Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aricia a śmieć sobie kobito ile wlezie, a co do zmasakrowania ... aż się wypowiedziałam :) moja bidka i Kasiorka kuchnia no no ...

Famelia myślę , myślę gdzie by tu wtrynić te dodatki hm...

Konstancja a w takim sklepiku lokalnym skąd połowa moich mebli tzn. krzesła kuchenne i stolik do salonu (no to jest połowa)

A dziś byliśmy w świetnym muzeum ... dzieciaki zachwycone a ja zamiast zwiedzać to widziałam świetne lampy i podłogi. To urządzanie to jakaś obsesja.

I kupiłam taki dzbanek ... już w nim widzę hortensje ;)

http://i3.fmix.pl/fmi673/71f1aecb0012bb524ccdcb3b/zdjecie.jpg

Dzbanuszek (a raczej dzban) sporawy, firmy La creuset (z przeceny ;) ) zresztą mają świetną propozycję produktów. Ale jak go zobaczyłam takiego samotnika na półce to od razu pomyślałam o zielonych hortensjach. Wariatka jak nic ;)

A i jeszcze jednego zakupu dokonałam tylko się nie mogę zdecydować gdzie zdjęcie umieścić:

u siebie - bo w końcu zakup mój

w szarościach - bo musicie uwierzyć na słowo, że jest głównie szary choć zdjęcie kiepskawe

czy w świętach - no i lecę do wątku świątecznego :D

autorski wątek pewnie nie prędko.....nawet nie wiem, gdzie mam ładowarkę do aparatu....mam nadzieję,że zginęła w tragicznych okolicznościach, podczas przeprowadzki ( jak parę moich ubrań itp!)

lasche, jak możesz posądzać mnie o to ,że mogłabym stąd zniknąć!!!! gdzie indziej zajdę paskudne konsolki i aranżacje rodem z prosektorium :yes::) ;)

przecież Ty robisz to, na co ja nie mam wystarczającej odwagi...