basbur 09.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Lasche, obłędnie u Ciebie. Jak zwykle;) Bialo, ceglano i drewniano - u mnie tez ma tak byc, moze juz za pol roku bedzie... Chcialam ino napisac teraz coś w kwestii pralni - nie kupuj pralkosuszarki (zdaje mi sie, ze sie nad tym zastanawialas). Zdecydowanie kup 2 osobne sprzęty. Ja tak zrobię jak tylko przebrnę przez lekturę wątku 'jakie sprzęty polecacie' Ja swiadomie z pralni zrezygnowalam, ustawię pralkę i suszarkę w łazience 'dzieciowej', w zabudowanej szafie. Mam nadzieje, ze nie bede zalowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Basbur azeby to u mnie tak oblednie bylo... ach chcialoby sie przebrnij kochana przez ten watek naszpikowany technologia i daj znac co?? bede dozgonnie wdzieczna bo sie za to zabieram i zabrac nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 09.11.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Lasche, obiecuje ze jak przebrnę, to dam znać czekam ciagle na zdjecia Twojej serenissimy jak juz polozysz, ja poki co prowadze negocjacje ze sprzedawcami, bo ja chce jej duzo - z 80-90 m2 więc tanio musi byc I przez Ciebie i resztę Was, tu piszących, próbuję namówić męża na sosne na podłogę, ale ciężko mi idzie;( kompromisem chyba będzie u nas deska barlinecka, chociaz nie ma zbyt dobrych opinii tu na forum;( to się pożaliłam, co? miłego dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No moj sie dal przekonac ... probuj wiec ja swojemu powiedzialam, ze panele strasznie stukaja i bedziemy slyszec jak nasze 2 male huragany szaleja na gorze ... no nie wspominajac o odglosach nas tanczacych w sypialni wzgledy wizualny nigdy nie byly argumentem (ha ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 09.11.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hej lasche, a mowilam Ci juz.... , ze jak tu wchodze, to zawsze robisz mi zamet w glowie, w uporzadkowanych moich wizjach.. . Ale chyba (na pewno ..!!!) to dobrze.. http://www.impressionen.de/shop/produkt/Deko-Besteck-Set-3-tlg/4357418 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Haneczko w ogóle nie czuje sie winna jak cierpiec to w kupie gdzie nie wstapie do jakiego forumowego domku to i to bym chciala i jeszcze to ... a i wklejane roznosci przez Ciebie u Monah wcale nie pomagaja Ni w zab nie rozumie ale one sa porcelanowe co ?? no wlasnie takie biale i grzeczne ... jak moja tablica ... niby bardzo pasuja do wszystkiego co planuje w salonie ... ale chyba nie bardzo do mnie ...w ogole musze Wam wyznac, ze moj przyszly salon wydaje mi sie obrzydliwie nudny ... no tragedia jeszcze go nie ma a ja sie znudzilam ... potrzebuje szalonych salonowych inspiracji ... licze na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 a może taki SEGMENT do salonu?http://www.rehabvintage.net/cw3/assets/product_full/industrial%20rack.jpgto do prosekto.....sorki, do kuchni ;http://www.rehabvintage.net/cw3/assets/product_full/medical%20cabinets.jpgpomocnik kuchenny?/ ławahttp://www.rehabvintage.net/cw3/assets/product_full/casket%20dolly%20resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.11.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Pomocnik bajerancki Pralko-suszarki zdecydowanie nie polecam, chyba że masz masakrycznie mało miejsca i jest to przymus. Ponadto jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Ta zasada nie tyczy się męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Mówią, że miłość jest ślepa ... okna odebrane ...są fantastyczne, no jak z moich snów... jest tylko mały szczegół w amoku ebayowym nie doczytałam wymiarów i są ... maciupeńkie ... no jak laptop :bash: co za dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No dla mnie pomocnik za bardzo szpitalny ... a szpitalom mówimy zdecydowanie NIE w naszym domu ... no niestety złe skojarzenia ... ale na inspiracjach wyglądają świetnie, lampy , metalowe łóżka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.11.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 to może nadadzą się np. do wiatrołapu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.11.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Myślę intensywnie ... na pewno się z nimi nie rozstanę ... o nie ... nie po tym co dla nich przeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.11.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) mnie tez zdarza sie czesto zacma,jak bardzo czegos chce normalnie mi sie na oczy rzuca i w ogole nie mysle.... a jeszcze mialam Cie zapytac,czy juz sie zdecydowalas koncowo na jakie kolory malujesz? Edytowane 9 Listopada 2010 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No ale jak się znudziłaś salonem, jak go jeszcze nie ma???Weź nie popadaj w czarną rozpacz i okrutny pesymizm, no!!! Fakt, napisz, jakie kolory planujesz i na jakim jesteście etapie z budową?Dechy na podłogę znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Hej Hej a mi się wczoraj nudziło i wymodziłam coś takiego..... co o tym myślicie dominika, serduszko super! sama zmontowałaś tę bryłę? jaaaak? ...a, i jeszcze, ADRES DO LAMP ZNALAZŁAŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 10.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dlaczego ja nie widze zadnej bryly??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 anika, post#788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No ale jak się znudziłaś salonem, jak go jeszcze nie ma??? Weź nie popadaj w czarną rozpacz i okrutny pesymizm, no!!! Fakt, napisz, jakie kolory planujesz i na jakim jesteście etapie z budową? Dechy na podłogę znalazłaś? Anja w poście 27 się wynurzałam na temat salonu i generalnie nic się nie zmieniło ... znam może kilka odpowiedzi na poniższe zagadnienia Lista spraw do przemyślenia na potem: kolor ścian w salonie - greige sofa i fotele - Ikea??? kominek - może koza oświetlenie stoliki przy sofach lub ich brak drzwi dwuskrzydłowe oszklone - Fiord Polskone biblioteczka szukam "pazura" do salonu, natchnienia, inspiracji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Przecież masz pięć milionów inspiracyjnych zdjęć.I nie trafiłaś na SWÓJ salon jeszcze w tym gąszczu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ano nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts