zagłębię się wieczorkiem.

A tak wygląda pieczenie bez kuchni i przy okazji podglądnijcie świetny przepis na ciasto do zrobienia w całości przez dzieci

http://laschejunk.blogspot.com/2013/01/dzien-babci-i-dziadka.html

NO i chłopcy wymyślili jak chcą spędzić urodziny ...wybieramy się w podróż dookoła świata :))) Oczywiście w wyobraźni. W każdym z pomieszczeń ma być inny kontynent a i każdy z nich ma już pomysł na dekoracje. A urodziny w MARCU hi, hi Po kim oni mają to długookresowe planowanie ;)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miało się u mnie straaaaaasznie dziać w nowym roku a dzieje się ...trochę :) Pamiętacie świńskie zadki? W końcu zawisły ...

http://laschejunk.blogspot.com/2013/01/vintage-sport-czyli-kacik-wspomnien.html

i pewnie znowu zapadnie u mnie cisza na kilka miesięcy :)

• 1 month później...

moniś, witaj po latach :D

chciałabym spytać Ciebie, posiadaczkę tablicowej ściany, czy myślisz, że wykończenie nią przestrzeni pomiędzy szafkowej w kuchni to dobry pomysł?

chodzi o to, że prawie w połowie długości blatu w kuchni, o której myślę, znajduje się fragment ściany nośnej.wystaje na ok. 30 cm. i absolutnie nie da się tego zlicować ze ścianą :(

pomyslałam, ze czarny kolor mógłby zamaskować takie cudo.

górne szafki średnioszary matowy lakier, czarna przestrzeń nad blatem, blat szary/czarny i dół w fornirze dębowym...dość odważnie, jest to na razie jedna z koncepcji...

zostawiam buziole dla wszystkich Laschów!

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg

• 7 months później...

Monika. Dawno Cię tu nie było, ale nie szkodzi. Teraz większość jest z doskoku.

Serdecznie gratuluję inicjatywy! Pięknie z mamą Franka opowiadałyście, a Wasze plany są godne podziwu. I w ogóle działanie też. Ściskam i trzymam kciuki. Żeby wszystko się powiodło !!!

• 1 month później...
  • 6 months później...