lasche 04.11.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Krasia witam i dziekuje zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nie mam, niestety.Ale żadna filozofia to nie była, malutkie pomieszczonko, pralka, wysoko na ścianie szafka na detergenty, z drugiej strony pod sufitem suszarka na pranie - w sensie, takie sznurki opuszczane, do wieszania prania.Naprawdę, nie ma nic gorszego, jak piękne, przestronne salony i kuchnie, i pranie suszące się na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.11.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Pralnia jest bardzo potrzebna. Ja niestety nie będę jej miała. I w dodatku był to mój świadomy wybór. Co prawda w projekcie domu pralnia była ( z wejściem przez kuchnię), ale wolałam ją przerobić na spiżarnię. Nie mamy piwnicy a ja bardzo lubię robić przetwory i potrzebuję na nie sporo miejsca. No i będę miała jak w blokach - pralka w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 lasche, a może zainwestuj w suszarkę? ja się "wysiliłam"i teraz sama sobie gratuluję Gdybym miała taka w wieku lat nastu, to byłby to z pewnością mój ulubiony sprzęt domowy, zaraz po telefonie . Ile razy zaskoczyła mnie niespodziewana impreza, a mój ulubiony ciuch akurat był w brudach....suszyłyście kiedyś na biegu jeansy żelazkiem i suszarką do włosów?... i tak trzeba było w wilgotnych wyjść ja zrezygnowałam z dodatkowej toalety na rzecz pralni. wcisnęłam tam jeszcze mały kibelek, kosz i szafkę. marzy mi się jeszcze mała suszareczka na delikatne pierdółki, na boku tej szafki( coś w stylu tych, które pokazywałaś) i jakieś ozdobniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aricia,ale masz boski sprzęt!!! Co to za marka?Wszystko suszysz w suszarce? Swetry i delikatne rzeczy też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) dzięki, to hoover. delikatnych rzeczy nie mam wiele, i dlatego potrzebna mi suszarka z boku szafki. swetry "podsuszam", a później na wieszaku dosychają same;)lasche zaczarowała mnie taką suszarką w poście #22. kombinuję, jak ją wykonać, skąd wziąć taką drabinkę? ktoś może coś wie? Edytowane 4 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.11.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziewczyny help jak by tu się odbanować? Nie mam dostępu do moich zdjęć toż to koszmar... te ostatnie umieściłam na fotosiku tymczasowo bo nie mogłam wytrzymać do pierwszego ale ciągle nie widzę zdjęć shit shit aaaaaa,nie zdazylam sobie zapisac tych zdjec mieszkania przerobionego z kosciola(??) mialas je na fotosiku? zdjecia,ktore znajdujesz w necie mozna wrzucic od razu na forum,omijajac fotosika....mowic jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.11.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aricia,a duże masz to pomieszczenie?Sorki za może idiotyczne pytanie techniczne, ale JAK suszarka jest montowana na pralce, że to nie lata w czasie wirowania? Do ściany jest jakoś przykręcana?I czy to b. drogi wydatek, taki komplecik? W każdym razie bardzo mnie się to rozwiązanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) anika, przecież te fotki pokościelne są widoczne....?anja, 1,30x1,50. zestaw jest połączony takim łącznikiem, który przykręca się śrubami od góry do pralki, a na to ustawia się suszarkę.http://www.hoover.pl/duze/produkty/90/1145http://www.hoover.pl/duze/produkty/93/1154ceny musisz sprawdzić, bo wszędzie się różnią. Edytowane 4 Listopada 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.11.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 a teraz widze,a przed chwila bylo zdjecia niedostepne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) Dziewczyny, plan na pralnie ... no w trakcie przemyslen ... nie wiem czy budzet zniesie suszarke ale wlasnie wyczytalam o pralko suszarkach i to by mnie bardziej urzadzalo jako ze mam wizje na piekne dekoracje i suszarka na pralce zabralaby mi pole do popisu czy ktos sie wgryzl w temat?? Aricia a tam bylas http://www.centsationalgirl.com/2009/07/diy-laundry-room-drying-rack/ instrukcja jak zrobic takowa suszarke samemu. Tez sie chcialam do tego przymierzyc ale nie jestem pewna czy miejsca starczy A ta drabinka to bardzo podobna do bramek bezpieczenstwa dla dzieci Edytowane 4 Listopada 2010 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 widziałam to , nawet myślałam o szczebelkach od łóżeczka a to lekturka 4U: http://www.e-lazienki.pl/agd,suszarka_czy_pralko_suszarka,748.html http://www.okazje.info.pl/forum/co-lepsze-pralko-suszarka-czy-pralka-i-suszarka-oddzielnie-t482.html http://dom.money.pl/design/artykul/pralko-suszarka;-;2;w;1;dla;twojej;wygody,48,0,296240.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Lasche nawet nic mi nie mów o tutejszej wilgoci. Pranie schnie mi już prawie tydzień Nie lubię tej pory roku, bo jak nawet słońce przyświeci to i tak nic nie wysycha :/ A co do pralnio- suszarni, zdecydowanie na tak. Ja planuję takie pomieszczenie, bo mam dość szmat wszędzie porozwieszanych. I dzieczyno zdradź w jakich okolicach mieszkach, że masz taki czaderski skepik. Ja kurna nie mam nic ciekawego w pobliżu. I nawet do I... muszę zap.... 40min autobusem. Arcia a masz może jakie łóżko po dziecku? Ze szczebelków zrobił by taką suszarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.11.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 hehe widzę, że mnie wyprzedziłaś z myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aricia dzięki za linki ... do siedzenia na blogach do białego rana toja jestem pierwsza ale te techniczne decyzje to mnie dobijają ... no nic pójdę się zagłębić w temat Rere wkleiłam linka do strony tego sklepu ... mają 4 lokalizacje więc może któraś z nich będzie w Twojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziewczyny, czytacie w moich myślach Ja właśnie po maciupeńku urządzam pralnię po remoncie i myślałam o czymś takim , jak wkleiłaś lasche wyżej - taka drabinka ze szczebelków Dzięki za linka. Bardzo mi się przyda. Może wykorzystam ten pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Lasche, że też na ten pomysł nie wpadłam . Niestety sklepy poza moim zasięgiem . Ja bardziej na południe mieszkam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 lasche, a może póki tam jesteś powinnaś na zamówienie poszukiwać dla nas rzeczy? z doliczeniem odpowiedniej gratyfikacji dla Ciebie, oczywiście i tak przecież sporo czasu spędzasz w sklepach z takim asortymentem.....co Ci szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nelli ja wkleiłam sporo inspiracji na początku tego wątku o pralniach zerknij może się przydadzą Rere a ja zawsze żałuję, że nie mieszkam na południe bo co sobie upatrzę fajnego na ebay to w okolicach Londynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.11.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aricia na gratyfikację się nie odważę ... zbyt dużo tu miłych pomocnych ludzi ale chętnie pomogę w poszukiwaniach bo to czysta przyjemność więc jak masz coś na oku pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts