Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

super patent. a pralnie być muuuuuusi!!!! tyle boskich pomysłów na nią miałaś na początku!

ciekawa jestem, jak z dźwiękoszczelnością takich drzwi? blisko salonu jest to pomieszczenie? bo jeżeli na pralni by stanęło, to lepiej to sprawdź. moja suszarka robi taki raban,że nigdy nie zapominam zamknąć od pralni drzwi;)

Pomysł z drzwiami jest ekstra, pomyślę nad takimi do łazienki, jak się okaże, że bez drzwi nie jest dobrze:) Nie no, na bank takie musze zrobić:)

Apropo szafki na warzywa, jak się takie coś nazywa po polsku, bo szukam w necie naszym i jakoś mi nie idzie, byc może lewa jestem.

Ja bym u ciebie napewno kupowała takie perełeczki:)

A mówią, że w Polsce nie ma perspektyw ... a tu proszę jaki rynek chłonny :D Dziękuję Wam bardzo, że kupujecie nawet w ciemno :D

Zaczęłam zastanawiać się nad tym co ja zrobię jak już wszystko urządzę ... więc może jest to jakiś pomysł na hobby .. no zobaczymy

Aricia moja obecna pralka chodzi tak głośno (zwłaszcza przy odwirowaniu), że szyby się trzęsą ... więc może być tylko lepiej

Famelia no utrafiłaś na 100% bo już kilka takich zakupów mam ... i teraz kombinuję jak je do "industrial look" dopasować (ha ha)

Iwek spróbuj barek kuchenny albo wózek kuchenny ... sprawdzałam działa

A teraz zdjęcia zaadoptowanego na mieszkanie kościoła. No muszę powiedzieć, że jako wartość artystyczna/ wnętrzarska baaardzo mi się podoba ... ale nie sądzę, żebym sama się na coś podobnego zdecydowała

http://i1.fmix.pl/fmi2345/4c2bba17001db54e4cd25849/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi794/701e82480023bf3d4cd25850/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi112/7d3a8286002802644cd2585b/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2298/836ad27400219cc94cd25866/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi2725/d383cb06002142834cd2586f/zdjecie.jpg

Hej wszysktim

Lashe ja już próbowałam, ale nasz rynek Polski jest dość dziwny. Obecnie mam w domu 3 szafy które właśnie chce zrobić na taki stary-nowy styl. Jeździłam swego czasu do Danii i Szwecji i zakochałam się w ich stylu ( stylu który ty przedstawiasz) Ja nie mówię, że w Polsce nie ma fanek takich mebli, jak my ale większość lubi wycacusiane meble, wymalowane na wysoki połysk. A można wiedzieć z jakiego regionu Polski jesteś ?

Pozdrawiam

No Kochana, ręce opadają jak Ty już coś pokarzesz. Drzwi spiżarniane zaje... jak najbardziej TAK. Mi najbardziej pasują te z pierwszego zdjęcia, drugiego, czwartego i ostatniego - w zależności od tego jaka ta kuchnia będzie.

A w ogóle to jak ja bym chciała mieć spiżarkę...

A jak ja bym chciała mieć antresolę i takie schody białe....

idę popracować na nowy dom ;)

miłego dnia :)

Dominika 1707 docelowo Dolny Slask tuz pod Wroclawiem. Ja raczej myslalam o dodatkach ... meble dla mnie to juz zbyt duze gabaryty, a juz o samorobkach to w ogole nie ma mowy (mam nadzieje ponapawac sie Polska po powrocie :) ) Moglaby to byc raczej odskocznia od pracy zawodowej

Ragazza ja to mam hopla na punkcie industrialnych metalowych kólek vintage. Przeczesuje ebay w poszukiwaniach ... 3 tygodnie temu pedze do mojego meza z informacja, ze znalazlam cudne, wielkie, metalowe i odrapane ...a moje kochanie do mnie z politowaniem ... wiesz, ze one nie jezdza po podlodze, bo maja rowek ...kurcze gdybym wiedziala, ze przydadza sie do drzwi ...

Mycha niestety kiedy ide do tego sklepu dostaje malpiego rozumu ... wszystko mi sie podoba i bardzo chce cos co mi do niczego nie pasuje. Olbrzymim plusem tych mebli jest to, ze sa drewniane calutkie, to podobno jakis rodzinny biznes, ktory sie tak rozrosl :)

Anja, Monah no to Was ponioslo kochane :D to pralenka bedzie ... nawet nie pralnia ... pomieszczenie szerokie na 60 cm i dlugie na 1,20 :cool: o suszarni to ja nawet nie marze ... a suszarka w salonie i galoty na kaloryferach to dla mnie chleb powszedni jako ze przy 3 chlopcach (tak tak mezusiu) to nieuniknione. Dlatego jak radzila mamusia grunt to dobra bielizna dla damy :lol2: coby wstydu nie bylo. Zreszta uwielbiam ta wszechogarniajaca angielska wilgoc wdzierajaca sie w ubrania (brrrrr....)

Lasche,

a ja Cię zaskoczę, widziałam super pralnię o takich wymiarach właśnie!

Malutka, ale spokojnie zmieściła się pralka, kosze na pranie, półki z detergentami, a pod sufitem suszarka.

Grunt, że pomieszczenie osobne, zamknięte - cały dom nadal elegancki, bez łachów na widoku, a opierunek dokonywany za drzwiami.