Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lasche, obłędnie u Ciebie. Jak zwykle;)

Bialo, ceglano i drewniano - u mnie tez ma tak byc, moze juz za pol roku bedzie...

Chcialam ino napisac teraz coś w kwestii pralni - nie kupuj pralkosuszarki (zdaje mi sie, ze sie nad tym zastanawialas). Zdecydowanie kup 2 osobne sprzęty. Ja tak zrobię jak tylko przebrnę przez lekturę wątku 'jakie sprzęty polecacie' ;)

Ja swiadomie z pralni zrezygnowalam, ustawię pralkę i suszarkę w łazience 'dzieciowej', w zabudowanej szafie.

Mam nadzieje, ze nie bede zalowac;)

• Odpowiedzi 6,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lasche, obiecuje ze jak przebrnę, to dam znać;)

czekam ciagle na zdjecia Twojej serenissimy jak juz polozysz, ja poki co prowadze negocjacje ze sprzedawcami, bo ja chce jej duzo - z 80-90 m2 więc tanio musi byc ;)

I przez Ciebie i resztę Was, tu piszących, próbuję namówić męża na sosne na podłogę, ale ciężko mi idzie;(

kompromisem chyba będzie u nas deska barlinecka, chociaz nie ma zbyt dobrych opinii tu na forum;(

to się pożaliłam, co?;)

miłego dnia;)

No moj sie dal przekonac ... probuj wiec :) ja swojemu powiedzialam, ze panele strasznie stukaja i bedziemy slyszec jak nasze 2 male huragany szaleja na gorze ... no nie wspominajac o odglosach nas tanczacych w sypialni ;)

wzgledy wizualny nigdy nie byly argumentem (ha ha)

Haneczko w ogóle nie czuje sie winna :D jak cierpiec to w kupie :D gdzie nie wstapie do jakiego forumowego domku to i to bym chciala i jeszcze to ... a i wklejane roznosci przez Ciebie u Monah wcale nie pomagaja :)

Ni w zab nie rozumie ale one sa porcelanowe co ?? no wlasnie takie biale i grzeczne ... jak moja tablica ... niby bardzo pasuja do wszystkiego co planuje w salonie ... ale chyba nie bardzo do mnie ...w ogole musze Wam wyznac, ze moj przyszly salon wydaje mi sie obrzydliwie nudny ... no tragedia jeszcze go nie ma a ja sie znudzilam ... potrzebuje szalonych salonowych inspiracji ... licze na Was

No ale jak się znudziłaś salonem, jak go jeszcze nie ma???

Weź nie popadaj w czarną rozpacz i okrutny pesymizm, no!!!

Fakt, napisz, jakie kolory planujesz i na jakim jesteście etapie z budową?

Dechy na podłogę znalazłaś?

Anja w poście 27 się wynurzałam na temat salonu i generalnie nic się nie zmieniło ...

znam może kilka odpowiedzi na poniższe zagadnienia

Lista spraw do przemyślenia na potem:

1. kolor ścian w salonie - greige
  2. sofa i fotele - Ikea???
  3. kominek - może koza
  4. oświetlenie
  5. stoliki przy sofach lub ich brak
  6. drzwi dwuskrzydłowe oszklone - Fiord Polskone
  7. biblioteczka

szukam "pazura" do salonu, natchnienia, inspiracji ...